"Дърта пияница" или танц на пилон?

Радо Михов срещу любимката на Блатечки в "България търси талант"
Обновена: 20 апр 2014 15:26 | 20 апр 2014 12:06, Александър Попов
2
"Дърта пияница" или танц на пилон?
Радо Михов. Снимка: YouTube

Напрежение и любопитни дуели очакват зрители и участници в "България търси талант" утре, 21 април.

Един срещу друг в шоуто ще се изправят авторът на хита "Дърта пияница" – Радо Михов, любимата танцьорка на пилон на Асен Блатечки – Венелина Господинова, и носителката на безброй медали по акробатика – 9 годишната Борислава Иванова.

Към тях ще се присъединят двете двойки близнаци - Силвия и Ренета и  Галин и Атанас, които този път ще се състезават като един участник.

Останалите таланти, които ще се представят в понеделник, са Крисияна Николаева, Петьо Станков, училищен духов оркестър от читалище Гложене, камерна група "Тракийска младост" и Move и Stereo Rush.

Първите 10 участници представиха тази седмица своите нови изпълнения, а в четвъртък двама от тях продължиха напред в шоуто и се класираха за финала. Това са Косара Цонева, която бе безапелационен победител при зрителския вот, и Мурад Мурад, който трябваше да се изправи срещу Street Workout. В крайна сметка и тук решаваща роля имаше зрителският вот, тъй като журито се раздели на две – дамите подкрепиха Мурад, а господата - Street Workout.

Братята от Бургас Сансу и Йонсу Маринови пък успяха да впечатлят зрителите с изпълнението си на лунната походка на Майкъл Джексън с ролери. След страхотното им изпълнение в понеделник представители на голяма международна компания се свързаха с екипа на „България търси талант”. Чрез екипа на шоуто те отправиха покана към Сансу и Йонсу да покажат таланта си в едно от най-големите състезания в сферата на свободните спортове, което ще се проведе в Чехия на 3 и 4 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
7
 
! Отговори
we will rock you преди 10 години
Процеса на 'разпад' започна много отдавна с култовите турбо-чалга селки хитове 'Камъните падат' и преминат през 'Рака пираДка' и 'Ох,баня, ох кеф...'Да не забравяме и 'Тигре,тигре' и 'И ловец съм и рибар съм'... Всички тези култови хитови 'сингъли' се характеризират с неповторими и незабравящи се текстове и послания, граничещи със здравия разум и единствения начин да бъдат консумирани/слушани е или под хипноза или след 3 ракии,когато на човек и без това ще му е все едно какво се върти от диджея
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом като една нищо и никаква простотия като въпросната песен Дърта пияница стана хит, значи наистина няма спасение, българската нация пропадна от всякъде, новото ни поколение е чалгарско, невежо, без никакви морални ценности, простотия до шия! В тоя ред на мисли се сещам, че един *** *** като Азис стана кумир на цяло едно поколение, постоянно е канен от всички телевизии, драйфа ми се от тая простотия, най-добрия изход май ще бъде като ония лаф: последния останал в БГ да гаси лампата!