Три концерта са акцентите на Bulgaria on Air за празниците

Приказната атмосфера започва още на 24 декември
22 дек 2014 09:40, Екип на Bulgaria On Air
0
Три концерта са акцентите на Bulgaria on Air за празниците
Снимка: Bulgaria on Air

Три музикални продукции на Bulgaria On Air са сред акцентите на празничната програма в края на декември.

Симфоничният оркестър на Lufthansa: "Музика в небето" с диригент Колин Тъчин изпълнява произведения на Антонин Дворжак и Ралф Воган Уилямс

Концертът в хангара на Lufthansa Technik на летище София с Белослава и Живко Петров Трио бе инициатива, организирана за пръв път в България.

Продукцията на телевизия Bulgaria On Air, оператори: Тодор Тодоров и Бойко Мануилов, режисьор: Янчо Янчев ще видите на 24 декември от 21:00.

Записът е направен на 29 юни 2014, по време на концертното изпълнение на оркестъра и солистите.

Концерт на Софийска филхармония в зала България с диригент Любка Биаджоти също може да видите в празничната програма: 1 януари, 13:00

Концертът е от третият от цикъла "Назад към бъдещето".

В програмата: Камий Сен - Санс – Реквием oп.54, Джовани Перголези – “Стабат Матер” (305 години от рождението на композитора). С участието на Национален Филхармоничен хор “Светослав Обретенов”.

Продукцията е дело на Bulgaria On Air по време на концерта на 6 ноември 2014, оператори: Кирил Бацулов, Димитър Розов и Радослав Илиев, режисьор: Стефан Милов.

В празничната програма на Bulgaria On Air на 31 декември, 22:30 ще видите и първия концерт на Софийска филхармония в двореца Врана. Солист и диригент: Мартин Пантелеев. В програмата: Моцарт, Равел, Пучини.

В приказната атмосфера на парка на двореца ще чуете изпълнението на Вера Гиргинова.

Телевизионната продукция "Носталгия по лятото" е реализирана от Bulgaria On Air по време на концерта на 12 септември 2014. Оператори Тодор Тодоров, Кирил Бациев, режисьор Стефан Милов.

Още за програмата на Bulgaria on Air четете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари