Кристалина Георгиева: Ще разчупим стереотипите в комисията

България он ер с ексклузивно интервю с Кристалина Георгиева тази събота, в 18ч.
Обновена: 25 окт 2014 08:50 | 25 окт 2014 08:50,
3
Кристалина Георгиева: Ще разчупим стереотипите в комисията
Снимка: bgonair.bg

„Чака ни много работа. Аз не бягам от отговорност и знам, че трябва да вляза с летящ старт в новата Комисия. Практически от първия ден от работата на Комисията аз ще бъда с колегите от Съвета да говорим за бюджета за тази и следващата година", казва вицепрезидентът на ЕК в интервю за Милена Милотинова.

"Имаме няколко огромни приоритета в следващите няколко седмици. Първият – да изпълня обещание, което Жан-Клод Юнкер току-що даде, че до Коледа ще представим предложение за 300 млрд. инжекция инвестиции в европейската икономика. И втората ни голяма задача е като екип да можем да покажем, че сме в състояние да разчупим стереотипите на работа от миналото като всеки комисар си имаше своя област и до някъде общуването беше ограничено", смята тя.

Какво точно включва ресорът на комисар Георгиева, какви са приоритетите в работата й, как са представени българите в европейските институции, какво трябва да направи България, за да усвоява по-успешно европейски средства, повече даваме или повече получаваме от Евросъюза, как Кристалина Георгиева ще работи с тези евродепутати, които не гласуваха за екипа на Юнкер, ще чуем от самата нея в ексклузивно интервю само за телевизия България он ер, което заместничката на Юнкер даде пред Милена Милотинова в Страсбург минути след гласуването.

Цялото ексклузивно интервю с Кристалина Георгиeва ще бъде излъчено тази събота в 18 часа в предаването „Брюксел 1“.

Повече на www.bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
далаверчик преди 9 години
"Искаш ли едно нещо да не стане,направи комисия!"