Траян се сбогува с X Factor

Той премери сили с Михаела в музикална битка
12 дек 2014 10:47,
25
Траян се сбогува с X Factor
Снимка: Facebook/ X Factor

Траян Костов от отбора на Мария Илиева напусна музикалното шоу X Factor. Той получи най-нисък вот от зрителите на вчерашните елиминации заедно с Михаела от отбора на Саня и двамата премериха сили в музикален двубой.

В музикалната битка Траян заложи на „Мой свят“ на група Сленг, а Михаела "подпали" публиката с "Pink" на Арета Франклин.

Всички от журито бяха шокирани от зрителския вот и бяха учудени защо точно тези двама изпълнители са били номинирани за изгонване от публиката.

Въпреки това менторите подкрепиха в шоуто да остане Михаела. Заки, Любо и Саня гласуваха за 16-годишното момиче, а Мария Илиева очаквано даде гласа си за Траян.

На сбогуване със сцената на X Factor Траян благодари на семейството си, на целия екип на предаването и на журито.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 9 години
Михаела ги "отвя"-страхотен певчески талант има това момиче! Е и Траян пее много добре,но Михаела е по-добрата!
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно са прави хората - всичко е пари. Просто организаторите губят чувство за мярка и ще прецакат предаването. Преди и аз пусках по някой друг смс, но сега не виждам смисъл. Не за друго, а просто се тикат напред кандидати които са доста слаби. Играе се с подбора на песните. Когато има директни елиминации трябва да се даде шанс на изпълнителя да покаже най-доброто от себе си, а не на едни песните въобще да не им пасват, а на други да са по мярка. Много комерсиално предаване, за съжаление
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много моля! Песента на Михаела се казва Think, а не Pink!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Траян е добър певец, но доста еднотипен и лично на мен ми е леко досаден. Михаела беше по-добра, също и Кристина. Колкото до Славин - Мария Илиева е на път да го провали с неподходящите парчета, които му подбира. Каквито и суперлативи да приказват, с парчето на Бионсе не се справи - звучеше като прискрипана котка, едвам го изпя. Време е да спре да играе по свирката на тъпата си менторка, щото един път стомна за вода, втори път.. и накрая ще се счупи, а действително ще е жалко.
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Славиииииииин!!!!!! Бог !!!! Другите са под всякаква критика,тая Михаела някакво противно и скучно детенце,Братята са мега злетата,копирачи пълни,смешници,Бенчев няма гласовите дани,Мирян и той няма кой знае какъв глас, а и Невена става,или тя Или Славин,аз предпочитам него,зверски е добър тоя човек!!!
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия двамата братя,единия плешив ,другия фъфлещ и двамата с неясна ориентация продължават,а Траян - не!? Или пък Бенчев,просто нямам думи,момчето имаше толкова гласови данни и беше толкова артистичен,нямаше слабо изпълнение!
14
1
 
9
 
! Отговори
ТИНА преди 9 години
по-некадърни от денчев и мирян няма, как оцеляват?! заради тях има поне трима навън, защо сами не си тръгнат?! особено този *** Мирян дето бил любимец на хората ,ужас! ако това е вярно в което се съмнявам - гледам как тази коза М.Илиева го помпа със суперлативи, сигурно е взела жълтички от мама и татко му иначе как тя, с нейният"префинен" усет на "певец и артист" както сама се назовава не е видяла че това детенце е жалко подобие на певач
13
3
 
12
 
! Отговори
Пако преди 9 години
Бенчев и Мирян трябваше много по-рано да си заминат ... направо не е за вярване колко по-добри изпълнители си заминаха. Тая работа с смс-ите трябва да я забранят, не може някакви пишлемета да решават кой може да пее и кой не. Затова има жури - защото са специалисти и могат да оценят най-добре таланта.
12
0
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
Ами да Пламен и Иво са по-слаби, Мирян е доста притеснен в последно време и ако има данни (не съм гледал всички предавания), то определено не ги показва. В крайна сметка обаче, който е стигнал до тук определено е забелязан поне у нас. За съжаление ми се струва, че имаме прекалено много таланти, за които няма достатъчно изява и възможности да се реализират. Аз си купувам по някой диск, но в днешно време трябва да има повече концерти за да има стимул да има повече и по-качествена българска музика.
11
2
 
11
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Нито съзнателно, нито несъзнателно мога да проумея отпадането на много талантливи участници и оставането на посредствени такива. Нищо лично, но Мирян и Бенчев отдавна, много отдавна трябваше да са вън от шоуто. Защото Х Factor е пакет от : външност, артистичност, стил на обличане и комуникация...но основно качество е пеенето. Има нещо сбъркано тук, душата ме боли за онези, наистина талантливи и можещи деца, които напуснаха, за сметка на онези, на които мястото е в друг формат. Не и в Х Factor.
10
3
 
24
 
! Отговори
Гинев преди 9 години
Мирянчо е най-големият и бездарен участник в това шоу. Само как се промъква между капките! Сигурно мама и тате са богати и имат пари за есемеси.
9
4
 
17
 
! Отговори
тТт преди 9 години
Да ме прощавате, ама Мирян и дуета Пламен-Иво са КЛАСИ над Бенчев като пеене. Не ме разбирайте погрешно, и те не са качествени изпълнители, но пред реването на Бенчев са си направо класни изпълнители! Това е музикално шоу, не театрално. Фен на рок музиката съм, ама хайде стига с този Бенчев! Ако ще е рок-изпълнител победителя в този сезон, то нека да е Славин!
8
2
 
5
 
! Отговори
M преди 9 години
Имам усещането, че вие от Днес.БГ сте крайно невежи. Аз почти не срещам статия, в която да няма грешки - било то правописни, фактологични или други.Не се подигравайте поне с творчеството на големите творци и проверявайте, преди да публикувате. В случая визирам, разбира се, тази несъществуваща песен на Арета Франклин.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До сега, само Мирян (?!) и Славин не са били на елиминации. Явно получават най-висок вот и ще са на финала.
6
1
 
12
 
! Отговори
Явор преди 9 години
THINK се казва песента на Арета Франклин!!!!!
5
5
 
26
 
! Отговори
fen преди 9 години
Не знам как може в шоуто да продължават Пламен и Иво и онзи уличен "певец" - Мирян. Използват ги само, защото глупавите 12-16 годишни им пълнят СМС квотата. ТЕ НЯМАТ НИКАКВИ ДАННИ дори за кръчмарски изпълнители.
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не го гледам това шоу но към този Троян ако чете ще му кажа да е скандален защото това е много важно нещо в музиката.
3
28
 
14
 
! Отговори
Дириг преди 9 години
Тази богомолка отдавна трябваше да напусне шоуто!Участник с по-противен външен вид не бях виждала.
2
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
крайно време беше
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимка преди 9 години
Мииии, добре.