Николета подхвана Алисия още в първото си предаване

Плеймейтката и Бориса се обясниха в любов
29 сеп 2014 09:51, Александър Попов
42
Николета подхвана Алисия още в първото си предаване
Бориса и Николета демонстрираха топли чувства една към друга. Снимка: bTV

Още в първото издание на таблоида "Папараци" Николета Лозанова и екипът й се захванаха с бита и ежедневието на Алисия. Фолкпевицата бе заснета, докато с брат й пътуват из столичните улици, като акцентът бе как застрашават живота на сина на изпълнителката, като го возят на предната седалка на джипа. 

Първият гост на Николета пък бе Бориса Тютюнджиева, с която - ако се вярва на клюките, са в обтегнати отношения заради общи креватни изпълнения с националния вратар Николай Михайлов.

Двете обаче се обясниха в любов, поседнали по хавлии на диван, а накрая се разцелуваха в ефир, за да покажат колко са си близки.

Бориса изясни, че никога не е имала интерес да бъде тв водеща на мястото на Николета и да я уволнява. Слуховете тръгнаха, след като стана ясно, че Бориса е жената до Андрей Арнаудов, който е и продуцент на шоуто.

И двете похвалиха мъжете си - Андрей и Валери Божинов, като ги обявиха за национално и футболно богатство, но допълниха, че и двамата трябва да внимават да не ги загубят като жени.

На финала на разговора пък Николета побърза да успокои приятелката си, че ако някога се появи слух, че е в по-лични отношения с Андрей - Бориса да не им вярва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
4
 
! Отговори
у преди 9 години
на едните казваме че са турска боза, на другите мексикански сапунки а на те това кво да го наречеме, толкова ли обедня бтв та да чакат да им плаща ритнитопковеца за да показват оная овца ли жаба ли да се опитва да кряка там
24
1
 
6
 
! Отговори
istina govorq преди 9 години
KAKVO PADENIE .....DO TAM LI STIGNAHA ,4E DA SLOJAT ZA VODE6A EDNA ELITNA *** ZA VODE6A ...PO KAKVO Q IZBRAHTE ?PO AKAL?PO OBRAZOVANIE ?PO VAN6EN VID /TA TQ DAJE NE E HUBAVA /?.....JALKI STE ....
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчера или оня ден засякох случайно Свирколета в едно сутрешно предаване по БТВ да рекламира собственото си предаване и се учудих, честно казано. Не съм гледала нито едно нейно предаване досега, т.е. не съм я виждала наживо и съм разочарована. Тя дори не е хубава. Снимките явно са прекалено обработени с фотошоп и изглежда добре. Да си оправи зъбите - на първо място, защото мяза на гризач, а и сигурно й пречат на най-съществените дейности.
22
1
 
10
 
! Отговори
ааа преди 9 години
Кои ли са тези "ДЖОФРИ"???? Те също ли искат заем от няколко милиарда????
21
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Що ни занимавате с тези баджаначки? Простотия лъха от нашите телевизии! Каквито водещите, такава и телевизията! Хората не са прости, даже и в провинцията, уважаеми телевизионери!
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъпо парче.
19
6
 
6
 
! Отговори
Евгени преди 9 години
До 15абе щом толкова хора ги обсъждаме тука, значи Иван и Андрей не са ударили дъното поне от продуцентска гледна точка според мен ... Виж Андрейката с тая женица тъкмо се хваща за ръба на дъното и се опитва да изпълзи над него, ама това е друга тема ... :)
18
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Верно прилича на Кончита без брада ...
17
2
 
41
 
! Отговори
Кифла преди 9 години
Ужас, изпуснала съм предаването на Ни Ло! Никога няма да си простя! Направо ми се отщя да ходя на фризьор днеска, всички само за това предаване ще говорят, а аз кво?
16
2
 
53
 
! Отговори
pff преди 9 години
Колко са препечени само хахахаха
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народът го е казал - от слугиня за слугиня
14
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вук, тази прилича на Кончита :
13
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до Ъъъ,гълтачки са ама не на саби,гълтачите на саби са професионалисти-артисти,тия двете и подобните им гълтат едно друго вещество пак започва със с ама е течно
12
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕЙ! СТИГА С ТЕЗИ КУ*ВЕНСКИ ПРЕДАВАНИЯ! ПРАВ Е ЕКСПЕРТА!
11
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подло от страна на Лозанова! Защо се захвана с Алисия и нейният син, защото се чувства застрашена, за това! То пък един Валери Божинов старши, нито е голям красавец, нито е голям футболист-точка.
10
2
 
74
 
! Отговори
Експерта преди 9 години
Според мен на БеГе телевизията точно такива персони и трябват. При наличието на подобни предавания (големи братя, сървайвъри и прочее плява) е много по-лесно да превключиш на NatGeoWild, или друг смислен канал.
9
2
 
43
 
! Отговори
М преди 9 години
***!
8
23
 
2
 
! Отговори
генчо преди 9 години
Поздрав за водещата и всички минали и бъдещи гости на предаването youtube/watch?v=IzIRd98VE40
7
2
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИВАН И АНДРЕЙ УДАРИХА ДЪНОТО С ТЕЗИ СЕЛСКИ ПРЪЧКИ.
6
2
 
78
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Боже Господи! На тая надуваема златотърсачка нема ли кой да й каже, че за водеща на предаване не става?! Нито има сивото, нито подхода, нито нищо. Само чупки и до болка чувани/четени из фейсбуук клишета!