Мартен Роберто отново ще води "Гласът на България"

Днес приключват предварителните прослушвания за третия сезон на шоуто
11 юли 2014 13:07, Красимир Ангелов
7
Мартен Роберто отново ще води "Гласът на България"
Снимка: bTV

За трети пореден сезон Мартен Роберто ще бъде водещ на "Гласът на България", съобщиха от bTV.

Тази есен той отново ще заеме мястото си до участниците и техните близки, за да ги представя и да ги окуражава преди изпълненията им. До него по традиция ще има и специална дама, чието име на този етап ще бъде голяма изненада за зрителите.

Още по темата

Същевременно днес приключват предварителните прослушвания за третия сезон на музикалното шоу. Сред желаещите да докажат своите гласови способности имаше много различни и интересни хора както в музикален, така и в личен план, споделиха от екипа на предаването.

Палитрата от кандидати, явили си на кастингите за третия сезон, включва участници в Сан Ремо и различни телевизионни формати. Наред с живеещите у нас, желание да се включат в шоуто изявиха и наши съграждани, живеещи в Испания, Холандия, Швеция, Англия, САЩ и други.

"Във всеки един от дните, в които имаше кастинги, близо 70% от кандидатите наистина можеха да пеят и това ни изправя пред сериозно предизвикателство при подбора на участниците. Освен наличието на талантливи хора най-много ме радва това, че те са разбрали нашето послание и същината на формата", сподели музикалният продуцент Евгени Димитров-Маестрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** нещастника, кво ми парадира с тия глупави татуси, сигурен съм че съжалява за цял живот-нема махане. И дизайнер на дрехи чак- стига глупости ве, от модната линия на клошарите
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ърбън -метро -готин, як??/*** не планински/: гащите му дъняни, ризката му до краци, брадата му кат на тетиния пърч, обеците му кат панички, а очите кат мушички, пък мозъкът е нейде у левият джоб-около глезена.Ох, стреснах се от снимката. Дано не го срещна на тъмно, че вече не бягам толкова бързо!Аман от връзкари...
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е най-късокракия човек на планетата!
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквото шоуто такъв и водещия. Ако ме разбирате какво искам да кажа. Че с това промиване на мозъци по медиите вече не е лесно на хората да мислят. Дори опитите са им трудни.
1
2
 
13
 
! Отговори
ahah преди 9 години
ахахах този обърнатия...не знам дали някой ме разбра ;)