Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари

Причината била извън bTV, някой друг е искал да си почине от тях
Обновена: 7 сеп 2013 18:22 | 7 сеп 2013 13:42,
170
Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари
Снимка: Нова телевизия

Телевизионните водещи Анна Цолова и Виктор Николаев обявиха, че причината да сменят работното си място няма нищо общо с bTV, причината била извън нея. От понеделник екранната двойка вече ще води сутрешния блок на Нова телевизия.

Пред Люба Колезич и двамата опровергаха и слуховете, че един от най-обсъжданите в социалните мрежи телевизионни трансфери е станал заради много пари.

„Внушава се на хората, че ние сме дошли да работим за много пари в Нова Телевизия. Българите живеем в нищета и когато се обяснява, че ще работим за много пари, е много лесно да ни намразят”, обясни Ани Цолова.

Според нея някой нарочно се опитва да накара хората да ги намразят с пускането на слуховете за нереалистично високи суми, за които те ще работят.

Виктор Николаев допълни, че предложението от Нова ТВ е дошло в много подходящ момент.

„Не сме се махнали за много пари, нито сме толкова изморени. Всъщност някой друг е искал да си почине от нас”, коментира той една от версиите, без да влиза в повече подробности.
На въпрос в какви отношения са с властта, двамата водещи бяха категорични, че са далеч от нея и че независимо от това коя е тя, са винаги в нейна опозиция.

„Журналистите не трябва да съществуват, за да бъдат харесвани от властта или угоявани от властта. Те трябва да са нейна опозиция. Няма власт, на която да сме били симпатични с Виктор – отделно или самостоятелно. Ние двамата сме еднакво отдалечени от всички, които са били на власт. Смятам, че сме задавали и ще продължим да задаваме не дръзките въпроси, а логичните въпроси”, отбеляза още Ани Цолова и допълни:

„Открих пълно съвпадение между предложението, което получих от Нова Телевизия на ниво морал, естетика и затова съм тук.”

Още по темата
 Двамата водещи подчертаха, че са запазили добрите си отношения с колегите им от bTV и благодариха за дадените им шансове.

Относно интервюто с премиера Пламен Орешарски след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, Николаев заяви, че не го смята за някакъв връх. В социалните мрежи се появиха предположения, че именно заради това интервю двамата водещи се разделиха с bTV.

По време на разговора с премиера четири пъти двамата задават въпроса кой е предложил на министър-председателя кандидатурата на Пеевски.
Според Ани и Виктор това е най-логичният въпрос, отговор на който и до ден днешен няма.

Страшно и жалко е, когато задаването на най-логичния въпрос се превръща в геройство, коментира Цолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
2
 
! Отговори
лош преди 10 години
Едно ще ви кажа - комунистическата гад не познава граници в наглоста си затова винаги едно наум като говорите с такъв индивид....
139
0
 
2
 
! Отговори
nov преди 10 години
ako bqha obektivni,nqma6e da obikalqt televiziite
138
7
 
11
 
! Отговори
анна преди 10 години
Тези двамата ни са много противни!
137
8
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
И ние искаме да си починем от тях. Но, те все ни се набиват в очите....
136
15
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ГЬЗОЛИЗЦИ НА ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!НЯМАТ МЯСТО В ЕФИРА
135
9
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Мисля си че тези двамата водещи имат политически пристрастия и симпатизират на Бойко Борисов
134
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А тази дърта *** Любица Кулезич , дето близа *** на Буда , какво прави още на екран?Да отива ПР на бистришките тигри/мишки...
133
15
 
3
 
! Отговори
ив. ладжов преди 10 години
Това са първите Българи тръгнали към ИТИНСКАТА демокрация. С най голямите си професионални постижения показват най желаното развитие на демокрацията ,ако много хора станат истински последователи като тях България ще бъде далеч по желано място и авторитетно пред света. Успех. Препоръчвам на НТ да прескача и до далечната и по естествена провинция , подобна на Етъра със стари традици.Децата да знаят ;; какво е мляко и от къде идва то;;
132
0
 
9
 
! Отговори
nhgvetz преди 10 години
Някои от телевизиите в България формално имат традиционната структура на телевизия-редактори, репортери.Излъчват новини, сериали.Репортерите и водещите им обаче са момичета за развлечение. Журналистическата карта им гарантира достъп до политици,бизнесмени.Подобно на утвърдената практика публичните домове да си разменят дамите,за да не омръзват на постоянните клиенти,в телевизиите в България водещи и репортерки, периодично сменят една телевизия с друга.
131
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
....А заради слугинското ви поведение към ГЕРБ.
130
9
 
