Властта е опиат. Доказа го и VIP Brother

Майката на Албена Вулева набързо си спечели врагове в къщата
Обновена: 17 окт 2014 09:20 | 17 окт 2014 09:19,
17
Властта е опиат. Доказа го и VIP Brother
Снимка: Vip Brother

Поредната мисия в къщата на VIP Brother показва, че властта е опиат. Доказват го Жени и Тачо, превъплътили се в образа на Диктатора. „Диктатурата“ на двамата държи виповете в къщата гладни и жадни, при това на студ.

„Нека да е Тачо, само Тачо, силен като вятър, нежен като песен! Искаме си Тачо, Тачо всеки път! Тачо милостив е и справедлив е, нека ни налага с железен прът, той пастир е, нека да ни води до самата смърт. Жени да е с Тачо, мощен като багер, копа всяка вечер, истински мъж“, гласеше песента, която вождът Тачо принуди съквартирантите да пеят в негова чест.

Неподчинението на съквартирантите вкара някои от тях в затвора. Първи там попаднаха Камелия Воче, Камелия Тодорова, Атанас Месечков и Албена Вулева. Неподчинението на Воче пък остави останалите съквартиранти без вода.

Както при всяка диктатура обаче „народът“ в къщата надигна глава и поведе бунт срещу Вожда и Първата дама. В къщата се готви преврат и гладът скоро ще доведе до борба.

Въпреки общите настроения обаче съквартирантите яlно се настроиха срещу Зорница Линдарева, която тенденциозно саботира мисията, а това вбеси Диктатора. Студът, липсата на храна, вода и цигари изнерви Линдарева. „Не мога, искам да се махам и точка. Искам си адвоката, напускам и се махам. За какво трябва да се подчинявам. Стига сега, упражнения за малоумници и игри за идиоти ще правя”, заяви тя.

Междувременно новата звезда в къщата, майката на Албена Вулева, още от първия си ден спечели врагове. Нейният най-голям враг към момента се оказа Елена Кучкова, тъй като плеймейтка не беше съгласна къде ще се разхожда точно кученцето на Людмила. Някои от съквартирантите я сравниха с Лили Иванова, а Влади Въргала заяви, че, ако тя беше в ролята на Диктатора, със сигурност е щял да саботира мисията.

„По-добре не се заяждайте с мен“, предупреди Людмила. „Мисля, че тази майка ще ни обърне надолу с главата“, прогнозира Wosh MC.

“Човечеството се сърди на Албена Вулева, а тя не е виновна за нищо! Виж какво детство е имала“, коментира поведението на Людмила Влади Въргала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
7
 
! Отговори
Димитров преди 9 години
Колко ли плащат на "Dnes.bg"за да ни занимава ежедневно с най-пошлото и тъпо предаване ,каквото е "Брадъра",с погрешно добавено ВИП? С показване на простащината и ниските страсти,с нищо не може да допринесе за повишаване на културата на хората!
15
2
 
6
 
! Отговори
Добре преди 9 години
Кой го гледа това? Наистина що за хора го гледат? Отговорете ми моля...
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълна идиотщина.Има ли етика,естетика,идеали към които да се стремят,усъвършенстване,възпитателна или поучителна цел в това творение.Не,нищо подобно.Набедени звезди,маргинали,кариеристи и пълни простаци и простакеси от уж свободното,демократичното,по-съвършеното ни съвремие уж "критикуват" отминалия тоталитарен свят чрез най-низките страсти,пороци и слабости на човешката същност,като в същото време показват ужасната деградация на участниците,режисьорите,продуцентите и на голяма част от публиката и "дежурните" защитници и коментатори.
13
0
 
6
 
! Отговори
Курдо Колянов преди 9 години
"ВИП" брадър доказва единствено , че не властта , простотията е опиат ! Доказателството - хиляди знайни и незнайни воайори се пулят с отворена уста и затаен дъх пред тв-екраните и послле цъкат СМС-чета да поддържат тарикатите , измислили въпросния бълвоч !
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кико,ако умните и образованите са толкова умни и образовани,колкото е Вожда,по-добре да закрием държавата.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
11,ами те истинските ВИП-ове никога няма да приемат това унижение.Един Тити Папазов се съгласи и овреме се отказа.Та това е положението.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТЪПачо и Жени калкана са рядко кухи същества. Що пак около тях всичко се върти? БившаМис България и мутрата й - какви ВИП-ове for God's sake? Няма такава измишльотина.
9
7
 
5
 
! Отговори
кико преди 9 години
До АнонименДа ама Не нали видя на изборите кой гласува за Борисов образованите а глупаците за твоята партия майка
8
1
 
23
 
! Отговори
Кирчо преди 9 години
Престанете да облъчвате децата с тая помия!
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако участниците бяха по-умни,щяха да се сетят,че за толкова пари никой няма да ги търпи да лежат и да *** само,а ще се гаврят с тях колкото си искат и колкото им позволят кукловодите.Щом са си дали задните части под наем,ще търпят без да се оплакват.
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисията с диктаторите е пародия на управлението на Б.Борисов.Уж им беше любимец,а приликите са толкова очевадни,че само глупаците не ги забелязват.
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този телевизионен бълвоч не може да докаже нищо ...впрочем може -че за пари хора са готови да си плюят в лицето и в авторитета -до колкото изобщо са го имали !!!!!
4
1
 
13
 
! Отговори
ТВ диктатура? преди 9 години
леле, тея пък бетер ги ползват за опитни зайчета
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Захадаева я искаме в Народното събрание.Ще види сметката на всички мишки!
2
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тачкааа, *** си! Колкото и каквито мисии да ти дават *** миризлив си. А продуцентите печелят куп пари докато заливат с помия народа и не им дреме на к***ра за нищо.
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
трябваше и минджев да го оставят и веселбата щеше дае пълна