Анна Цолова и Виктор Николаев с дебют на 9 септември

Тандемът ще води сутрешният блок на Нова тв
Обновена: 4 сеп 2013 15:12 | 4 сеп 2013 15:12, Александър Попов
26
Анна Цолова и Виктор Николаев с дебют на 9 септември
Цолова и Николаев смениха сутрешния блок на bTV с този на Нова тв. Снимка: bTV

След трансфера на Анна Цолова и Виктор Николаев от bTV в Нова тв вече е ясна и датата на техния дебют. Двойката ще води сутрешния блок от 9 септември.

От есенния сезон сутрешният блок ще се излъчва от ново студио, което зрителите ще видят от 16 септември. Дотогава Цолова и Николаев ще казват своето "Добро утро!" от различна локация.

"Щастливи сме, че Нова тв оцени потенциала ни като екранен тандем", споделиха водещите.

Те ще правят това, в което са се доказали с годините – да представят най-важното от обществено-политическия живот, да канят в студиото ключови и интересни събеседници, да задават логичните въпроси и да представят нещата такива, каквито са, обещават от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
ГАНЬО преди 10 години
КУ4ЕТА КОИТО ЛАЯТ ПО НАИ ДОБРИТЕ ВОДЕЩИ И СА ВЪРЗАНИ ЗА ШИЯТА НЯМА КАК ДА РЗБЕРАТ 4Е СВОБОДАТА Е ПРИРОДЕН ДАР СЛОВОТО Е БОЖЕ ДАР НЕ ЗА ВСЯКО КУ4Е-=-
20
1
 
1
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
Калинка бе по добра водеща но изчезна щото и тя стана герберас
19
0
 
4
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
Слаби водещи и двамата който разбира от този занаят го е видял и много им личи че са гербераси родителите им комунисти те гербераси
18
5
 
15
 
! Отговори
зрител преди 10 години
Ами то в БТВ остана само оня *** Слави!!! И ако не кара екипа си да се смее на тъпите му смешки, предаването му ще бъде много тъжно!!!
17
7
 
16
 
! Отговори
BJ преди 10 години
не мога да ги понасям тия двамата. особено Ана с нейното маниерничене и гримасничене, взели са се много насериозно. оценили са ги на 10 бона заплата за месец. ***. не ги заслужават, а нова ще се прецакат. няма и да цъкна копчето към нтв.
16
4
 
19
 
! Отговори
MD преди 10 години
Няма отърване от тия двамата...Мъка..
15
3
 
15
 
! Отговори
що за логика преди 10 години
Няма по-глупава телевизия от Нова. Най-после намериха супер водещи на сутрешния си блок и сега решават да приберат двамата досадници от БТВ.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Анито става за цомбене
13
6
 
27
 
! Отговори
НОВА преди 10 години
Нова,имахте чудесен екип на сутрешния блок,заменяте го за една псевдожурналистка с огромно его,която от десетилетие е мразена и е доказала неспособността си да направи и най-малката отстъпка в неприемливото си поведение да изтиква във физическия смисъл партньора си,за да зее като продънена кофа .БТВ я изритаха елегантно,вие я прибрахте,ние НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМЕ .Дано някога си разберете грешката.А това,че някой я величае като добра си е чист номер да се отърват от шкартото
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЙ ГЛЕДА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ? СПОРЕД ЕДНО ДОПИТВАНЕ БГ ТВ ГЛЕДАТ САМО СТАРЦИТЕ И БАБИЧКИТЕ ПО СЕЛАТА И ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ГРАДЧЕТА. ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПЛАЩАТ КАБЕЛАРКА САТЕЛИТ И ИНТЕРНЕТ. ТОВА Е АУДИТОРИЯТА НА БЪЛТАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОИТО СЕ ИЗЛЪЧВАТ В ЕФИРА. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГЛЕДАТ ЧУЖДИ ТВ КАНАЛИ И ПОЛЗВАТ ИНТЕРНЕТ. МОЯТ ТВ ОЩЕ ПРЕЗ 93 ГОДИНА ГО ИЗХВЪРЛИХ В КОФАТА ЗА ***. В НЕТА ИМА ВСИЧКО. ТЕЛЕВИЗИЯТА БЕШЕ В СИЛАТА СИ ПРЕЗ 70 И 80 ГОДИНИ КОГАТО БЕШЕ ЕДИНСТВЕНОТО ДОМАШНО РАЗВЛЕЧЕНИЕ.
11
5
 
15
 
! Отговори
barry8 преди 10 години
пълни некадърници, добре че ги натириха, но и на Нова няма да са от полза макар че и други такива магарета има там
10
8
 
29
 
! Отговори
Киро преди 10 години
О не, ще повърна! Явно ще спра да гледам и НОВА!
9
8
 
28
 
! Отговори
без сутрешен блок преди 10 години
много са слаби - и двамата!пропускам сутрешния блок на Нова!Аднес Генка Шекерова и момчето до нея - и името му не запомних, бяха почти не адекватни. Слаба ракия! А тя е репортер от създаването на *** ТВ.Преди години, в сервиза на СБА какъв скандал вихреше Генка и всяка втора фраза беше, че е журналист........Тая ли да гледам - мерси!
8
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ана ми прилича на мъж на тази снимка... а Виктор ми прилича на жена.
7
11
 
9
 
! Отговори
кънчо преди 10 години
тогава трябва на 9 септември. Гербарската Нова трябва да уважи затата. нали Бойко си е още член на БКП.
6
3
 
20
 
! Отговори
канадска архитекту преди 10 години
тези много оборотни 3-5 телевизии и само си сменят кадрите "уж" е ново ........ то и без това новините са си все "същите" , бързата работа срам за архитекта .
5
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАЩОТО ТЯ МАНИПУЛИРА ХОРАТА А ТЕЗИ ДВАМАТА СА НАЙ ПРОСТИТЕ ПИОНКИ В ТАЗИ ИГРА.
4
12
 
37
 
! Отговори
оле преди 10 години
тая коза дето едно изречение не може да прочете без да срича и бърка...
3
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ужас! Няма спасение от нея!
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ееееее, събраха се най- после! Не че и Босфор ТВ не е същия ***, но Нова си е с други акцоинери. До какви висини стигна нашата демокрация- политизирани национални телевизии, дори и БНТ. ТВ7 пък въобще са извън коментар- те винаги са си били политическа телевизия, само дето наскоро се извъртяха на 180 градуса. Наблюдават се обаче и заявки от други по- малки *** като Канал 3 например. Да видим какво ще стане в крайна сметка с милите ни родни телевизийки.