Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари

Причината била извън bTV, някой друг е искал да си почине от тях
Обновена: 7 сеп 2013 18:22 | 7 сеп 2013 13:42,
170
Ани и Виктор: Не сме в Нова тв заради много пари
Снимка: Нова телевизия

Телевизионните водещи Анна Цолова и Виктор Николаев обявиха, че причината да сменят работното си място няма нищо общо с bTV, причината била извън нея. От понеделник екранната двойка вече ще води сутрешния блок на Нова телевизия.

Пред Люба Колезич и двамата опровергаха и слуховете, че един от най-обсъжданите в социалните мрежи телевизионни трансфери е станал заради много пари.

„Внушава се на хората, че ние сме дошли да работим за много пари в Нова Телевизия. Българите живеем в нищета и когато се обяснява, че ще работим за много пари, е много лесно да ни намразят”, обясни Ани Цолова.

Според нея някой нарочно се опитва да накара хората да ги намразят с пускането на слуховете за нереалистично високи суми, за които те ще работят.

Виктор Николаев допълни, че предложението от Нова ТВ е дошло в много подходящ момент.

„Не сме се махнали за много пари, нито сме толкова изморени. Всъщност някой друг е искал да си почине от нас”, коментира той една от версиите, без да влиза в повече подробности.
На въпрос в какви отношения са с властта, двамата водещи бяха категорични, че са далеч от нея и че независимо от това коя е тя, са винаги в нейна опозиция.

„Журналистите не трябва да съществуват, за да бъдат харесвани от властта или угоявани от властта. Те трябва да са нейна опозиция. Няма власт, на която да сме били симпатични с Виктор – отделно или самостоятелно. Ние двамата сме еднакво отдалечени от всички, които са били на власт. Смятам, че сме задавали и ще продължим да задаваме не дръзките въпроси, а логичните въпроси”, отбеляза още Ани Цолова и допълни:

„Открих пълно съвпадение между предложението, което получих от Нова Телевизия на ниво морал, естетика и затова съм тук.”

Още по темата
 Двамата водещи подчертаха, че са запазили добрите си отношения с колегите им от bTV и благодариха за дадените им шансове.

Относно интервюто с премиера Пламен Орешарски след назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, Николаев заяви, че не го смята за някакъв връх. В социалните мрежи се появиха предположения, че именно заради това интервю двамата водещи се разделиха с bTV.

По време на разговора с премиера четири пъти двамата задават въпроса кой е предложил на министър-председателя кандидатурата на Пеевски.
Според Ани и Виктор това е най-логичният въпрос, отговор на който и до ден днешен няма.

Страшно и жалко е, когато задаването на най-логичния въпрос се превръща в геройство, коментира Цолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
26
 
24
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
Просто и двамата са на Бойко хора това е и народа ги мрази
119
16
 
23
 
! Отговори
doraapostolova500 преди 10 години
Kaто имате претенции за морал отговорете ни дали е морално да сядате на столове,които са заети от много симпати4ни и любими на зрителите Христо и Мира.Това е нагло и нахално !Нито сте по-добри водещи,нито сте по-красиви! Напротив - нежелани сте от зрителите!Вие сте нагли !
118
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, тъкмо Нова тв уцелиха ваксата с двама млади, симпатични, интелигентни и най-вече - НЕ ДРАЗНЕЩИ - водещи, и сега ще ги сменят с Цолова и Николаев - явно необходимостта да се угоди на който трябва е по-силна от желанието за добра и професионална програма... Мен конкретно ме загубиха като зрител - А.Цолова и В.Николаев ми образуват сутрин рано нерви и киселини - маниерничат, мънкат и мрънкат, изживяват се за някакви корифеи и като цяло имат неприятен вид и говор. Антипатични.
117
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ima nema tuku nekoia shavrantia blesne s izomitelna tapotia.sega shavrantiite sa dve a izumlenieto e dvoino ta daje troinotaka e zastoto prili4at na ripeeni 4orapi noseni ot pedliuga pri okupaciata na Banska Bistrica-Czechoislovakia prez razmirnata 1968
116
3
 
3
 
! Отговори
raq преди 10 години
До 118Докато се събуждам, а после като се приготвям за работа ги слушам...
115
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и аз искам да си отдъхна от тях, особено от вкиснатата Цолова!какви герои, какъв връх в журналистиката да те, защо им измисляте легенда?толкова е заядлива, некоректна, прекъсва събеседниците си, изобщо - невъзпитана:)
114
4
 
20
 
! Отговори
з с преди 10 години
и бтв като *** стана турска ***
113
7
 
10
 
! Отговори
mima преди 10 години
bravo razocharovax se kogato gi nqmashe v btv no se zaradvax che shte gi gledame v nova te sa mi liubimci nishto ne im obqgva.
112
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До dobrodetel :*** !!!!!!!!
111
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Стига с тия минуси! И те са жени и душа носят!)))
110
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре де, кой точно гледа сутрешни блокове? По това време хората или спят, или са на работа.
109
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Мери, може и ти да се включиш в писането!
108
9
 
25
 
! Отговори
dobrodetel преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ей *** ,от доста време ти чета платените тъпотии които пишеш.Ти или си много *** комунист,или ти плащат добре *** ***.
107
2
 
32
 
! Отговори
Мери преди 10 години
хахахахабТВ все по-успешно върви към своето унищожение :)))
106
8
 
10
 
! Отговори
Властта е болест преди 10 години
Кой са тия та ги обсъждате не ги знам просто ставам късно - работя до късно за това -
105
17
 
2
 
! Отговори
софиняец преди 10 години
средна класа драги, нямаш идея що е то средна класа, няма и да имаш, ще си останеш работническа класа от селско-стопански тип, софиянецот, ще си остане за теб софиянецот, псевдо-интелигентността си я припомняйте при всеки контакт на злите ви езици с дупето на мафиота боко тиквата - вие драги, сте си просто едни обикновенни, пробити курвички с големи претенцийки - никакво покритие насреща... от такива "интелигенти" идват и симеон-дянковците... *** ***...
104
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви са тези двамата?
103
1
 
9
 
! Отговори
средна класа преди 10 години
До софиянецЩе ти се да си 'Софиянец"..дано не си де...
102
20
 
9
 
! Отговори
софиянец преди 10 години
абе Х.У.И.? не ви ли писна да полит-проституирате, най-обикновенни *** сте - както и двете *** на боко тиквата *** на картинката, шо не се гръмнете - ще си пусна тия две *** в понеделник, за да чуя с ушите си колко е хубаво да стегнем колана и да обявим война на Сирия...
101
23
 
24
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Ани и Виктор са невероятни водещи - най-добрите! Винаги ги гледам с удоволствие! Вярвам, че и в Нова ще бъдат себе си!