Албена Денкова продължава да "гази" на дансинга

Ути Бъчваров напусна Dancing Stars, бил пред инфаркт
Обновена: 9 апр 2014 12:15 | 9 апр 2014 10:31, Александър Попов
50

Снимки: Dancing Stars

С втория си танц Албена Денкова и партньорът й Калоян отново застанаха на върха в Dancing Stars. Двойката грабна жури и публика с фокстрот, по мотиви от филма "Блус Брадърс", и получи максималния брой точки - 40.

Илияна Раева се прехласна и я определи за Кралица на дансинга, а Христо Мутафчиев обяви, че това е танцът на седмицата. По-късно и зрителите потвърдиха думите му, след като гласуваха за изпълнението да бъде номер едно.

Отново най-близко до победителите бяха Дарин и Ани. Миналата седмица двете двойки поделиха първото място с равни точки, а снощи разликата беше само две. В седмицата на киното Дарин се превъплъти в Джон Траволта от "Брилянтин" и с Ани получиха две десетки от съдийките Илиана Раева и Галена. С Ани останаха втори с 38 точки.

Вечерта започна с изпълнението на Нана, която се преобрази на Джулия Робърт от "Хубава жена". Въпреки желанието и хъса с партньора й Миро получиха скромните 26 точки.

Сани Жекова и Симеон вдигнаха на крака публиката като "Мистър и Мисис Смит", Албена Михова и Петьо пък разиграха "Приятели" под формата на закачлив куикстеп.

Журито не бе благосклонно и към Антон Касабов, който влезе в ролята на Джеймс Бонд. Отново на ниво бяха ориенталските танци на Михаела и Светльо, които са едни от фаворитите за първото място.

Междувременно Ути Бъчваров напусна шоуто заради лекарска забрана. Калин Сърменов обяви, че той е бил в прединфарктно състояние.

Кулинарят потвърди думите и обяви, че се е появил на дансинга, за да се раздели със зрителите и публиката.

"Докторите бяха недвусмислени. За съжаление, тази и следващата, както и по-следващата седмица няма да мога да танцувам", заяви Ути.

На дансинга обаче може да се завърне Елена Георгиева, която също се раздели с надпреварата след лекарска забрана. Тя обяви, че се чувства по-добре, но дали ще се завърне в шоуто, ще стане ясно в четвъртък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Моето мнение... преди 10 години
... дори и да не ви интересува!Албена е страхотна! На фона на всичките си постижения, тя е мила и скромна... и може толкова много! Не се крий, Албенче! Ти заслужаваш да живееш достоен живот и да продължаваш да показваш на света какво можеш. Успех! * Никой от вас, хора, не се и замисля каква сила трябва да има човек, за да остане до близък, когато цяла страна е срещу него.. и да поеме голяма част от товара на тази омраза и вина, макар да не е направил нищо. Надали е лесно... даже е жестоко!
42
0
 
0
 
! Отговори
еее преди 10 години
Албена Денкова наистина е много добра,но все пак е професионалист, а шоуто е за непрофесионалисти, които да танцуват.Не разбирам защо тя е там...
41
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно всичко, което се пише по медиите, че всичко е подготвено Албена Денкова да стане първа и че това е залегнало и в договора й за участие, е истина. Не мога да си обясня по друг начин поведението на журито, в което, съвсем между другото, има само един професионален хореограф, останалите са хора с доста разнообразни професии, т.е. не е ясно колко разбират от танци. Не е ясно и какво търси Денкова като аматьор, след като е професионалистка в танците на лед.
40
5
 
8
 
! Отговори
до 26 преди 10 години
Абсолютно си прав/а! Тази жена е съпруга на убиец и като такава не трябва да си показва гадната мутра никъде извън някое малко село!До останалите - не, не сме хейтъри, но всичко си има граници, а тази *** не знае своите!
39
3
 
5
 
! Отговори
??? преди 10 години
За Албена Денкова само хубави неща, но за какъв дявол е там Христо Мутафчиев, който бъкел не разбира от танци, а и от шоу?
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако едно нещо не може да се постигне с много тренировки, то то се постига с още повече тренировки и Албена Денкова показа, че много добре го знае и може.
37
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наистина перфектна Албена Денкова. Така се става световна шампионка, а не като се плюе по форумите.
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхотна Алебна Денкова! Не очаквах, че се "ден-два" ще успее да се научи да танцува така добре.
35
1
 
9
 
! Отговори
Лапай банана преди 10 години
Моля потърсете с търсачката на гугъл (дано да не са изтрити през годините),същите елементарно скроени измислени истории:"мой познат и то близък е убил човек при ПТП и то съвсем трезвен"Аз се махам оттук, на тези хора е платено да напишат тези постове,няма смисъл изобщо да се дебатира с тях.
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това предаване има хубав замисъл, но много лоша реализация в българския си вариант. Като за начало трябва да сменят двамата водещи - калин Сърменов и Алекс Сърчаджиева, както и половината от журито - Илиана Раева и Христо Мутафчиев, които не стават за жури.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трудно ми е да повярвам на какво е способен човек, който постига успехите си с толкова много тренировки. И аз съм тренирал нещо си по 4 часа всеки ден, но Албена Денкова едва ли е тренирала по-малко от 10-12 часа всеки ден.
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Албена Денкова! Започна от нулата и с много труд показа класа.
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето точно за този стил говорих и той бе много специфиченпод статиите за катастрофата на Максим:"хейтърите", "оплюват", "завиждат", "полицаите са виновни,а не Максим", "всеки пие и кара", "На всеки може да се случи да претърпи ПТП"Бях забравил за този специфичен речник, а той се появяваше под всички статии за Максим.
30
4
 
9
 
! Отговори
Г.Миланов преди 10 години
Албена, перфектна си! Правиш всичко, с което се захванеш на възможно най-високо ниво. Гордеем се с теб. Ти прослави България, за което ти благодарим. Продължавай смело напред, бъди все така мила и грациозна! Обичаме те! / и не обръщай внимание на хейтърите, има ги навсякъде - да оплюват успелия за тях е като да пият вода, от това живеят горките/.
29
5
 
8
 
! Отговори
Лапай банана преди 10 години
Катастрофата на Максим и инцидентите бяха прикривани умелоот платени от Албена и баща й платени драскачи, полицаи и прокурори.Първата информация в Дир.бг, бе че е станала катастрофа и Максим е бил свидетел. След като не успяха да потулят случая започнаха платени коментари,че хората пишещи против Максим му завиждат, че всеки пие и кара.След това платиха кръвнината и пуснаха частни детективи да следят бащата на момичето; хванаха го че играе комар с тези пари и промениха общественото мнение.Ако имаше ефективна присъда Максим щеше да си бъде в къщи всеки ден, нона т
28
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите винаги са обожествявали убийците на децата си!
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а бе и Наско Сираков не е цвете ама не скачате че жена му си вее муцуната на всякъде нали
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До SS Ако има виновни,че е карал пил, това не е Албена, а полицаите,които са го спрели и са го пуснали, да продължи да кара пил.
25
12
 
5
 
! Отговори
SS преди 10 години
Прекрасно танцува и я харесвах преди. Но тя е съпруга на убиец и не смятам, че трябва да си подава носа извън дома си, независимо каква шампионка е. Всяка жена знае дали мъжа й кара пил.
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Непознататук не става въпрос нито за комарджията Горсов нито за Максим а за това как танцува Албенаи евала че се справя с живота въпреки трагедията защото това е трагедия както за едните така и за нея в личен план това показва само колко е силна а постиженията никой няма право да и ги отрича