Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов

Съпругата на актьора няма да гледа VIP Brother
Обновена: 16 сеп 2012 21:57 | 16 сеп 2012 19:55,
172
Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов
Съпругата на Стефан Данаилов застана твърдо зад него. Снимка: Булфото

В новото издание на VIP Brother със сигурност ще засегне много лично семейството на големия актьор Стефан Данаилов.

Както е известно в Къщата ще влязат Ирен Кривошиева и нейният син, за когото се смята, че е извънбрачно дете на Данаилов.

Час преди старта на шоуто, в студиото на "Всяка неделя", силно и запомнящо се интервю даде съпругата на актьора - Мария.

"Няма със Стефан да се обръщаме назад. Ако има на този свят човек, който ми е мил, това е той. Живяли сме толкова дълго и щастливо заедно", заяви Мария Данаилова.

Тя заяви, че не я интересува дали е истина за извънбрачното дете на съпруга си и беше категорична, че няма да допуснат да се подиграват с нейния спътник в живота.

"Не съм агресивна и няма да тръгна да отмъщавам. На всеки съм готова да подам ръка. Не знам защо са взели решението да участват в шоуто, те са взели това решение. Не искам да ги оправдавам, не ги и упреквам. Лично аз няма да гледам това предаване, защото така съм възпитана, патриархално. Не искам да следя "Златки", допълни Мария Димитрова пред Кеворкян.

Скандалът с извънбрачното дете на Стефан Данаилов гръмна преди малко повече от година, когато Ирен Кривошиева и Владимир дадоха серия от интервюта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми, то винаги така става - воинстващата посредственост мре да олее с кал истинските таланти. няма голям артист, който да не е бил шантажиран от бездарни и алчни комплексарки, успели да родят негово дете
99
5
 
8
 
! Отговори
@109 преди 11 години
ми що не й дава пари, нали това е сина му, даже го е признал... или му е позволил просто да носи името му, като благоволение или като благородническа титла, може би
98
9
 
27
 
! Отговори
до 107 преди 11 години
*** тая ирен и тя ли е комунистка?! щото да забременееш от женен мъж също говори за много висок морал и почит на семейни ценности. а като свършили паричките - айде, да даваме интервюта за жълтата преса. много креативно
97
5
 
7
 
! Отговори
@106 преди 11 години
като фамилията й е диагноза да не я е *** бе, dont stick your *** in crazy. той също не е велик интелектуалец, нищо че е професор, знаем това
96
7
 
10
 
! Отговори
@94 преди 11 години
въобще комунистите много ценят семейството и за това го нямат за нищо... имам предвид в случая и второто семейство, което очевидно е създал тоя кирпич отгоре
95
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако извънбрачното дете на ирен кривошиева (уфф, тая фамилия си е чиста диагноза ) не беше на Стефан Данаилов, кой щеше да я помни, камо ли да й плати да ходи да се излага във вип брадър. голям глад трябва да ги е гонил в хамериката, щом до това са опрели. комплексари.
94
12
 
15
 
! Отговори
@94 преди 11 години
достойно поведение отстрана на жена му... алкохоличка, тва комунистите дали си вярват въобще, освен това признал сина си , когато той бил вече на 24, е много "достойно" от страна на татенцето... ама тва преди президентските избори или след тях? само питам
93
14
 
12
 
! Отговори
@94 преди 11 години
плюс, че непрекъснато играе във филми, сигурно парите ги профуква по ***? :) щом не могат да се поддържат с жена му, то и той на нищо не прилича, ама нали е професор в натфиз, все някоя му пуска, за да пробие в кариерата, а там е най-големия курвуляк и кухондрели евър,
92
7
 
5
 
! Отговори
@94 преди 11 години
ква криза бе, той нали беше министър, *** май и двамата са ги изпоркали парите? освен това е и проф. в надфиз, просто там в тоя квартал :D има доста алкохолици и алкохолички, и двата с жена му не правят изключение
91
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз също няма да гледам Вип Брадър!
90
4
 
9
 
! Отговори
алилиии преди 11 години
тоа на сниката ли е жена му.*** верно големи са красаФСи.
89
5
 
9
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Виолета Гиндева и Стефан Данаилов- най-красивата двойка в световното кино! Ударихме ги в земята- както винаги! Успех, Бог живее вкъщи!
88
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гледах интервюто.Чест й прави на тази жена, че не каза една лоша дума срещу Ирен и сина й. Откровен и земен човек, приел ударите на живота.
87
15
 
15
 
! Отговори
Една преди 11 години
Нещастна алкохолиизрана бивша манекенка. Горкият Ламбо заслужава тиквен медал. С какво се гаврят? С истината ли? Тя винаги излиза наяве.
86
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лиз Тейлър беше здрава алкохоличка и в деменция,грижеха се за нея защото имаше милиони.Лайза Минели беше хубава ,има пари но е алкохоличка и е в ужасно състояние,жалко но факт.Българската жена е уморена от работа и простотии.
85
2
 
3
 
! Отговори
До Справки_13 преди 11 години
Съгласен,аз и не исках да го обръщам на спор,просто изразих мнение,но ми стана приятно че имах за опонент човек с когоо може да се говори без да се псуваме,както обикновенно става в БГ чатовете,и жените го умеете не по-зле от нас:)Лека нощ от мен,беше ми приятно.
84
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една жена е поддържана ,когато има пари и е здрава.В БГ всичко е ужас и това ти се отразява.Сега и кризата ,която ще продължи още 10години и всички сме аут.Нека е жива и здрава Жената и да си гледа Стефан,те са прекрасна фамилия тримата.
83
2
 
4
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До, 95,Вдигам ти палче. Няма да споменавам, моята баба, която ми е етикет за всичко :)
82
1
 
8
 
! Отговори
до 96 преди 11 години
доста са коментарите и не ги изчеох,но от последните които прегледах,стигам до извода че не това е темата.Иначе съгласна,но тия с парите са друга бира.А относно жената,да е жива и здрава.
81
3
 
8
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
Нещо ми се доспива, а и не обичам да пиша, но ще ти кажа, че най - големите *** са в лъскава опаковка, която си я плащаш, да не говоря за рекламите... Твой избор! Чета всяка опаковка, защото искам да сложа качествено на масата...не искам да плащам за *** в лъскава опаковка! Лека нощ :) На 80, как мислиш, колко болести се появяват?Лизи Тейлър, как мислиш изглеждаше? И колко хора се грижеха за външният и вид?