Game of Thrones е най-популярният сериал на HBO

Телевизията готви пети и шести сезон
9
Game of Thrones е най-популярният сериал на HBO
Снимка: HBO

Game of Thrones задмина "Семейство Сопрано" по зрителски интерес и стана най-популярният сериал в историята на телевизия HBO, съобщи Ройтерс.

Епизодите от четвъртия сезон на сериала са гледани средно от по 18,4 милиона души, като се включат повторенията и филмите по желание на зрителя, както и свалянето за мобилни устройства.

Това подобри рекорда от 18,2 милиона, поставен от "Семейство Сопрано" през 2002 г.

Оттогава се предлагат много нови възможности на зрителите, които увеличават публиката, като гледане на филми по желание. През третия сезон епизодите са гледани средно от по 14,4 милиона души.

НВО вече планира пети и шести сезон на Game of Thrones, пише БТА. Сериалът започна през 2011 г. Той се излъчва вече в над 200 държави.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: HBOGame Of Thrones
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
6
 
! Отговори
alov преди 9 години
Californication
4
41
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
*** книги - *** сериал - кво друго да очакваш.
3
17
 
4
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Страхотно изпипани детайли и за съжаление осакатен сюжет: главни герои, изиграни от пълни дървета (за Джон и Денерис става дума), свободни съчинения с цялата сюжетна линия на Грейджойте, Станис, Церсей (много добричка я направиха тука), неглиджиране на Вала (а там стават доста интересни неща), ****аване на златни образи като Джайм... Пльоскане на ц*ци навсякъде, където може... Жалко, защото ИМАХА възможността да го направят като хората...
2
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
разсипаха книгите. По добре щеше да е бяха изчакаил Маритн да свърши шесат книга или просот да гто бяха задминали и да бяха продължили със сбоствен сюжет.Жива мъка си това което направиха със Станис.
1
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с този бюджет можеше да се направи наистина хубаво фентъзи, вместо цялото това безкрайно дърдорене из някакви зали и отвреме - навреме по някоя гола цица