Любимецът на публиката Вензи напусна Dancing Stars 2014

Хубавата Елена подпали сцената със страхотен танц
18 апр 2014 09:29,
8
Любимецът на публиката Вензи напусна Dancing Stars 2014
Снимка: Нова тв

Любимците на публиката и доскоро двойката с най-голям зрителски вот - Вензи и Ралица, напуснаха завинаги Dancing Stars 2014 след оспорвани елиминации.

Не две, а три двойки се изправиха в безмилостна танцувална битка. Вензи и Ралица, Антон и Дорина и Елена и Деан, танцуваха сякаш за последно. За съжаление, за Вензи, това наистина се оказа факт.

Най-лъчезарната усмивка заложи на съвсем нова чарлстон хореография. Вензи и Ралица се появиха с боксови ръкавици на дансинга и буквално нокаутираха с изпълнението си.

"Не изпускам нито един епизод от това шоу и съм тук, за да подкрепя Вензи!", заяви Драго Симеонов, който разпалено апелираше за Вензи и Ралица.

Холивудската звезда Антон Касабов заложи на сигурното и представи любимия си джайв. Танцът може и да не бе нов, но на сцената излезе един съвсем нов Антон - артистичен, усмихнат, освободен.

На въпроса какво от България му липсва в Америка, Антон отвърна: "Липсва ми приятелството, баницата, бозата. Откакто съм си в България всеки ден ям баница с боза", усмихна се трикратният световен шампион.

Голямата изненада на дансинга безспорно бе хубавата Елена. Красавицата бе пратена на дъното на класацията с невижданата до момента оценка от 1, с която Алфредо я наказа в миналия епизод.

Тази вечер, уж неуверената и скромна Елена, направо помете всичко по пътя си. Тя и партньорът й бяха заложили на нова хореография и подпалиха сцената с шоу денса си с хип хоп елементи.

За първи път, член на журито става от катедрата, за да поздрави участник. "Онемях!", успя само да каже Галена Великова, след като стана и отиде да прегърне Елена и Деан."Много бесен танц!", възхити се и Христо Мутафчиев.

За да бъдат до нея, в публиката бяха Елен Колева и Илиан - приятелят на Елена, който се показва в публичното пространство за първи път. Дори и критичният Алфредо Торес прегърна развълнуваната Елена.

Зрителите имаха удоволствието и да се насладят отново на Михаела и Светльо, които по традиция представиха за втори път хореографията си, която във вторник грабна титлата "Танц на седмицата"


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Dancing Stars
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
Не, но поне може да го накара да забрави временно за нея.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тя пък "хубавата Елена" е една звезда.... Какво прави там
3
1
 
7
 
! Отговори
До яеяе преди 10 години
Ами, ако човек тъне в мизерия, точно този бълвоч ли ще го извади от нея?
2
10
 
9
 
! Отговори
яеяе преди 10 години
Е, да не се прави нищо, което да забавлява хората най-добре. Нека си тънем в мизерия и да гледаме новини за убийства. Тези предавания се популярни по-цял свят.
1
4
 
22
 
! Отговори
Велин преди 10 години
Кой ги гледа тези глупости на квадрат! Всички псевдо звезди у нас пропяха , почнаха да танцуват и какво ли още не! Стана им професия едни и същи хора да са в Стани богат, Биг брадър, Сделка,денсинг старсове и други от където безвъздмездно ги обсипват с почести и пари, и ние мнозинството балъци трябва да ги гледаме ,да им се радваме и ръкопляскаме