33
 
! Отговори
Кор преди 10 години
Тези мазни продажници какво ни занимават с тях?!?!Толкова некадърни и жалки водещи не съм виждал.Единият - постоянно гурелив и мрънка, аха-аха да заспи...Другата - надменна лелка, която дори на екранният си партньор не дава думата...
129
4
 
2
 
! Отговори
Цолова преди 10 години
До 125 Виктор:Ти пък си много убав!
128
6
 
26
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
Мрънкащия Викторчо - пелтека и вечно недоклатената Ани - кифлата !!!!Да им е честита придобивката на НОВА ,НА РАМО ДА СИ ГИ НОСЯТ !!
127
3
 
22
 
! Отговори
Deso преди 10 години
До АнонименНе са уцелили ваксата, този диджейски сленг е доста елементарен, Педро. Христо и Мира са умни, забавни и точното попадение за сутрешен блок. Докато Ана и Виктор са тотално неподходящи за сутрешно предаване- единия невръстеничен, другия -муден, а двамата-досадни и самонадеяни.
126
19
 
23
 
! Отговори
Киро Секирата преди 10 години
Не знам кой Ви прикътка в Нова ТВ , но е направил груба грешка!Халал да сте МУ!Едва ли има по-ограничени , незнаещи и *** водещи!И с това грубо поведение и липса на елементарен такт и възпитание ..........пълни *** сте !Е , поне ще Ви плащат , за да смъквате рейта на Нова ТВ!!!
125
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЦОЛОВА И НИКОЛАЕВ ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КАКЪВ ИМ Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ИЗБОР ,ЗАЩОТО ВИНАГИ СА БИЛИ МНОГО ДИРЕКТНИ И НЕ ПО-МАЛКО ЯЗВИТЕЛНИ КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ И ПРЕДИ, ЗАЩОТО БЯХА ТОЛКОВА ДИЕКТНИ КЪМ БОРИСОВ ,НО С ТОВА УВОЛНЕНИЕ КОМУНИСТИТЕ ПАК ДОКАЗАХА ,ЧЕ СА *** И НЕ ТЪРПЯТ КРИТИКИ ,ЗАЩОТО КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ И ТРИФОНОВ, ДИКОВ И ЦВЕТКОВ ПЛЮХА БЕЗПОЩАДНО БОРИСОВ 4 ГОДИНИ ,НО НЕ БЯХА УВОЛНЕНИ НАЛИ ? ОРЕШАРСКИ "ДОБРИЯ" НЕ ПОНЕСЕ ДВА НЕУДОБНИ ВЪПРОСА И ВЕДНАГА ПОИСКАХА УВОЛНЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДОСТОЙНИ ЖУРНА
124
16
 
26
 
! Отговори
Mentora преди 10 години
"Винаги сме били в опозиция на всяка власт "?А бе "тандема" , Вие лъжите като дърти *** !Я да си спомням , колко пъти на ден /даже на сутрин / приемахте и разговаряхте с Цветанов , един от Вашите любимци?Колко пъти , тази "скромна " труженичка на ГЕРБ ,Ани Цолова, разговаря с Борисов ?А , ако някой "опозиционер " се промъкнеше във Ваше предаване, как се нахвърляхте като ..отгоре му ?Колко пъти прекъсвахте разговори в ефир с граждани , нападащи власта на Бойко?И сега какво - БОРЦИ ЗА ИСТИНА?
123
16
 
23
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Най некадърните водещи. Вечно намусени и бързащи.Няма вече да гледам сутрешния блок на Нова.
122
12
 
24
 
! Отговори
до НОВА преди 10 години
Цолова играе ролята на борец за истина ,а е посредствена,противна,егоистка,зла,алчна,пристрастна куха лейка.Всичко изредено е НЕДОПУСТИМО за телевизията и ако в Нова не вземат под внимание реакцията на зрителите към нея са безумци.Смешна и жалка беше когато изигра ролята на изненадана,че има фейсбук група срещу нея и връщането на Калоферов и Мира.,след като години наред има сайтове "зрителите мразят Ани Цолова и Цвета Кирилова"За Кирилова някой сеща ли се, Цолова още трови зрителите
121
11
 
13
 
! Отговори
marko преди 10 години
Ана Цолова - кашастрофааа