"Супердоктор" започва всяка събота по Bulgaria On Air

Основни акценти на предаването ще са здравето и красотата
Обновена: 14 яну 2015 17:33 | 14 яну 2015 17:33, Анисия Иванова
1
"Супердоктор" започва всяка събота по Bulgaria On Air
Снимка: Bulgaria On Air

Телевизия Bulgaria On Air започва новата 2015 г. с нов проект – "Супердоктор".

За водещите на новия здравен формат - популярната радио и тв журналистка Ива Дойчинова и д-р Юлиан Коцев, този проект е мисия - да представят най-доброто от българската и световната практика за здравето на съвременния човек.

Предаването си поставя амбициозната задача да направи научните медицински достижения достъпни за българските зрители, да потърси отговор на техните въпроси, да предложи адекватните решения.

Екипът ще води в студиото на Bulgaria On Air най-добрите лекари от различни области на медицината, ще влиза в кабинетите им и ще търси с тях ключа към здравето. Особено внимание ще бъде отделено на грижата за привлекателния външен вид и начините за неговото постигане.

"Супердоктор" е предаване за днешния ден в медицината, която ни помага тук и сега да живеем качествено. Най-добрите доктори идват буквално в дома ни, за да се погрижат за здравето, красотата и тонуса ни. Като човек правя възможното, за да се чувствам отлично всеки ден, а като журналист - да представям хората и възможностите това знание да бъде достъпно за всички. Популярни личности ще споделят как се грижат за здравето на тялото и духа си, а в мини реалити формати ще ви показваме как се променя животът и самочувствието на пациенти преди и след медицински и естетически процедури. Ще говорим за хранене, начин на живот и решаване на реални здравни проблеми. Здравето е най-важният фактор за това да бъдем щастливи и ние ще работим за това", убедена е Ива Дойчинова.

В пилотното издание на предаването гостува Юлиана Дончева с откровен разговор за бремеността и майчинството в зряла възраст. Видна столична дерматоложка демонстрира на практика свойствата на уникален филър и биостимулатор. Диетолог обяснява защо дефицитът на витамин Д в организма през зимата ни води до свръхтегло.

Във всяко следващо издание зрителите ще имат възможност да се срещнат с редица знаменитости, които ще представят своите рецепти за здравословен и пълноценен живот.

Не пропускайте "Супердоктор", всяка събота от 08.30, само по телевизия Bulgaria On Air. Повече на www.bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Bulgaria ON AIRново предаване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари