Малък Тошко спечели Big Brother All Stars

"Това риалити не изисква да имаш талант", обясни Славков
Обновена: 17 дек 2014 14:14 | 16 дек 2014 09:02,
147
Малък Тошко спечели Big Brother All Stars
Снимка: Big Brother

Тодор Славков спечели Big Brother All Stars в изключително оспорван финал. По този начин Малък Тошко си завоюва титлата „любима риалити звезда на България“.

Катето Евро пък остана втора.

„Това риалити не изисква да имаш талант и това ме прави фаворит“, обясни Славков.

Бронзов медалист в изданието стана Христо Трифонов. След него се наредиха Калина Паскалева и Ники Китаеца. Калина заяви, че е изключително щастлива, че участието й в предаването й е донесло приятелството на Катето Евро.

„Не съм разочарована, че останах втора. Имам приятели, които ме обичат. Имам всичко, от което се нуждая”, коментира Катето Евро.

Финалистите гледаха живото предаване от Къщата и слушаха своите защитници и близките си. Именно затова финалът се превърна в един от най-емоционалните за 10-годишната история на предаването.

Защитник на Тодор Славков в студиото на предаването беше Андрей Слабаков. Той предположи, че Малък Тошко ще сподели наградата си, джип, с Катето Евро. За актрисата пък се застъпваше Мартин Карбовски.

Ива Екимова се застъпваше за Калина Паскалева. Зад Ники Китаеца застана съпругата му Виолета, която заяви, че няма мъж, който не изневерява, като по този начин му прости забежките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
18
 
! Отговори
по-точно преди 9 години
Това реалити не изисква да имаш талант, а к.. голям! - обясни Славков
106
0
 
20
 
! Отговори
Христо преди 9 години
До нонадаОт кога да се държиж като *** и да се наливаш с алкохол от сутрин до вечер, те прави истински човек? Сигурно и за това тризначките спечелиха, бяха си истински прости. Мислих си, че Тодор Славков е най-голямото падение на Биг Брадъра, но като се сетих за оня клонинг с една мозъчна клетка разделена на 3 и вече почнах да се замислям за терминал 2
105
0
 
18
 
! Отговори
Пинк преди 9 години
Резил!
104
0
 
20
 
! Отговори
Наско преди 9 години
Падение, просто нямам думи. Народа ни е тотално затъпял и изтрещял, щом може да се кефи на подобен ***, алкохолик, страдащ от *** и идиотизъм. А НОВА ТВ, трябва според мен да бъде закрита заради подобни очевидно нарочно излъчвани предавания с цел промиване на мозъка на хората..
103
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тодор Славков е перфектен за водещ на нощно шоу..
102
0
 
20
 
! Отговори
МоРаЛиСт преди 9 години
Е, бива ли така! Не, че нещо, ама как е допустимо това - Мълък Тошко да победи! Приятняга е човекът, но "примерът" и поведението, което показа, относно алкохолните си изпълнения, е отвратително от морална гледна точка! За да победиш се изискват качествата, които да предизвикват у хората уважение, а не съжаление....г-н Т. Славков може да е весел, забавен, добър, но това не компенсира факта, че демонстрира липса на воля да се пребори с алкохолната си зависимост т.е. недостоен е за победител!
101
5
 
20
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Време е да върнем ДЪРЖАВАТА на НЕ-ЛИЦЕМЕРНИЯ ТОДОР-НАРОДЕН ЛИДЕР с доброта към Хората от села и паланки!Ако не върнем утре ДЪРЖАВАТА на Тодор и той да направи СОЦИАЛНИТЕ непопулярни мерки с които да спре ГЕНОЦИДА срещу бедните-честни окрадени хора от мутро-кариеристите-1990 до 2015 година ни чака...РЕВОЛЮЦИЯ-НАРОДНА-СТИХИЙНА-КЪРВАВАКЪДЕТО ИЗЛЪГАНИЯ-ГЛАДЕН РОБ ЩЕ УБИВА НАРЕД ОТ МЕРЦЕДЕС НАГОРЕ както ще граби с пълни шепи от новия преход(преразпределане на пари и капитал)защото вече знае!!!
100
3
 
32
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
Дядото селски тарикат/пр.стак от Правец, цял свят/народ му се смееше, бащата корумпиран алко.олик, цял свят го видя по талавизията, майката улава по цялата глава, утепаха я, че пак цял свят и се подиграваше с тия й глупости по извънземни, Ето ГО и Малък ТОШКО, достоен наследник на тез люде вечно пиян и със свалени ***, представителна извадка на цял един род/народ, а сега му върнете и ДЪРЖАВАТА, да и ДЪРЖАВАТА!
99
2
 
28
 
! Отговори
Скърбящ по БГ преди 9 години
Тодор спечели награда, защото хора които гледат това предаване помнят как Катето в предишният биг брадер казала по адреса на едната от участнички: - Коя е тая? Аз да общувам с нея... Високомерие на актриса на една роля нямаше граница. Народ всичко помни.
98
3
 
30
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Проба-Грешка-Проба-120 коментар!Не дядото и малак Тошко са виновни за това че днес сме овце.По времето на Дядото Тодор имаше в затвора висши политици както от сектор икономика!По времето на великата демоНкрация няма нито един в затвора.Тези които бяха лакеи на Дядо Тодор и лазеха по пода пред него за облаги(както да се подмажат на малак Тошко с носене на конче)днес най много плюят стар Тодор и млад такъв докато ударно окрадоха БЪЛГАРИЯ И ХОРАТА!Те нямат цвят-ТЕ СА КАРИЕРИСТИ!ИСТИНА!
97
1
 
21
 
! Отговори
Къде виждам проблема преди 9 години
Борислав Ерген 114 много точно е характеризирал останалите от компанията.Проблемът е там, че организаторите на този епизод от реалитито, са направили правилна преценка и към тази компания са присъединили и Малък Тошко - това е средата, която му подхожда. По него съдете за дядо му, майка му и баща му - хората, които десетилетия наред разполагаха с България като със своя частна собственост и още сърбаме попарата от тяхното "управление"!Дано хората си дават сметка за това!
96
5
 
37
 
! Отговори
нонада преди 9 години
ХУБАВ ИЛИ ЛОШ ТОЙ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ИСТИНСКИ ЧОВЕК В КЪЩАТА
95
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте му физиономията. Манталитетът му го знаете.Ха кажете сега, не е ли наистина потомък на рода Замфиркьовци - от онзи етнос?
94
0
 
19
 
! Отговори
199'gg преди 9 години
Samo deto malak To6ko pokaza kakvo mu e mnenieto za zritelite,kato si vee6e pi6ura vsqka ve4er :D
93
8
 
32
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Аз гласувах с СМС-си за Тошко Лидера на Народа!А ти българино *** ли мухите отново?Аз го приемам като протестен вот срещу лицемерието-цензурата и ПР стратегиите. Ники - живял 4 години с Азис, а сега се прави на мъж, пак за пари; Катето - алкохолна купонджийка, която се прави на морална, за пари; Христо - откровен селски бек, който се изживява като стратег, Калина- ***, която се представя за писателка и т.н.Народа неяде доматите с колците!Разберете го по рано че инак лошо УМНИЦИ!
92
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В предаването наречено "социален експеримент"??? - ха ха дръжте ме да не падна, се показва пример на младите за ценностите в живота и как се става известен - излежаваш се трийсетина дни, подскачаш като *** под диктата на режисьора, показваш си няколко пъти голия *** и предник, казваш тук там някоя тъпотия и си на върха на славата (или как го казаха "завинаги в алеята на славата").
91
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Тошко не га ли съдиха едно време за изнасилване май вече не помнят някои
90
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки божи ден се чудя .........Какво правя в тази държава още?????
89
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"...Зад Ники Китаеца застана съпругата му Виолета, която заяви, че няма мъж, който не изневерява...".Само за сведение на Виолета: има такива мъже. Но не познавам жени, като нея, които да продължават да бъдат с мъж, унизил ги не един път, по много грозен начин, предал всичко свято и лично пред цяла България. Отвратително предаване! Това ли иска българинът да гледа? Харесва ли му?
88
1
 
28
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До АнонименОсобено ако има пиячка без мангизи на корем!