Азис влиза в "Като две капки вода"

Зуека и Рачков отново водещи на шоуто
17 фев 2015 12:16, Александър Попов
27
Азис влиза в "Като две капки вода"
Снимка: Diapason Records

Азис ще стане част от новия сезон на "Като две капки вода".

"Познаваме се с Васко вече над 15 години, отдавна търсим начин и повод да работим заедно и смятам, че точно „Като две капки вода“ е форматът, който ще го  представи по невиждан досега начин. Лично аз бих искал да го видя в обувките на Елтън Джон“, заяви продуцентът Маги Халваджиян.

Водещи отново ще бъдат Зуека и Рачков, а от шоуто обещават още изненади сред участниците.

"Истината е, че миналите два сезона бяха само загрявка и ние през цялото време се подготвяхме именно за сегашнoто издание на шоуто, в което изненадите ще са не само за участниците, но и за хората пред екрана и тези, следящи ни във Facebook“, споделят с усмивка двамата актьори.

Новият сезон стартира на 3 март от 20:00 часа, като в първия епизод ще има специална селекция с най-добрите изпълнения и моменти от изминалите издания.

След което ще бъдат представени и главните действащи лица в третия сезон на шоуто. Сред потенциалните кандидати за предаването се спряга и Жана Бергендорф, която спечели второто издание на X Factor.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
хх преди 9 години
Има толкова много талантливи и млади хора които не познаваме но не канят тях,а само едни и същи,че чак да ти омръзне да гледаш.Защо не поканят и други водещи и да се редуват през предаване или нещо по-различно от това?Да направят например вечер на-поп,рап,народна песен,българска песен и т.н.
20
0
 
3
 
! Отговори
Славея от Костинброд преди 9 години
ЧАЛГАДЖИЯН
19
0
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Кой знай Васко колко е платил,за да се...прави на интересен в това вкиснато...шоу.Ама то за всичко си има...граници,включително и да се правиш на...***;както се напъват да се правятжурито,водещите и клетите...набедени артисти.
18
1
 
0
 
! Отговори
възмутена преди 9 години
Супер,ще гледам!!
17
3
 
6
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Жалко.. дано не развали хубавото шоу с *** си изпълнения..
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАЯ ХАЛВА НЕ УСЕЩА ЛИ ЧЕ СЕ ИЗЧЕРПА РЕПЕРТОАРА МУ. КОЙ МУ ДАВА МАНГИЗИ ДА ПРАВИ ТЪПОТИИ? ТАЯ ХАЛВА Е ТОЛКОВА *** ТА ЧАК ЗАКРЪГЛЕН.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Елтън Джон изобщо не му е нужно да се прави на ***, за да привлича вниманието и някой да го слуша, за разлика от Азис. И ако наистина Халваджиян го набута в шоуто, и аз ще спра да го гледам, шоуто, де. А го чакахме с нетърпение...
14
8
 
1
 
! Отговори
gerbist преди 9 години
Шоуто ще си струва гледането, добре е че канят личности от шоу-бизнеса. Азис може и да е оплюван, но си има почитатели, не сме малко хората които почитат и уважават таланта му.
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пфу! Изкам да плюя върху участниците и водещите на това предаване!
12
1
 
10
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Сред потенциалните кандидати за предаването се спряга и Жана Бергендорф, която спечели второто издание на X Factor." - Вземай, вземай! Сложете я в обувките на Васко. Време е! Това е мястото! А иначе виждам, че Халваджиянчо се връща в собствените си обувки - на евтин чалгар, такъв какъвто винаги е бил! Не може да надскочи себе си кючеклията и това е!
11
1
 
10
 
! Отговори
Лара преди 9 години
До АнонименРазликата е от небето до земята.Наистина ли мислиш,че можеш да ги сравниш? Бях на концерт на Елтън Джон(и държа да кажа,че дотогава не му бях огромен фен).Това е един музикант,който си е самодостатъчен на сцената.А за отношението към публиката нашите "певци" само могат да се учат от него.
10
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛараЩо да е гавра? За мен няма никаква разлика между Азис и Елтън Джон и съм напълно сериозен! Онзи е толкова прехвален, че няма накъде!
9
1
 
15
 
! Отговори
Една преди 9 години
До valiqТи сериозно ли? Това ли харесваш и това ли те радва? Азис и Лепа Брена......не вървим на добре,ей.
8
2
 
12
 
! Отговори
Лара преди 9 години
Недейте да се гаврите с този прекрасен изпълнител Елтън Джон.А като се сетя за Азис ми се повръща.Това "нещо" е тотално недоразумение.Азис изобщо не трябва да се допуска до национален ефир,а още повече до шоу,което се гледа и от много деца.Обичам шоуто,но ако така се изгаврите със сър Елтън Джон,спирам да ви гледам.
7
0
 
18
 
! Отговори
Даола преди 9 години
Но това не е ли шоу с участие на непрофесионални певци?
6
9
 
1
 
! Отговори
valiq преди 9 години
mnogu yako! Mnogo haresvam vasko I s radost 6te go gledam! Razbrah, 4e e Lepa Brena 6te idva, naparavo unikalno! Baba mu obeshta da mi kupi bilet za bala I da q gledam!
5
0
 
14
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Дано Мария Игнатова и Раева да водят, "изобщо" не са ни омръзнали. Хванали кокала и не пускат. Това предаване си е за роднини и приятели на арменеца.
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
УжасТ
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези двамата Рачков и Зуека няма ли да измислят нещо по-различно? Омръзна ми да гледам едни и същи предавания, с едни и същи лафове до втръсване.
2
1
 
14
 
! Отговори
бай груйо преди 9 години
НЕЩО ОТ ПЪРПЪЛ ГРАНД ФЛАНК ИЛИ БЕЛЕК СААБАТ ЩЕ ПЕЕ? НАПРАВО ЩЕ ИЗКЪРТИ МИВКИТЕ ЧОВЕКО.