VIP Brother с благотворителен търг за баскетболния "Левски"

Звездите подаряват бижута и тениски в името на каузата
12 окт 2014 15:53, Красимир Ангелов
3
VIP Brother с благотворителен търг за баскетболния "Левски"
Тити Папазов пое инициатива за спасяване на любимия баскетболен "Левски". Снимка: VIP Brother

Благотворителен аукцион за спасяването на баскетболния отбор на Левски вдигна градуса на положителните емоции в Къщата.

Първи се включи Евгени Минчев, който дари кръст с камъни, подарък от Чичолина, който след това е красил вратовете на мис Великобритания 2013 и 2014 и накрая отгново завърнал се при Лорда. Освен това Минчев дари и 500 лева.

Втората, която се включи е Зорница. Тя дари гривна от бяло злато, подарък от родителите й по случай успешното й завършване. Първоначалната цена на гривната в аукциона е 200 лв, а окачванията са наддаването за нея да достигне доста по-високи стойности.

Жени също предложи бижу, подарък от Тачо и призова моделите от нейната агенция да последват примера й и да се разделят с любима своя вещ, в подкрепа на каузата на Тити.

Кали пък дари трите си обеци, които носи, за да й напомнят за всяко от трите й деца. Те са подарък от мъжа до нея. Разчувстван от личния подарък Тити й пожела Влади да й подари отново обеци, но вече четири. Ели Кучкова продължи с бижутата и предложи скъпо колие, подарък й от любимия мъж, като пожела на този, който го купи, да се “зарази от любов”.

Второто най-дарявано нещо след бижутата в къщата се оказаха тениските, тъй като повечето от съквартирантите не носят в къщата скъпи вещи.

Уош МС дари тениска на групата си и се разплака от вълнение, Ели Гигова се включи с тениска от Европейския парламент, а Иво Аръков -след като призна, че е заклет цесекар и само Тити може да го накара да се включи в кауза на Левски, дари тениска, на гърба на която написа стихотворение, посветено на Папазов.

Това обаче разчувства сериозно Тити, който се обърна към съпругата си с молба тя да купи лично тениската за 1000 лв, защото никой досега не му е посвещавал стихотворение. Ива пък дари тениската със синьо чудовище, която й напомня за Дими.
 
Камелия Воче се включи с рокля и готварски книги, а Камелия Тодорова, която е била баскетболистка, дари пуловер, получен на Коледа, заедно с предложение за брак от бъдещия й съпруг, както и обеща да подкрепи каузата с 1000 лв.

Наско даде малка икона, която е с него от началото на кариерата му, а Албена Вулева  - ключодържател с кучета, надявайки се да бъде закупен от любители на животните. Йорданка Христова пък изненада всички с това, че е братовчедка на легендата Гунди  и въпреки че е цесекарка, никога не вика срещу Левски. Тя дари гердан, ветрило и стара снимка с нейния подпис и имейл, за да може който го купи да се свърже с нея и легендата му подари още неща.

Какви са реакциите на емоционалния Тити след всички дарове за инициативата му ще видим в понеделник. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: баскетболлевскиVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не им пускат есемеси на тая тъпня и се чудят кака да зарибят ,некой балък
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повечко вода давайте на Тити,от толкова рев ще се обезводни