Георги Милков спечели "Африка: Звездите сигурно са полудели"

Журналистът не хареса цвета на джипа-награда
Обновена: 11 дек 2013 14:15 | 10 дек 2013 09:04, Александър Попов
24
Георги Милков спечели "Африка: Звездите сигурно са полудели"
Снимка: bTV

Георги Милков стана победител в първото издание на риалити шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели". На финала заедно с него достигнаха Георги Тошев и Дилияна Попова.

Снощи в НДК се събраха участниците в надпреварата, които изненадаха зрителите и публиката в зала 2 с обща песен. Бяха припомнени част от най-любопитните им преживявания, но кулминацията на вечерта бе изборът на "Африканец номер едно".

Първа битката напусна дамата в тройката - Диляна Попова, която преди няколко дни единствена заяви афинитет да ползва голямата награда - джип. От двамата адаши пък зрителите предпочетоха журналиста Милков. Той благодари единствено на зрителите, които са го подкрепили, но пък не хареса червения цвят на возилото.

"Ще го карам, но трябва да го пребоядисам", заяви Георги Милков, след като стана собственик на Land Rover-а.

По-рано той обяви, че ще го продаде и с част от парите ще помогне за образованието на малкия бушмен Алекс.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
дсдссд преди 10 години
семейства до колкото разбрах...Парите не са всичко. Това да отделиш едно дете от майка му/защото били бедни/ е най-лошото и най-егоистичното нещо. Жалко,че за някои парите са възоснова на всичко. А къде остават любовта и най-близките ти/ценни хора? Очаквам втори сезон на "Африка: Звездите сигурно са полудели", навярно нашите залязващи звезди ще се завърнат в страната ни с цял футболен отбор от африканчета, и ще се погрижат за тяхното тъй свято образование, което могат и да не получат и да се о
23
0
 
0
 
! Отговори
дсдссд преди 10 години
дали ще учи детето или паричките ще идат за коренно различни неща - един Бог знае. Сигурна съм,че Милков никога повече няма да се срещне с това дете,така че не трябваше да казва 'голяма дума'. А и самото дете е още далече от първи клас , така че има толкова много време докато се стигне до образованието му,че съм убедена,че няма да бъде разход,който да е поет от Георги. Направи ми лошо впечатление това,че някои от нашите "звезди" искаха да осиновят някои от децата там при положение ,че си имат
22
0
 
0
 
! Отговори
дсдссд преди 10 години
Страхотен мъж...малко е хърбав, но ще го охраня като се ожени за мен :D. Иначе цветът на джипа на мене лично ми харесва...не разбирам какви са тези претенции,че и ще го продава. Мисля,че хората понякога твърде преиграват. Човека ще поеме образованието на въпросното дете, а знаете ли още колко африканчета чакат за това? Не ми е любима дискриминацията,но каквото е решил-това ще прави с нея. Мисля,че е тъпо да влагаш пари за дете,чиято фамилия дори не познаваш и едва ли ще видиш някога отново и
21
0
 
0
 
! Отговори
Григор Лилов преди 10 години
Някой в коментарите се е подписал с моето име и обругал Георги Милков. Аз уважавам колегите си, с които съм работил заедно в пресгрупата и не бих си позволил да ги обиждам. Не съм следял реалитото, но поздравям Георги Милков за победата му.
20
1
 
5
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Искам да кажа,че преди това предаване,не знаех кой е този младеж.А след него-не ме интересува даже!Защото само кьорав не видя,че при последното състезание,не можа да намери плика и малките деца му го показаха.С това спечели и време и остана в състезанието.Всичко в тази игра беше нагласено и манипулирано,поне да бяхте поизрязали точно този момент,бе БТВ!
19
1
 
3
 
! Отговори
Бах преди 10 години
И какво от това?!
18
3
 
7
 
! Отговори
аз преди 10 години
радвам се.най-естествения и забавния спечели.
17
2
 
3
 
! Отговори
Bai Hoi преди 10 години
Shte go preboqdisam blagotvoritelno !!!
16
2
 
8
 
! Отговори
тя преди 10 години
Хайде сега смешни претенции.
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да му е честито и със здраве да си ползва наградата.
14
4
 
7
 
! Отговори
шопа преди 10 години
ко е туй предаване???
13
7
 
16
 
! Отговори
АК преди 10 години
Браво на бтв за хубавото предаване. Жоро, истински мъж и екшън герой. Пуснах 3 смс-а за него. Поздравления и да знае че червения цвят ще му хареса с времето...!
12
2
 
37
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Не знам дали всичко е било нагласено,но се радвам за Георги Милков. Той беше моят фаворит-човек скромен,достоен,не биещ на очи. Изпълняваше всичко,без мрънкане и без себеизтъкване. А хуморът му беше заразяващ. Чаках с нетърпение всяка негова дума. С нищо не прекали човекът. Тошев- постоянно се изтъкваше, искаше на всяка цена да е център на внимание,командореше! Дилянка- много хубава жена. Направо разкошна,но само толкова.Тя самата каза как е стигнала до финала и беше права.ЧЕСТИТО ,МИЛКОВ !!!
11
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Макар да не го следях това предаване, защото ми беше адски тъпо, снощи гледах финала. Чак да не повярваш, че спечели интелигентен, възпитан и симпатичен човек в българско риалити. Браво!
10
34
 
6
 
! Отговори
НАГЛАСЕНО преди 10 години
ВСИЧКО БЕШЕ НАГЛАСЕНО, КОЙ щЕ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ ИСКУСТВЕНЯК, ВОСАЧНА ФИГУРА, ПЪЛНО ДЪРВО, МНОГО ЖАЛКО, ОПОРАЧИХТЕ И ТОВА ПРЕДАВАНЕ - САМО ЖОРО ТОШЕВ - ВИНАГИ ИМАШ КВО ДА ГОВОРИШ С НЕГО, А ОНИЯ Е ПЪЛНО ДЪРВО - МАФИЯ И В АФРИКА - АМАН
9
8
 
6
 
! Отговори
ХМ преди 10 години
КАТО НЕ ХАРЕСВА ЦВЕТА ДА ГО ПРОДАДЕ И С ПАРИТЕ ДА ПОМОГНЕ НА БОЛНИТЕ ДЕЦА - АКО НЕ ДАЙ ДЖИПА НА ДАМАТА
8
2
 
28
 
! Отговори
Вили преди 10 години
Хумурът му явно пак остана неразбран... Относно даренията - те се правят от сърце и без излишна помпозност; да тръгне да се обяснява в ефир как ще прояви милосърдие не би било достойно, а и не е в стила на Жоро Милков. Радвам се, че той победи, наистина заслужено в това приятно риалити.
7
22
 
16
 
! Отговори
Григор Лилов преди 10 години
Този на снимката ми е в Топ 10 на най-гнусните,долни и противни същества,които лично познавам!Това,което съм написал се отнася за него в качеството му на "човек",а като "журналист" е пълен бездарник и безскрупулен манипулатор!
6
1
 
20
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Обикновено такива награди са придружени с условие, че получателят няма право да продава през първата година. Не знам дали случаят е такъв, но това е нормалната практика, за да стане все пак някаква реклама за този, който подарява колата.Радвам се за Жоро Милков. Щях да се радвам и всеки от тримата ако беше спечелил
5
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Честито.