Венета Райкова се нанася в "Къщата на Нова"

Колоритната водеща ще води неделно предаване от 17 март
Обновена: 12 мар 2013 19:41 | 12 мар 2013 15:51,
28
Венета Райкова се нанася в "Къщата на Нова"
Венета Райкова Снимка: Нова ТВ

От тази неделя емблематичната водеща в ефира на Нова ТВ – Венета Райкова, дебютира в ново амплоа и изцяло различен проект. Тя ще води предаването „Къщата на Нова”  от 17 март, всяка неделя от 14 часа. Шоуто ще събира най-доброто от предаванията, новините и филмите на медията в рамките на два часа.
 
Новото шоу има задачата да представи програмната схема в цялостния й вид начело с най-добрите й постижения.  Водещата Венета Райкова, за която светският живот няма тайни, ще представя ключовите събития и интересни гости през цялата седмица, а всичко това се случва в рамките на лежерния и забавен неделен следобед.

В последния ден от седмицата шоуто ще проследява и всичко онова, което е останало встрани от телевизионните камери през последните 7 дни. В ефира зрителите ще могат да видят темите с продължение, фактите, останали извън репортерския обектив, както и най-актуалните материали на седмицата. 

„Къщата на Нова”  всъщност се намира на добре познато на българската публика място – снимачната площадка на предаването е къщата на риалити шоуто "Big Brother".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: телевизияпредаване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
8
 
! Отговори
Пъшо преди 11 години
Ето това е истинска новина .... хвала ...... заставам ТВЪРДО зад Венета .....
2
1
 
17
 
! Отговори
Милко Балев преди 11 години
Все още има хора, които помнят Бригита Чолакова и откраднатата от там идея, тъй, че нищо ново под слънцето (на милиционеро-социализма, както казваше Велко Верин, *** де такива десиденти та да помнят това време и човек?).
1
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 24г.,по-голяма ''новина'' не бях чел ....!?!?Боли ме за Венетка !