"Под прикритие" ще има и пети сезон

Екипът на сериала отпразнува края на четвъртия с пищно парти
7 апр 2014 15:08,
70

Мариан Вълев под ръка с Жени Калканджиева Снимка: Булфото

С пищно парти снимачният и актьорски екип на хитовия сериал "Под прикритие" отпразнува края на 4-ия сезон на поредицата.

Снощи беше излъчен последния епизод от сериала, а по време на официалното закриване на сезона стана ясно, че "Под прикритие" ще има продължение.

"Оказа се, че зрителите са по-ревниви към този сериал, отколкото неговите създатели. Но мисля, че това беше невероятно усещане – всичко това, което се случваше в мрежата и в медиите – обсъждане на сюжета, на героите, на действието и това само поставяше изисквания пред неговите създатели, пред нас, да извадим всичко от този жанр – от криминалния жанр, и да им дадем най-доброто", каза програмният директор на БНТ Севда Шишманова.

"При старта на всеки сезон си казвам – това е последният сезон. Трети беше последният, четвърти – последният. Като гледам обаче как вдигнаха летвата с този последен епизод от четвърти сезон, не искам просто да ми стане мъчно за миналото”, каза от своя страна генералният директор на БНТ Вяра Анкова и получи аплодисменти за това, че БНТ ще реализира и пети сезон на “Под прикритие”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: сезонсериал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
3
 
! Отговори
Сзон 5 преди 10 години
То поне да бяха утрепали и Мартин да не се мъчи. И на негово място Елена Петрова и Калин Врачански, като двойка данъчни под прикритие.
56
0
 
0
 
! Отговори
за алкохолици над 16 преди 10 години
до BURZUMТочно! Вочно в десятката!
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По добре да няма! Филма тотално се изчерпа! Може да включите италианската, колумбийската мафия, и изцяло да минете на субтитри!! Защо БНТ не си вземе едно третокласно холивудско филмче за мафията, поне народна пара ще спестят.
54
2
 
2
 
! Отговори
joro fena преди 10 години
Mnogo ste ograni4eni be hora kvo mu e na seriqla li4i si 4e pove4eto ot vas ne razbirat ot filmi I kino govorili na turski v turskata mafiq na bg li da govorat bravo na producentite I aktiorite prodaljavaite vse taka nai golemite ste mnogo se gordeem s vas a na tezi koito kazvat 4e decata se darjat kato gangsteri tva I bez filma si be6e taka tva ni e ot darjavata ne ot filmite ne sam I pretpolagal 4e ima tolko mnogo ograni4eni hora jalko mnogo jalko
53
1
 
3
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Много хубав сериал .И Четвърта власт е доста добър.
52
3
 
2
 
! Отговори
тони преди 10 години
псевдо-смотани националисти. кво като има турска реч ? аре малко по толерантно, а ? Точно добре, че са турците, че да стане малко по-интересно , иначе същите банални истории щяха да се дъвчат.
51
4
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА... преди 10 години
...ИЗОБЩО НЕ ГО И ГЛЕДАМ!*** И СКУЧЕН!!!!!!Нека пейзаните му се радват ,за да спечелят и артистите некой лев...!
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не! Стига!
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен...а ти,бро,преди да изказваш коментари за каквото и да било първо се научи да мислиш и респективно да пишеш и говориш правилно
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
къде се бута Калканджиева?
47
2
 
8
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Nyamat silen zamisul neshto magnetichno...osobeno poslednata seria.I kakuv beshe smisula dushteryata na Djaro da se drogira,tova primer li beshe ili zapulvane na dupka???Aktyorite sa dobri,prosto lipsva ideya....I nyama nikakva moralna chistota..psuvni mrusni dumi..ami decata sa do nas dori i na 17...dolno e
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само не ги карайте да говорят на английски
45
1
 
15
 
! Отговори
;лк преди 10 години
Нема-Джаро,нема-Маро! Нема под прикритие вече.
44
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** вие сте хейтъри бе!Куката е великан актьор,режисьор,продуцент,контрагент,доцент,левент,сценарист,артист,каратист,ист.Ченгетата не са с *** прически,неее,не са.Мартин не говори,като оуигофрен,нее.Диалозите не са гъди-гъди,неее,не са.А БНТ не произвежда турски сериал с парите на българите,нееее.Баси кви сте хейтъри всички!Един български(е леко турски,де) сериал е произвела kleta majka balgariq и вие така да го плюете.Българска работа
43
2
 
17
 
! Отговори
лудъ фенътъ преди 10 години
Утрепаха Джаро??? И са кво ше гледаме? Дървото,кубето и келавия!
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спестете си време и нерви!Ако смятате да гледате Под прикритие до 2-ри сезон макс!Нататък става безобразно бездарен.
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сериала изтъпя. спрях да го гледам. и кво ми показват. мутри, покаяли се ушш мутри и полицаи на ръба. е сори.
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Казаха, че този сериал бил продаден в найсет страни по света, но досега не чух по нито една чужда телевизия или вестник да се казва нещо за този филм. Явно нещата доста се украсяват. Иначе са прави хората, които се дразнят на турската реч във филма, която незнайно защо беше вкарана в него. Да не говорим, че турската полиция изобщо не присъства, демек нашите полицаи действат на територията на Турция, голяма глупост.
39
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чок гюзел сериарлъ,машаала,ашколсун,аферим!Джаро капалдъ,Косъм капълдъ,Попов Диарбекир,*** език йок,евала ДПС,евала данъкоплатец
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От както се появи турската реч и много зрелища филма не е онзи който беше предиНе ми харесва вече ,а беше един от най- хубавите филми излъчвани от 25г.