Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов

Съпругата на актьора няма да гледа VIP Brother
Обновена: 16 сеп 2012 21:57 | 16 сеп 2012 19:55,
172
Няма да позволя да се подиграват със Стефан Данаилов
Съпругата на Стефан Данаилов застана твърдо зад него. Снимка: Булфото

В новото издание на VIP Brother със сигурност ще засегне много лично семейството на големия актьор Стефан Данаилов.

Както е известно в Къщата ще влязат Ирен Кривошиева и нейният син, за когото се смята, че е извънбрачно дете на Данаилов.

Час преди старта на шоуто, в студиото на "Всяка неделя", силно и запомнящо се интервю даде съпругата на актьора - Мария.

"Няма със Стефан да се обръщаме назад. Ако има на този свят човек, който ми е мил, това е той. Живяли сме толкова дълго и щастливо заедно", заяви Мария Данаилова.

Тя заяви, че не я интересува дали е истина за извънбрачното дете на съпруга си и беше категорична, че няма да допуснат да се подиграват с нейния спътник в живота.

"Не съм агресивна и няма да тръгна да отмъщавам. На всеки съм готова да подам ръка. Не знам защо са взели решението да участват в шоуто, те са взели това решение. Не искам да ги оправдавам, не ги и упреквам. Лично аз няма да гледам това предаване, защото така съм възпитана, патриархално. Не искам да следя "Златки", допълни Мария Димитрова пред Кеворкян.

Скандалът с извънбрачното дете на Стефан Данаилов гръмна преди малко повече от година, когато Ирен Кривошиева и Владимир дадоха серия от интервюта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунисти-хора няма,те не са и ***,*** е полезно-комунистите са ***.НИКОЙ КОМУНИСТ НЕ ЧОВЕК!
59
8
 
14
 
! Отговори
До 75 преди 11 години
Ако на теб не ти е интересен Кеворк,не говори от името на всички,защото си никой,най-малкото.Няма журналист от неговия ранг,ако мислиш че има-посочи го,преди да отричаш някого.Без аргументи всичко е просто една злоба!
58
4
 
30
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
Да тя е,била и е бивш топмодел,колкото и неверояно да звучи сега при този и вид,честно казано и аз се чудя как може да се изостави така,видно е че няма елементарни навици за външна поддръжка,но пък вътрешно знам че е човек с огромно сърце.Данаилов е комунист,нещо което ненавиждам,но поне е умерен,човечен,и именно тя го е съхранила като такъв,нещо което ой сам признава.
57
6
 
12
 
! Отговори
ДРУГАРЯ "ЗБОГОМ преди 11 години
ОСВЕН АЛКОХОЛИЗАМА Е ИМАЛ ОЩЕ КУП ПРИЧИНИ, ДА НЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!
56
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коментирате горката женица,която Кеворк кой знае защо беше поканил в архаичното си предаване извадено от мухъла.Времето ти мина,Кеворк.Вече не си ни интересен.Злобен и самовлюбен нарцис,не признаващ достойнствата на другите.Жълтата преса ти отива повече.
55
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига бе хора,верно ли тази на снимката е жената на Стефан Данаилов?????
54
3
 
5
 
! Отговори
Един преди 11 години
ЗНАЧИ, за съжаление стигаме до пааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааарите! УЖАССССССССС! Е. добре, ако това е била защитата на Мария досега, гадно е. Мария има качества и без тези пари. НО Е ГАДНО, ако е син на СТЕФАН да е без връзка с бащата, за да му помогне да се стабилизира и да е добре.Той човек като всички нас, а може би и с по-голяма духовност. поради самота и семейна нестабилност.
53
17
 
9
 
! Отговори
МАРИЯ ДАНАИЛОВНА преди 11 години
"На всеки съм готова да подам ръка." - СТИГА В РЪКАТА МУ ДА ИМА ПОНЕ ДЕСЕТ ЛЕВА ИЛИ ЧАША С КАЧЕСТВЕН АЛКОХОЛ!!!
52
2
 
25
 
! Отговори
ц.ц.ц преди 11 години
Уж всички сте много Фешън и напреднали ,но всъщност сте си останали едни балкански как, Сийки (независимо от кой род)! Какво Ви интересува кой от кого и колко деца има!? Холивудските и други звезди даже и не знаят от кой са децата им пък такава драма няма! И какво ми разтягате Незаконен син и т.н! Та децата ви днес над 50% се незаконни по тая логика! Без брак ,днеска с тази/този утре с друг/а и те ми говорят за морал!Ай...
51
11
 
