Албена Денкова дебютира в Dancing Stars с първо място

Феновете избраха танца на Михаела Филева за номер едно
Обновена: 3 апр 2014 14:25 | 2 апр 2014 13:27, Александър Попов
12

Албена Денкова и Калоян. Снимка: Нова тв

Албена Денкова дебютира в Dancing Stars и още в първата вечер обра овациите на публика и жури. С партньора си Калоян събраха най-много точки - 37, и станаха победители в първата вечер на Седмицата на смеха. Единствената им конкуренция бяха Дарин и Ани, които събраха същите точки след впечаткляващ фокстрот.

Двете двойки бяха единствените, за които журито бе единодушно в похвалите си.

Критики понесе холивудската звезда Антон за изпълнението си на куикстеп, като Илиана Раева и Галена бяха недоволни от безизразната му и лишена от всякакви емоции физиономия.

Мика и Тодор изиграха най-добрия си танц, но това не бе достатъчно за първото място. Тодор пък призна, че се чувства стимулиран от факта, че "Камата му диша във врата" като партньор на дъщеря му.

31 точки пък събра пасо доблето на Ути и Елена, като двамата представиха хореография с извънземни елементи.

Фаворитите от миналата седмица Михаела и Светльо също бяха "порязани" с оценките, двамата събраха 32 точки. Въпреки това, танцът им стана номер едно за седмицата след гласуването на феновете във Facebook.

Нана отново се превърна в атракцията на вечерта, след като с партньора й Мирослав изпълниха куикстеп, пременени като Мини и Мики Маус. На забележката относно липсата на синхрон от страна на Илиана Раева, Нана отвърна с ритуално сваляне на долните гащи от костюма си.

В четвъртък ще стане ясно коя ще бъде поредната елиминара двойка, а своите умения на сцената ще демонстрира световноизвестната хип-хоп танцьорка и хореографка Ендрия Бър. Тя работила с имена като Риана, Бекстрийт Бойс, Цирк дьо Солей и Шерил Кроу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Албена ДенковаDancing Stars
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
kiril преди 10 години
Убийци
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Именно. Да си твори навън и да не се навира в очите на българите. Колкото и да се прави на божа кравичка - то бива скромност, бива, ама нейното извън пътя, всички помним наглото им измъкване след катастрофата. Тогава пак се държаха като божи кравички и казваха само правилните думички, но избегнаха както наказанието, така и каквито и да е финансови загуби.
7
8
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 10 години
Всеки път когато я виждам се сещам за двамата погубени Млади хора , да се занимава с нещо друго. Пълно е с млади красиви и талантливи хора , тя и фигуристка не беше никаква - отвратителна е
6
6
 
12
 
! Отговори
do 3 i 4 преди 10 години
Престанете с простотиите! Тя ли е била зад волана? Тя ли е пила? Тя ли е причинила катастрофата? Какво веднага я бичувате. Че и к**ва я наричате! Сигурно родителите и роднините и и те са виновни, нали БЕ, жалки човеченца. Случаят със Стависки е само негов проблем и проблем на българското правосъдие!!! Толкова ли сте жалки и злобни, че не можете да ги разграничавате хората един от друг?!?! Като сте толквоа отворени, защо не отидете и не бичувате съдиите, които му намалиха присъдата. Нещастници!
5
6
 
12
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Престанете да се отнасяте така с Албена Денкова: момичето е много талантливо, умно и интелигентно същество, добър и позитивен човек! Какво лошо е направила? Трябва ли да спре да живее и да твори, за да удовлетвори жестокостта Ви? Дали тя заслужава да я дамгосвате, да я обиждате, да се отнасяте цинично и злобно с нея? С какво лично тя Ви предизвиква да се държите толкова отвратително?
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СКОРО Я ДАВАХА ЧЕ СЕ ПРИБИРА В РУСИЯ , КАКВО ТЪРСИ ТУК , ЯВНО МОМАТА НЕ СИЕ НАМЕРИЛА РАБОТА ТАМ
3
37
 
13
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
Никога не съм подозирал, че съпругата на един убиец може да изглежда толкова щастлива
2
41
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** на убиеца Стависки!
1
11
 
10
 
! Отговори
Див Нерез преди 10 години
Ох - тази Албена ми събужда инстинкта за продължение на рода.