Лора Крумова се завръща в ефира на Нова телевизия

Новото предаване „На 6-тия ден” ще се излъчва всяка събота
Обновена: 11 яну 2015 22:19 | 11 яну 2015 17:44,
39
Лора Крумова се завръща в ефира на Нова телевизия
Снимка: Архив Булфото

Лора Крумова се завръща в Нова телевизия с ново предаване. Тя ще бъде автор и водещ заедно с Галя Щърбева.

Преди да излезе в отпуск по майчинство Лора Крумова работеше в bTV. Преди да стане водеща на предаванията "Тази събота" и "Тази неделя" пък тя работеше в Нова телевизия, в която сега отново ще се завърне с предаването "На 6-тия ден".

То е замислено да бъде различно и да излиза извън приетите норми за ТВ програма и ще се доближи максимално до своята публика, напускайки стандартното телевизионно студио.

Предаването ще стартира съвсем скоро в ефира на Нова телевизия, а новият за страната подход при реализацията му ще даде възможност на зрителите сами да участват в създаването на някои от рубриките.

„Близо до хората” е мотото на публицистичното предаване, което е вътрешна продукция под шапката на Новините на Нова. То ще се излъчва всяка събота в рамките на 3 часа, а целите, които са си поставили амбициозните дами, са спечелване интереса на зрителя чрез атрактивност и провокация.

Лора Крумова и Галя Щърбева се завръщат в ефир след отпуск по майчинство и в готовност да изненадат зрителите с любопитни рубрики, атрактивни гости и актуални теми. Те категорично бягат от концепцията на „женско предаване” и обещават да предложат за всекиго по нещо, с което да заинтригуват аудиторията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
1
 
! Отговори
до 31 преди 9 години
Вярност ли си невярност ли си, ама съм израстнал с Лорчето в един вход и мога да ти кажа че винаги си е била меко казано огромна и ходеше с едни огромни рокли като човал, та не знам кога е бил този период преди освинването. Иначе поста на дали е взет с опъване й, осведоми се какви са и с какво са се занивамли и къде са бачка майка й и баща й и ще ти се изясни защо може да си позволи да скача от медия в медия.
25
8
 
2
 
! Отговори
ВЯРНОСТ преди 9 години
Явно Аз съм хейтър, щом мразя всички които ми показват по телевизора! Но, специално тази преди да се освини, ми харесваше! Явно е, че този който я е назначил, я е опънал... което не означава, че е платила само с това!ВЯРНОСТ И ПРЕДАННОСТ... Това е цената да си там!
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох милата връзкарка пак мама и тати я връщат в Нова... никога няма да се оправим докато такива недоразумения като това ги редат на такива обществени постове
23
1
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 9 години
Защо всяка читава и гледана медия в България която е по- малко маниполативна спрямо други веднага става собственост на Бойко????????Не мога да разбера.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лора да заеме мястото на Сашо Диков, че тогава ми е удобно да гледам ТВ, а тоя диков е една мазна злобна буца. Не мога да го понасям!
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
досадна цоцолана е тая кифла. намери един балък да я заплоди , да беше си стояла в къщи да прави манджи и да си гледа детето а не да се прави на велика жулналистка. явно обаче Тиквата се нуждае отчаяно от медийно излъскване и са призовали през екрана всичките му медийни слуги. Добре че са измислили дистанционното
20
0
 
4
 
! Отговори
луфтвафе преди 9 години
До БГДа не си напушен?!Оди дръпни още едно шишенце спирт,па напиши още некоя тъпотия и си охлади ентусиазма по БГ!
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гошо...*** вярно е че стоим и гледаме, гледаме тъпотиите , а те лапат големите заплати тия ***!краварка на екран това е Лора,,,,,, не забравяйте краварката е в левия ъгъл!1
18
1
 
14
 
! Отговори
Родих се! преди 9 години
пасивно наложен чрез популярност, красиво-гримиран Хипопотам, ползван за по-убедително прокарване на лъжи, чрез подмяна на аргумента "назначен" със "независимо избран"Вярвайте и! Всичко което тя ще ви казва, ще идва и зависи Единственно от нея!:)))
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много буци у нова, много нещо! 'се манекени - Ани, Ана, Гала, Галя - зави ме се свет!
16
1
 
7
 
! Отговори
... преди 9 години
БТВ е медия контролирана от Бойко Борисов!Доскоро мислех и че Нова е такава ама...Ама и в двете турските сериали са на почит и по цял ден и нощ ги предават, тук таме и някой индииски...Ама турските са си турски! Един и същ сюжет във всеки сериал......
15
6
 
4
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Тази откакто рязкости сидер ага ми се издигна в очите!Ненавиждам ибрикчиите на хидроинженера от БСП и ЮРУШ!На онанистите, които пишат простотии на Лора ще им кажа - гроздето е кисело, а мечите са безплатни!Да живее България!
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нова ТВ се спуска надолу! Жалко!Не останаха читави ТВ!
13
3
 
17
 
! Отговори
Абдал преди 9 години
Пак ще я дупят по там продуценти,оператори и чистачи.
12
4
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
в леглото е голяма пръчка тая
11
1
 
9
 
! Отговори
dimitar_vs преди 9 години
Бе лош матр'Ял сме.Тва е верно,браво на ББ,че са е усетил навреме.Днеска Боко Харам изтреби 2000 човека в Нигерия.Ей така,без причина.Същата работа е в Донецк и Луганск-Всеки ден с артилерия с право мерене се изтребват невинни хора.Ама на Оланд да му пука?Нееее...
10
3
 
7
 
! Отговори
dimitar_vs преди 9 години
Сеи ночи господ са завръща,а не няква дебелана /не,че аз съм слаб/
9
2
 
29
 
! Отговори
шнуро преди 9 години
как не им омръзна по всички тв едни и същи хора да се търкалят вече 20 години и повече-ники пънчев,рачков,м.игнатова,л.крумова,д.цонев,цеца ризова и т.н. банални довтръсване муцуни,последните години слагат за цвят и няколко плеймейтки които знаят да духат на пшравилните хора-черната бялата злати ,свирколета и т.н., толкова ли няма мнови лица,млади хора,до пенсия ли че ги гледаме тия елитарни т.наречени журналисти ,продаващи *** си на мафията (политиците)
8
0
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
У наше Кривунделово,освен телевизионните...цехове и манифактури,то друго не работи.Ейй,как се обърна производствената пирамида.Преди имаше организиран труд в земеделието,нац.строителни обекти,производствени заводи и големи комбинати от индустрията,и това се...отразяваше от една две телевизии.Сега сто телевизии,отразяват какво казал Боко,Плевньо и другите герои на...момента,а народът стои и...гледа.
7
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BEZDARNIZA I NEKADARNIZA E LORA KRIMOVA