19
 
! Отговори
ясна е преди 11 години
Много странна психика на българина,Стефан Данаилов скоя ще спи е проблем личен.Той има съпруга Мария и обича и живее с нея.Чукането няма нищо общо с любовта и семейството,ето на запад има бърдаци,плащаш и имаш жена.При комунизма *** бяха по-върховете,известни певици,актриси и т.н.,имаше соцбърдак.А,този не е син на Данаилов,тази го изнудва да го ограби,но Стефан е отгледал сина на Мария и да не е луд да харижи наследство на този млад мъж.Ирен е известна соц-бръкма,да се лекува,проблем пси им
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
mnogo e tynka strunata za da bude nastroivana v po-vysoki, ober, tonove. nisto loso ne sa mi storili, ba4o Stefan, kaka Maria, lelia Iren, neiniat sin...loso niama da se nau4i istinata, dosega pone sto DNA testa e mojelo da napraviat. he go e storila Iren. ama tova ni nai malko ne mi dava osnovanie da si mislia 4e sinyt ii e roden ot druga maika...az sam prostil na Stefan angajiraneto mu kam BSP zastoto predi mnogo godini, predi 10 noemvri, toi kaza 4e ste sledva ideite na roditelite si.
49
12
 
8
 
! Отговори
ТОВА ПЛАШИЛО преди 11 години
ЛИ Е ДРУГАРКАТА НА ПАРТИЙНИЯ ДРУГАР "ЗБОГОМ", ЧИ ТЯ МИ СА ВИДИ ПО ГОЛЯМ "АЛКО" И ОТ ДРУГАРЮ БРЕ!
48
2
 
24
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Грам не ме вълнуват нито просташки предавания, като ВИП Брадър, нито сапунките на социалистическия другар-плейбой и културен трегер Стефан Данаилов! :)
47
2
 
8
 
! Отговори
Мира преди 11 години
Аз повтарям, това, което се твърди почти официално, че е истина. за бащата и затова носи фамилията му. Ако не е вярно си вземам думите назад и се извинявам.Но ако е вярно? А за религията. Как е при духовните лица ( манастири и др)? Да точно така вярват. Не само християни, и много други религии.Вярването не зависи от родителите. Момчето да се стабилизира и да е добре,защото има много болка и самота в него.Да има късмет и да е щастлив.
46
9
 
22
 
! Отговори
Veska Petrova преди 11 години
Подкрепям Мария Данаилова. Защо се занимават с големият актьор Ст. Данаилов-от завист! Всеки човек има право на личен живот!
45
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
слушайте внимателно какво говори момчето ,ще чуете много истини от Владимир
44
8
 
7
 
! Отговори
... преди 11 години
STEFAN DANAILOV TRIABVA DA SE GORDEE S SINA SI ! SLUSHAITE GO KAKVO GOVORI TOVA MOMCHE, TOI E 10 KRACHKI PRED NA6ATA ZIVILIZAZIA, TOI E VLIAZAL V DUXOVNIAT GIVOT V KOITO MATERIALNIAT NE SA6TESTVUVA. TOVA PREDSTOI TEPARVA NA ZEMIATA NO 6TE MINAT STOLETIA.
43
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оха, хлапето ще им скъса нервите на съквартирантите с ученията си... Хи-хи-хи! А, че е син на Данаилов, то се вижда с присто око.Не разбирам, каква е тази драма, че ще влязат с Ирен. На кой му пука какво ще приказват за Стефан? Защо жена му се връзва толкова? Цяла България отдавна знае. Я, по-спокойно, Мария!Пък и кой ли ще го гледа? Някакви хлапета след училище...
42
3
 
15
 
! Отговори
тин тин преди 11 години
подобно нещо е похвално! комунист или не, голям праз! Поне има хубави спомени! За пове4ето от тук 4икиджии , само може да си ме4таете за такива
41
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ СЕ СМЯТА ,ЧЕ Е СИН ,ЗАЩОТО Е ПРИЗНАТО ДЕТЕ ОТ САМИЯ СТЕФАН ДАНАИЛОВ ,КАКВО Е ВИНОВНО ДЕТЕТО ,ЧЕ СТЕФЧО Е ШАРИЛ ПО ЧУЖДИ ЖЕНИ