Юлиан Вергов и Диляна Попова стават учители в нов тв сериал

"Секс, лъжи и музика" тръгва с добре познати лица
Обновена: 8 окт 2012 16:05 | 8 окт 2012 16:02, Петя Славова
31
Юлиан Вергов и Диляна Попова стават учители в нов тв сериал
Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри. Снимка: Булфото

Нов български сериал ще събере за пореден път добре познати от екрана лица. Отново Юлиан Вергов, Диляна Попова, Карла Рахал и Георги Кадурин ще станат герои този път не в „Стъклен дом“, а в „Секс, лъжи и музика“, който тръгва по bTV.

Кадурин ще влезе в ролята на властен директор, който следи стриктно за безупречния ред и имидж на поверената му гимназия.

Под неговото ръководство Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, а Карла Рахал ще възпитава музикалната култура на учениците. В ролята на секссимвола на училището, обожаван и от ученички, и от колеги, влиза актьорът Юлиян Вергов.

Историята в „Секс, лъжи и музика” проследява емоционално наситеното всекидневие на група тийнейджъри, които се сблъскват с купища предизвикателства и бариери в преследването на своята музикална мечта.

Приятелство, любов, секс, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и на техните учители и родители, отбелязват от телевизията.

Оттам обаче обещават, че главните герои ще бъдат непознати за публиката тийнейджъри. Те ще впечатлят зрителите освен с актьорската си игра и с дарбата си на певци.

Сериалът ще е режисиран от Димитър Гочев и Зоран Петровски, а сценаристи ще са отново Теодора Василева и Георги Иванов.

Главен оператор е синът на режисьора – Радослав Гочев. Другият, чиято камера ще следи отблизо актьорите, е Кирил Паликарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
4
 
! Отговори
Една българка преди 11 години
Браво!Най-после да гледаме нещо по-различно от турска сапунка или българско подобие на американски сериал!
23
2
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
не са прави тук критикарите в Стъклен дом диляна попова, която не е актриса се справи много по пличино от Елена петрова, която има поне десет филма. И не Вергов не е стар за секссимвол - зрителите го избраха за най-секси актор през 2011 година. кадурин пък го бива за властни роли - той е бил вече директор на Младежкия театър, така че ще играе сам себе си. ОСвен това къде пише че за да си директор трябав да си възрастен.
22
4
 
7
 
! Отговори
Сериала преди 11 години
Единствените сериали, които са ми интересни са "Под прикритие" и "Столичани в повече". Останалите не зная как ги правят, но са пълни с толкова изкуствени, че чак немислими "интриги", извращения и драматизиране
21
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не умеем да правим нещо,браво на турците,във всеки сектор са световна сила
20
3
 
6
 
! Отговори
Зрител преди 11 години
Ще има ли втори сезон - Секс лъжи и предизборни обещания?
19
4
 
14
 
! Отговори
Декан в НАТФИЗ преди 11 години
Нямаме актриси, понеже НАТФИЗ го няма вече, та затва почнахме да взимаме МЪНИкенки, чалгарки и всякакви простакеси-мутреси да играят из българските продукции
18
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ви искаме глупавите сериали, с треторазрядни пишман актьорчета....
17
3
 
9
 
! Отговори
Дилема преди 11 години
Един салам имаме вкъщи,та се чудя как да го разделя между жената и Блатечки?...Не че не ми е симпатичен и той,ама жената знайш к'ва баница прави!
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Можеше да има по-оригинално заглавие.Ако се залага на "секс",че ще привлече зрители то възрастта им ще е 4-5 клас.Кадурин не е ли прекалено млад за директор,а Вергов стар за секссимвол.Въпрос на виждане от страна на екипа.Диляна в "Стъклен дом" я забелязаха задари по-разголените сцени.Ако за да играе учителка не се изискават други умения може би е нямало по-подходяща.Вярно беше написал някой от коментиращите далеч сме от турските сериали.Защо толкова години едни стойностен филм или сериал няма?
15
3
 
11
 
! Отговори
ТВ бълвоч преди 11 години
Още един ''прекрасен български сериал,пълен с талантливи актьори'',който аз НЯМА ДА ГЛЕДАМ!Аман,от мутренски истории,трагични ''актьори'',които играят в 9 от 10 филма,които ще ни обясняват ''съвременния живот и как задължително трябва да го живеем''! НЕ,МЕРСИ СЪМ!
14
4
 
5
 
! Отговори
dilyana sucks преди 11 години
това момиче толкова зле да играе.. ама в смотан бг сериал няма как да се появи добър актьор предполагам... защо не си се върне Дилянчето в кокошкарника и да не се бута по телевизията да и се смеят хората??
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе оня с папионката Лозан ли беше Лозанов ли беше защо ги допуска тези простотии по телевизията, да развращяват децата?И после се чудим защо сме най-големият износител на проституки в Европа
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Glee"...
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Секс, лъжи и видео. Нямаше ли такъв американски филм. Защо ядете от хладилника на американците?
10
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В нашите сериали се показват само разврат,насилие,измами,побоища,изнасилвания,наркотици и простащина.Винаги се говори на диалекти,жаргонно и вулгарно.Голяма част от актьорите пък са си сбъркали професията.Предпочитам интелигентните диалози на някой стойностен сериал като "Листопад","1001 нощи" или "Забраненият плод".А актьорите им са страхотни.Турската школа е добро сито.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман вече от тези глупави сериали!!!Нарочно ни налагат само чалга и простотия, направете някое образователно предаване, вместо да давате по половин милион на такива като Памела Андерсен и Патрашкова
8
4
 
23
 
! Отговори
Кокич преди 11 години
Тези, които са завършили натфис не се ли дразнят, че такива като Дилянчето им изяждат хляба без грам актьорско майсторство да са учили?
7
3
 
11
 
! Отговори
revlio преди 11 години
ооо пак сериал за управляващата класа ,да научаваме кой къде ще почива,как се забавлява ,какви проблеми ги вълнуват дакато бащите и майките им харчат откраднати те пари от нас и дядовците им да въздишат по РУСИЯ и отминалите времена когато можеха да те претрепят за кеф щото не си от правилната партия ,нали такава беше тематиката на отминалите сериали ,искат да си снимат сериали за тях отвратително
6
3
 
14
 
! Отговори
TDK преди 11 години
Сериали за тотално затъпяване на народонаселението....Четете книги !
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ако кажат,че ще треснат Дилянчето в някоя от сериите вече гледаемостта ще скочи драстично.