Телевизия България он ер ще излъчи ексклузивно интервю с иранския посланик

Интервюто ще се излъчи от 20.30 часа по България он ер
26 авг 2014 17:18, Екип на Bulgaria On Air
4
Телевизия България он ер ще излъчи ексклузивно интервю с иранския посланик
Снимка: bgonair.bg

Тази вечер от 20.30 часа телевизия България он ер ще излъчи ексклузивно интервю с иранския посланик Абдула Ноурози.

„Когато отпаднат санкциите, Иран може да доставя природен газ за Европа, включително и за България чрез контейнери за втечнен газ”, заяви в интервюто на Кремена Кръстева Негово превъзходителство Абдула Ноурози.

Посланик Ноурози коментира още газопровода Набуко, напрежението в Ирак, развитието на иранската икономика и гледната точка на иранските инвеститори за развитие на бизнес в България.

Не пропускайте тази вечер, 26 август, 20.30 часа, само по България он ер, Негово превъзходителство Абдула Ноурози в ексклузивно интервю.

Повече на www.bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"България от ер" е най-соросоидната телевизия в България!Абсолютна дезинформация и пещерна русофобия се разпространява от тази телевизия, разбира се говореше се много и против Сирия и Иран, но сега когато целта е Русия да бъде ударена, санкциите наложени на Иран бързо ще паднат...СМЯХ!
3
0
 
1
 
! Отговори
СТЕФАН преди 9 години
КОГА ЩЕ СИ ПОСТАВЯТ ВАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ - ГОВОРИТЕЛИ МИКРОФОНИ . КАКВО Е ТОВА ГОВОРЕНЕ ВЪВ ВЪЗДУХА И СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ ЗРИТЕЛИТЕ .
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Иранците са умни хора и не приказват празни приказки. Но точно за това ги мразят и някои имат амбиции да ги спрат да се развиват?И на тях им налагат груби санкции ?
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно смисленно интервю в тази телевизия. Антипатични са ми понеже обикновенно канят всякакви анонимни "експерти" по нещо, които сами си хвърлят теориите, а те са просто твърдения на някакви анонимници. Обаче интервюто с посланника на Иран може да е интересно. Все пак тяхната държава има и ядренна програма и се изправя донякъде в политиката срещу САЩ. Играят някаква световна роля.