Тачо се завърна с диамантен пръстен за Жени

"Посрещаме го като национален герой", възмути се Зорница
15 окт 2014 09:03,
32
Тачо се завърна с диамантен пръстен за Жени
Снимка: Vip Brother

Завръщането на Тачо в къщата на Vip Brother се превърна в събитието на вечерта за съквартирантите.

Изгоненият преди дни съпруг на Жени Калканджиева зарадва половинката си с пръстен с диаманти и рубини. Двамата се срещнаха насаме в специална тайна стая. Радостта на бившата миска изглеждаше искрена, а не след дълго тя сподели, че е изпаднала в депресия след изгонването на Тачо и три нощи не е успяла да спи.

„Исках да направя нещо, което така и не успях да направя в началото на нашата връзка", призна Стефан. Жени се разплака от щастие, но не пропусна да отбележи, че не иска думи, а дела.

„Диамантът си е диамант, но рубинчетата са важни. Най-голямото знаеш за кого е, най-малкото също. Има място за още едно”, каза той на Жени, докато ѝ слагаше пръстена на ръката.

Зорница Линдарева, третият ъгъл в любовния триъгълник, пък се почувства обидена от пренебрежението на Тачо. Приемането на съпруга на Жени в къщата тя сравни с посрещането на национален герой. „Много е забавно някой да ти бие шамар в национален ефир и после да го приветстваме като национален герой. Много мъжко от ваша страна. Аз съм млада и красива жена и съм свикнала на предателства! ”, отсече Линдарева.

Преди появата на Тачо пък Жени започна разговор за любовта и перфектното семейство. Тя не беше особено позитивна, което пък подразни Wosh MC, който нарече Жени „изключително отблъскващ човек“. От спора стана ясно, че той вярва в любовта и мечтите.

На страната на Жени застана и Йорданка Христова, която заяви, че винаги може да има изневери, но е важното да не се разбира за тях. „Мъжете след 50 години полудяват”, лаконична бе тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
8
 
! Отговори
баче кико преди 9 години
ВСИЧКИ ОТ ПРЕДАВАНЕТО ДА СИ ХОДЯТ НА СЕЛО ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ ! УРУДИ
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оффффф....даже няма и да местя....
17
1
 
10
 
! Отговори
stranno преди 9 години
OT kyde IMAT PARI, kato NE RABOTIAT???!!!???
16
0
 
14
 
! Отговори
Nox преди 9 години
И като ни оставят и без малкото, което имаме ще метнат вината на Путин и на неговите контра-санкции, и ще кажат, че заради него сме фалирали.Дори в шоуто на Милен Цветков (по същата тази "нова" телевизия) се прокарваха идеите как едва лине Русия щяла да ни нападне във всеки един момент, а пък същевременно защото ние сме били членки на ЕС и НАТО (без официално допитване до народа дали да членуваме), ние едва ли не трябвало да се заяждаме с Русия, за да не сме проявявали като "васали".
15
0
 
17
 
! Отговори
Nox преди 9 години
Всички тези "reality" шоута ги пуснаха, та хората цял ден да си мислят какво ще гледат довечера в 20:00, и да им избягат набързо и неусетно седмиците до края на ноември.КТБ най-вероятно ще бъде обявена в несъстоятелност, политиците ще прокарат противоконституционен закон, според който всички суми ще бъдат платени в пълен размер за сметка на държавата (разбирайте за наша сметка).После още едно малко побутване и ще ни катурнат (ще ни фалират или тотално ще обезценят малкото ни налични пари)...
14
6
 
2
 
! Отговори
OshteEdinOnanimen преди 9 години
ne znam koy komentar da like-na purvo, za pruv put mi se sluchva da sum suglasna s vsichkite :Dradvam se, che ne gledam TV i se radvam, che ne sum v BG zaradi takiva idiotizmi I zaradi rodnite ni NE-VIP-ove - poveche prilichashti na sburkani marionetki, otkolkoto na neshto razumno, blizko do homo sapiensizvinyavam se za latinicata...
13
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хе-хе-хе.........Тачко-сметачко.......Ами накъде без Жени, бе *** такъв.....нито образование, нито занаят, нито работи, главата му празна.......чака жена му да го храни и издържа........ Затова в приказките пише,че царят искал зет му да има занаят, преди да даде дъщеря си, независимо, че на царски син я дава....... Имал пари за диамантен пръстен - има, изтеглил ги от нейната сметка.....Ама и тя е толкова ***, толкова унижения от един *** - не си струва.....това не е любов,а сметки
12
4
 
33
 
! Отговори
Онанимен преди 9 години
Това предаване трябва да го закрият, а участниците до сега да ги съберат в някое село и да ги карат до живот да копаят нивата.
11
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идиотско предаване, измислени "вип"-ове.Чудя се как изобщо има хора, които да го гледат, и то с претенции за интелект...
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Урааа, хайде на маанетата, турските сериали и реалитъ супер простотии! Да ви пик.я на тъпите телевизии!
9
4
 
46
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Вариантите на Биг Брадър с обикновенни хора бяха много по-интересни от тези "ВИП" простотии...
8
5
 
54
 
! Отговори
Блъско преди 9 години
това предаване вече не може и да се гледа,стана по противно и от турски сериал по Бтв,жалкото е ,че в най-гледаното време от 20 и повече български канала се дават само някакви жалки сериали и изобщо няма какво да се гледа .Каквато държавата ни ,такава и телевизията ни ,спорта и т.н и т.н
7
5
 
63
 
! Отговори
Румен преди 9 години
Ей тази новина ми осмисли деня , даже целия живот , аз вече съм щастлив човек и има защо да живея , браво на днес , че ни информирате за такива велики събития , благодаря ви, не мога да пиша по вече , просълзих се.
6
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да порасъждаваме малко - сайтът всеки ден бълват блъвоч на тема биг брадър. Това значи, че или и платена публикация или сайтът е на нова тв. От там на сетне - или е притежание на бат бойко или на иво прокопиев. Изберете сами.
5
4
 
55
 
! Отговори
? преди 9 години
Едно не мога да разбера - защо ги гонят, а после ги връщат? Нали уж спазват правилата на формата, без насилие, а сега - пак вътре??? Маса *** стратегия за печелене на рейтинг, отвратителна телевизия!
4
3
 
24
 
! Отговори
Жоро Бекъма преди 9 години
До ЛИЛИКак, много ясно, че с парите и направено по "честен" път..
3
4
 
84
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 9 години
КАК ЕДИН БЕЗРАБОТЕН И БЕЗ ДОХОДИ МЛАД МЪЖ КУПУВА ПРЪСТЕН С ДИАМАНТ И РУБИНИ, А ДРУГИ МЪЖЕ РАБОТЕЩИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И ОБИЧАЩИ ПОВЕЧЕ ОТ ТАЧО ЖЕНАТА ДО СЕБЕ СИ НЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ИМ СЕ ИСКА ????
2
3
 
41
 
! Отговори
напълно съгласен преди 9 години
моля, не четете и не коментирайте повече подобни статии. не сме простаци, дори и да ни мислят за такива ...
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Исках да направя нещо, което така и не успях да направя в началото на нашата връзка"Вероятно не е имал парички да купи такова нещо, а сега вече е харабия