Отлагат новия сезон на "Теория за Големия взрив"

Актьорите искали по 1 млн. долара за епизод
Обновена: 31 юли 2014 15:24 | 31 юли 2014 15:24,
3
Отлагат новия сезон на "Теория за Големия взрив"
Снимка: Reuters

Компанията "Уорнър брос" отложи за неопределено време снимките на осмия сезон на телевизионния сериал "Теория за Големия взрив", съобщи Варайъти.

Работата по сериала трябваше да започне на 30 юли, но създателите така и не са успели да постигнат споразумение с актьорите за размера на възнагражденията им. Изпълнителите на главните роли в сериала Джим Парсънс, Джони Галеки и Кейли Куоко отказват да подпишат новите си договори, ако не получават в бъдеще по 1 милион долара на серия.

Преговорите са започнали още през януари 2014 година. Парсънс е заявил, че неговата работа по поредицата трябва да се заплаща по-скъпо от тази на останалите. Куоко и Галеки са недоволни от тази позиция и искат равно разпределение на хонорарите.

През март телевизия Си Би Ес сключи договор за още три сезона на сериала "Теория за Големия взрив", припомня Асошиейтед прес. Така сериалът трябва да продължи до 2017 г., когато ще е 10-ият му сезон.

Сериалът "Теория за Големия взрив" е хитов от самото му начало през септември 2007 г. Тази година събира почти 20 милиона зрители седмично пред телевизора. За участието си в него Джим Парсънс два пъти беше удостояван с наградата "Еми" - през 2010 и 2011 година. През 2011 г. му бе връчена и наградата "Златен глобус".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
Нормално е да искат. От този сериал продуцентите печелят много пари така че да не се стискат.
1
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
То мойто е малко като "на чужд гръб и 100 тояги са малко" ама не виждам защо да не им дадаъ такъв хонорар. Чарли Шийн взимаше по 1.7 милиона и шоуто пак беше повече от успешно. Според мен е добре че си договарят заплатите когато са им нужни, иначе получават един от зад от телевизионните мрежи. Дано се споразумеят по-бързо. :)