Кристалина Георгиева: Чака ни много работа

Гледайте ексклузивно интервю на еврокомисаря по Bulgaria On Air
Обновена: 24 окт 2014 18:55 | 24 окт 2014 18:52, Екип на Bulgaria On Air
13
Кристалина Георгиева: Чака ни много работа
Снимка: Bulgaria On Air

„Чака ни много работа. Аз не бягам от отговорност и знам, че трябва да вляза с летящ старт в новата Комисия. Практически от първия ден от работата на Комисията аз ще бъда с колегите от Съвета да говорим за бюджета за тази и следващата година", казва вицепрезидентът на ЕК Кристалина Георгиева в интервю на Милена Милотинова.

Имаме няколко огромни приоритета в следващите няколко седмици. Първият – да изпълня обещание, което Жан-Клод Юнкер току-що даде, че до Коледа ще представим предложение за 300 млрд. инжекция инвестиции в европейската икономика. И втората ни голяма задача е като екип да можем да покажем, че сме в състояние да разчупим стереотипите на работа от миналото като всеки комисар си имаше своя област и до някъде общуването беше ограничено, заявява еврокомисарят по бюджет.

Какво точно включва ресорът на комисар Георгиева, какви са приоритетите в работата й, как са представени българите в европейските институции, какво трябва да направи България, за да усвоява по-успешно европейски средства, повече даваме или повече получаваме от Евросъюза, как Кристалина Георгиева ще работи с тези евродепутати, които не гласуваха за екипа на Юнкер, ще чуем от самата нея в ексклузивно интервю само за телевизия България он ер, което заместничката на Юнкер даде пред Милена Милотинова в Страсбург минути след гласуването.
 
Цялото ексклузивно интервю с Кристалина Георгиeва ще бъде излъчено тази събота в 18 часа в предаването „Брюксел 1“ по телевизия и радио Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
вещицата преди 9 години
ДАЛИ ОТ ТИЯ 300 МЛН. ЕВРО ЩЕ ИМА ЕДНА ХИЛЯДНА ЗА БЪЛГАРИЯ - ТЯ ГОВОРИ ЗА ЕВРОПА, А НИЕ СМЕ НА БАЛКАНИТЕ? ЗАБРАВИ ОТ КОЕ БЪЛГАРСКО СЕЛО ИЗЛЕЗЕ? ДО СЕГА НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ И ВЯРВАЙТЕ! ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!!!!)!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че каква толкова много работа я чакало тая - изпотена от работа вода няма да пие както казва народа.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен лапачка нищо друго не ги чака тези продажни лицемери в измислената им комисия.
1
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ ДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ---ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ НАЙ-БЕЗМИЛОСТНО.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА И УНИЩОЖЕНА. А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.