Рано ми е за секссимвол!

Има ли си гадже актьорът от "Фамилията" Иво Аръков?
Обновена: 9 апр 2013 12:15 | 9 апр 2013 12:14,
51
Рано ми е за секссимвол!
Иво Аръков като Тони от "Фамилията" Снимка: bTV

Актьорът Иво Аръков сподели, че още му е рано да го наричат секссимвол. Той играе Тони - съпруга на Лора Арнаудова (Яна Маринова) в новия сериал на bTV “Фамилията“.

„Ако се превърна в емблематична фигура като Леонардо ди Каприо – залепете ми този етикет. Нямам нищо против. Но засега съм още едно първолаче, опитвам се да проходя, имам още много роли да изиграя“, призна Аръков в предаването „Преди обед“ на bTV.

“Не бих могъл да изместя Aсен Блатечки“, каза още той.

Аръков, когото освен от театъра, зрителите познават и от филма "Кецове", не разкри дали има гадже и сподели, че в момента живее със сестра си, която от година била в София.

За известно време той беше спряган за гадже на певицата Мария Илиева, което обаче Иво не пожела да коментира.

„Аз дори и да съм бил и да не съм бил, не искам да бъда интересен на хората с това с кого съм бил, какво съм правил, с колко пари съм разполагал, дали карам „Мазерати“, или карам „Голф“ единичка, това няма абсолютно никакво значение“, категоричен беше 24-годишният актьор.

Във „Фамилията“ героят му Тони е съпруг на Лора и зет на Борис (Стефан Данаилов) и Лидия (Ваня Цветкова). Влязъл изведнъж в семейството на едни от най-крупните бизнесмени, той го приема като свое и му се посвещава напълно, което покварява душата и живота му.

Тони е вярното куче и довереник на Борис – не само заради своята отговорност, последователност и изпълнителност, но и защото са обединени от тъмна тайна. Героят му е противоречив – чувства се в свои води в подземния свят, но висша ценност за него са патриархалното семейство и религията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: сериалИво Аръков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
ммм преди 11 години
Хубаво е момчето;но филма е като всички останали бг филми *** и с неясни послания/От всичко по малко и нищо като хората;Горките актиори;с този *** сценарий и безсмислени реплики;сигурно много се измъчват; На всичко отгоре имат лоша дикция и нищо не се чува;да не говорим за диалекта им от панелните квартали
36
1
 
1
 
! Отговори
Хахахахаха преди 11 години
Тоя сериал сега започна и почнаха с глупостите.Аз пък съм дърт секссимвол в квартала. Жените над 50 ме заглеждат.Муахахахаха
35
1
 
4
 
! Отговори
NATFIZ преди 11 години
Наистина Блатечки не е нищо особено и с посредствен талант. Нека изгряват нови. И ги има, наистина. И са много добри. А не е задължително веднага да ги определяме като секссимволи. Например: В Сфумато и Театър София има доста добри поълнения от млади актьори. Гледайте!!!
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не просто рано, той въобще не е секс-символ. Да не говорим, че го виждам за първи път. :/
33
3
 
5
 
! Отговори
Фенка преди 11 години
Страшен е!!! Готин пич и добре си играе ролята с радост бих му се полюбувала отблизо..., а Блатечки може да е ставал преди време, но сега се е отпуснал и е станал като бъчва (не коментирам таланта му) не ми е сексуален, а си е и грозничък.
32
2
 
2
 
! Отговори
Mimi преди 11 години
Kakuv sex simbol be xoraaa :D tozi da sleze malko na zemqta!
31
1
 
1
 
! Отговори
Mimi преди 11 години
Kakuv sex simbol be xoraaa:D,tozi da sleze malko na zemqta!
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя пич е ужасно мазен и надут на живо, виждам го през ден и ми е супер противен с държанието си. А и не може да играе добре.
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В сериала ясно личи голямата възрастова разлика между този и съпругата му в сериала - Яна Маринова. Кой режисьор си избра за тези роли?
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОА КАТ ГО ГЛЕДАМ Е С МЕК И С МАЛЪК РОЗОВ, НЕМА КАК ДА Е СЕКС СИМВОЛ. СМЕШНО Е, МОЕ ДА СЕКС СИМВОЛ НА НЕКОЙ БАБЕК, АМА НА ГОТИНО ГАДЖЕ НЕЩО НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА, НЕ Е ПИЧ, ФАКТ, ОСОБЕНО КОЗЯТА БРАДИЧКА, КОЙ МУ Е КАЗАЛ ДА СЕ БАРНЕ ТАКА, НЕЗМАМ
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АВЕ, АРЕ ВА ПИСНА МИ КЪВ СЕКС СИМВОЛ Е ТОА БЕ, ТОА БЛАТЕЧКИ СЪЩО, БАСИ ***, ПРОБЛЕМО Е , ЧЕ МАЖЕТЕ СЕ ОСТРИГАХА ДА ПРИЛИЧАТ НА МУТРИ, ХОДЯТ ДА БЛЪСКАТ , НО СА КОМИЧНИ, ДЕБЕЛИ ***, НАБИТИ, НЕМА ХАРМОНИЯ , НЕМА АТЛЕТИЗЪМ ИМА ПРОСТОТИЯ, ТИА НЕМОГАТ 3 КМ ДА ИЗБЕГАТ, НО СЕ ТЪРКАЛЯТ КАТ БИЧЕТА, БАСИ КЛОУНИТЕ, ЖЕНСКИТЕ, ПОНЕ ОКОЛО ТЕХ СЕ ГОРИЛЧОВЦИ, ТЪРСЯТ НЕЩО НОРМАЛНО, Е ОТ ТАМ СЕКС СИМВОЛИТЕ, ЗА СУПЕР ЧЛЕН И СЕКСИ АТЛЕТИЧНО ТЯЛО САВСЕМ НЕ ГОВОРЯ, ТЕ ТИА ЧАЛГАДЖИИКИТЕ СА ДОСТА ПРОСТИ, СЕМПЛИ
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе като ти гледам телешкия поглед може да станеш секс символ за кравите на сйелу.
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виждам, че дядовците яко са се засегнали, като им кажеш, че вече не са вървежни. Ами да питаме жените между 20 и 35 години какво мислят по въпроса за секс с 55 годишен мъж? А ако ви трябва достоверна информация, направо да питаме професионалистките?
24
3
 
3
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
РАЗГЕЛЕ.....НАЙ-ПОСЛЕ.....НАМЕРИХ ТЕ....ТИ си моят секс символ...!!!!!!!!!!
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този пък кой е?
22
2
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Попринцип горилата става желана като и посивее гърба ,а това е след 50 години.Дотогава всички белези на младост или друго които може да излъжат инстинкта на жените са се претопили.Та и не бъди сигурен в това ,че мъжете са убави само на 25 ,а после не стават за нищо.Парите нямат много общо примера е с Шон Конари и други секс символи на преклона възраст.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Половината зарзават има секс символика за жени и мъже ,така ,че чудо голямо.С две думи изравняваш се на нивото на една краставица или банан.
20
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да си секс символ трябва да правиш секс(с жени)
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Extra si e mladeja,za gadjeto malchi sigurno zashtoto ne e jena.....
18
4
 
13
 
! Отговори
Валентин преди 11 години
Хубав млад мъж. Стига злобяли.