Новото предаване на Ани Салич тръгва на Великден

Тв водещата ще представя най-стойностните и достойни хора на нашето време
13 апр 2014 13:40,
24
Новото предаване на Ани Салич тръгва на Великден
Снимка: Нова тв

Новото предаване на Ани Салич тръгва по Нова телевизия навръх Великден. В "Извън новините” главни действащи лица ще бъдат едни от най-стойностните и достойни хора на нашето време, издадоха от медията.

На 20 април, точно в 13.30 ч., лицето на Новините на Нова ще влезе в студиото, но не за да представи най-важното от света и страната, а за да ни срещне с онези известни личности, останали верни на ценностите, постигнали успеха си по достоен за уважение начин, превърнали се в светлите примери на съвременната действителност.

„Главните герои в „Извън новините” ще бъдат хората, предпочели да живеят и да се реализират в България; избрали да се борят за пълноценния живот на своите деца и семейство; превърнали се в будните и талантливи артисти, изпълнители, учители, лекари, архитекти и други. Те чертаят достойния облик на страната ни, затова техният живот ще намира своето заслужено място при нас”, споделя водещата Ани Салич.

За първи път предаването ще предложи един различен ъгъл на представяне – камерите не просто ще са насочени към главния гост – те ще бъдат в ръцете му, давайки му уникалната възможност сам да ни разкрие онази част от живота му, която е най-ценна за него.

В продължение на няколко седмици една известна личност ще живее в компанията на видео камера, с която ще заснема най-интересното от своето ежедневие. Какво го впечатлява, какво го вдъхновява, кое е това, което го дразни? На какво дължи успеха си и как прекарва времето с близките си? Отговорите на тези и други въпроси ще стават ясни директно от главния герой и неговия видео дневник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
6
 
! Отговори
Ема преди 10 години
Отдавна си говорим с приятели, че в БГ липсва "добрият пример". Никой не се интересуваот хората успели със собствен труд. А такиваима и то не малко. За съжаление винаги се показват Златките, други мутреси и мутри и младите си мислят, че тива е единствения начина да успееш. Концепцията на предаването ми харесва, но се надявам наистина да пожат нови лица, на лекари, архитекти, ИТ специалисти, не познатите Асен Блатечки, разни певачки и т.н. Огромен мунус е,че не са взели ново лице за водещ!
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да разбера защо постоянно ми занимава със себе си тази жена. За телевизионно лице вече е доста изтъркана.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само имената на предаванията се променят,иначе в тях едни и същи до болка познати и втръснали на всички лица! Едни и същи хора гостуват в предаванията и едни и същи приказки приказват вече 20 години. На хората им омръзна да ги заливат с негативни новини.
16
1
 
13
 
! Отговори
IIvanoff преди 10 години
Лицемерието може да компенсира липсата на всички "останали" добродетели ;)))))
15
3
 
19
 
! Отговори
az преди 10 години
Много неприятна жена.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я чалгажииката от пловдивската дискотека се появи. Как си *** како? Сокерес у наште храсти ***? Ного убаво мааш кучек *** како. Напрао утепа сиганките у маалата ***. Е малко си по грозна ама инак кучеко го мааш сас онаа от искрено и лично. И она маа кучеко. Сас такива се напалниа талавизиите и народо зяпа като невидел селанки.
13
3
 
13
 
! Отговори
?????? преди 10 години
ПОЗНАЙТЕ С КОГО ЩЕ ЗАПОЧНЕ??? АМИ ТЕ В НОВА ОТИДОХА ВСИЧКИ КОИТО СА ХОРА НА Б.Б. ЗАПОЧВАТ ОТ СУТРИНТА ДА АГИТИРАТ ТАКА ЧЕ И САЛИЧ ЩЕ ЗАПОЧНЕ С НЕГО
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ани Салич е гушна тлъст хонорар от 10 000 лева като водеща на концерта в подкрепа на децата от Хаити. Докато глупаците пускаха СМС си, а децата на Хаити така и ти умряха от глад, Салич и колегите и от БТВ изкрадоха парите и до Хаити не стигна нищо!
11
2
 
19
 
! Отговори
гост преди 10 години
До сега говорят само едни и същи хора по всички телевизии, които ги познаваме до болка.Не виждам какво ново ще предложи Салич!Само познати личности местейки се от стол на стол!
10
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Напълни си гушата продажната джурналистка, а вие и вярвайте...
9
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквото и предаване да води вече не е интересна! Мина и времето!
8
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой каквото да си говори, тоя дългия Слави Трифонов му свалям шапка вече 14 години всяка вечер да води предаване. И когато имаше моменти на изчерпване, екипът му създаваше нови реалити формати, а това с малките деца е върховно в момента. Тази Крисия така се освободи в предаването, че имам чувството че обича Слави като майка си и баща си. Славито е велик- предразполага , дава надежда на хората около себе си да станат нещо и забавлява вече толкова години. Истински хегемон и много силен душевно.
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕХ ,КАК СА Я ИЗДОКАРОСАЛИ ТАЗИ АНИ.БЕ..... Да живее фотошопа и грмьорите на НОВА. А между другото успя ли Ани да изкара децата от социалните домове ? Нали ни убеждаваше от" Великолепната шесторка" да изпращаме смс-и. Какво стана? Никакъв отчет не направи ,Ани? И отсега казвам,че няма да гледам твоето предаване, защото си лицемерна нагаждачка.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много добра идея за предаване, само дето за съжаление повечето предпочитаме да гледаме интриги, помия и евтини зрелища тип Карбовски. Желая успех на предаването, макар че не съм фен на водещата и затова не знам ще гледам ли предаването. Иначе Нова ТВ е добра телевизия, предпочитам я, особено заради "Всяка неделя" на Кеворкян, страхотно го прави. Също и Виктор Николаев в сутрешния блок е чудесен водещ.
5
3
 
21
 
! Отговори
до Салич преди 10 години
Никой няма да гледа измислиците и спекулациите на госпожата!Намърда се в нова тв и започна с глупостите си!
4
3
 
22
 
! Отговори
xaxaxa преди 10 години
Концепцията на предаването е сбъркана изначално - "онези известни личности, останали верни на ценностите, постигнали успеха си по достоен за уважение начин, превърнали се в светлите примери на съвременната действителност" НИКОГА няма да се съгласят ТВ камери да ровят една седмица в интимното им пространство. Това е оксиморон. Истински големите изпитват отвращение от телевизията, за тях споделянето на съкровени факти с ТВ журналист е немислимо, защото така се обезценява самия факт. Ще се съгласят единствено редовните клиенти на Биг Брадър и говорещите глави дето обикалят студията и ръсят акъл п
3
4
 
26
 
! Отговори
гледайте си я преди 10 години
Тая, аз никога няма да гледам!
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може и да са останали, но те няма да попаднат в което и да е предаване. По това ще ги познаеш...
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
останаха ли успели и достойни хора в България?