78-годишна с проходилка люби 39-годишен

TLC нищи има ли за любовта възраст в нова поредица
29 яну 2015 10:08, Александър Попов
35
78-годишна с проходилка люби 39-годишен
Снимка: TLC

Няма никакво съмнение, че един млад човек може да се влюби в друг млад човек и да получи във връзката си всичко, от което се нуждае. Когато говорим за връзки между хора от различни поколения обаче, поставяме под съмнение истинността на любовта.

Много от тези възрастни мъже и жени вече получават пенсии, докато техните партньори съвсем наскоро са станали пълнолетни и тепърва им предстои да се сблъскат с истинските изпитания в живота. Какво намират младите хора във връзката си с човек, който би могъл да им бъде родител или дори баба или дядо?

Премиерната поредица "За любовта няма възраст", която стартира от 1 февруари по TLC, разкрива вълнуващите истории на шест британски двойки с голяма възрастова разлика. Те са решени да докажат, че фактът, че са от различни поколения, не е пречка пред истинската любов.

В епизодите зрителите ще се запознаят със 78-годишната Една и 39-годишния Саймън, които се срещат благодарение на взаимната им любов към органната музика.

Възрастовата разлика между тях е цели 39 години, а Една ходи с проходилка. Дали ще успеят влюбените със значителна разлика във възрастта да запазят искрата в отношенията си?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
do 7 преди 9 години
Не е вярно! Току що проверих. Това са същите на снимката!
26
0
 
1
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
...Къде ми е "лелчето"? Чудя се, има ли проходилка?
25
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
Ами това не е нормално, силен Едипов комплекс.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това са най новите европейски ценности ,които веднага трябва да се приложат и у нас наред със всички други западни извращения , гнусотии и простотии.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази телевизия е невероятна, за тези които не са гледали, ще кажа, че представя риалити формати, които са изключително полезни и поучителни, но не асоцирайте с Биг Брадър, защото няма общо. Тази телевизия ти дава друг мироглед и те кара да погледнеш по друг начин на живота. Дори и тук коментарите - Не е късно да станеш за резил - са много показателни, не трябва да си щастлив, трябва хората да одобяват, връзката ти, поведението ти...Научих много от техните предавания.
22
2
 
7
 
! Отговори
Евро Пси преди 9 години
Свиквайте с евроатлантическите ценности!
21
3
 
5
 
! Отговори
Рая преди 9 години
Човек никога не е късно да стане за резил/ разбирай и на 30 и на 70 години/.
20
1
 
3
 
! Отговори
}|{0Р0 преди 9 години
За съжаление все повече млади, български момичета се залюбват с амортизирани, плешиви чички, къде от комплекси, къде от интереси :(
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бетер турска "работа "
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има стотици видове сексуално извратени хора - трябва ли да ни занмавате с всички?
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Премиерната поредица "За любовта няма възраст", която стартира от 1 февруари по TLC, разкрива вълнуващите истории на шест британски двойки с голяма възрастова разлика. Те са решени да докажат, че фактът, че са от различни поколения, не е пречка пред истинската любов... СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗА КАКВИ БАБИЧКИ И МЛАДИ СТАВА ВЪПРОС? ТОВА СА ОТ ТРЕТИЯТ ПОЛ БРИТАНЦИ. ТАКА ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ. ТОВА НЕ СА ХОРА С НОРМАЛНИ МОЗЪЦИ.
16
0
 
4
 
! Отговори
НИЩО ЛИЧНО преди 9 години
но един от тях ще гушне скоро босилека. Даже си малко жестоко от страна на бабата да го стори, ако младежът искрено я обича
15
0
 
9
 
! Отговори
Stefko 88 преди 9 години
това се нарича герантофилия , а невнимателната герантофилия ,може да прерастне в некрофилия!
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До магяВажното е че ти си печен:)))))))))))
13
1
 
9
 
! Отговори
Ася преди 9 години
Не се чудете, бе хора - в живота какво ли не се случва!Всъщност вземете книгата на Марк Твен "Десет писма от земята" и ако другото не ви се чете, погледнете писмо 8 - та, там всичко е казано.А, да, това, горното, го има и в нет-а - прочетете го и животът ще ви се стори толкова смешен.Колкото до възрастта, да знаете, че ПО СЪРЦЕТО БРЪЧКИ НЯМА, а жената си всякога може!
12
2
 
13
 
! Отговори
k преди 9 години
Човек никога не избира, в кой да се влюби. Разлика в годините от порядъка на 20г. е нещо съвсем нормално. Сега тук е малко повече, но не съдете прибързано хората. Всеки има право да е щастлив, независимо от мнението на околните. Лично аз обичам безумно по-голяма от мен жена и да ви кажа няма нищо по невероятно от това :)
11
3
 
10
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Какво се подигравате на жената, бе, бастуни? Нека видим вас на тази възраст!?О, и само за протокола: на младини тази "баба" е била супер маце. Имайте малко уважение към старите хора.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Навярно бабето е много богата и тоя се е полакомил за парите и. А бе с една дума откачалки.
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еми този е някакъв загубеняк-перверзник общо взето. Ама какво да правиш. За нормалните ще остана повече млади жени.
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази баба е само с космическа банкова сметка,която очевидно ще остане за него,след *** и.