Съседите ще се радват на Куката, "Под прикритие" тръгва в Румъния

Prima TV ще върти родния сериал от днес
Обновена: 25 сеп 2014 14:31 | 25 сеп 2014 14:31, Александър Попов
4
Съседите ще се радват на Куката, "Под прикритие" тръгва в Румъния
Снимка: Булфото, архив

Румънската телевизия Prima TV започва от днес излъчването на сериала "Под прикритие", който постави България на международната карта на телевизионните продукции, съобщава днес в. "Адевърул", цитиран от БТА.

"Под прикритие" се радваше на феноменален успех в България, донасяйки много добър рейтинг на телевизията, която го излъчваше - БНТ. След това сериалът бе купен от над 50 телевизонни канала от страни като САЩ, Германия, Швейцария, Австрия и Китай.

Сериалът получи пет номинации на Международния фестивал в Монте Карло, а в момента се заснема петия му сезон, който ще бъде излъчен през 2015 г.

"Под прикритие" ще бъде на малкия екран по румънската телевизия всеки четвъртък, по два епизода, съобщава вестникът и дава също информация за сюжета, героите и актьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Под Прикритие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-добрият сериал, правен у нас?! И теб май те хапе кучето... :)Жалка имитация на руския сериал "Бригада", примесен със стокхолмския синдром на българина - мутри, дрога, леки жени и алкохол! Не искате да прогледнете, че България е мутренска клоака, а харесвате римейк на българското общество във филмов вид?! Луда работа :)
3
3
 
13
 
! Отговори
1 преди 9 години
Супер е сериала. Никоя друга съседна страна няма толкова известен сериал като нашия. Може и да снимат нещо но то се консумира от малки пазари и то не от всеки.Няма как да стане световно известен, като "Игра на тронове" , но е най-добрият сериал правен в България.Щом е закупен в Сащ значи хората, който са го закупили го смятат за добър, но си мисля, че е трудно да стане нещо в Сащ. Все пак там имат милиони сериали.
2
2
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
На тебе....разбра ли вече?
1
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На какво ще се радват комшиите не разбрах ?