bTV атакува с риалитито "Фермата"

Участниците ще оцеляват в условия далеч от модерния свят
17 фев 2015 16:16, Александър Попов
14
bTV атакува с риалитито "Фермата"
Снимка: Reuters, архив

Телевизионният риалити формат "Фермата", реализиран в 51 държави, ще направи българската си премиера в ефира на bTV през тази година.

В шоуто популярни лица влизат в ролята на фермери, без да ползват нито едно от постиженията на съвременната цивилизация.

"Фермата" е зрелищен телевизионен проект и много любопитен социален експеримент, какъвто не е правен в България досега. Освен интригуващото съдържание и участници форматът ще провокира зрителите да се замислят върху начина, по който живеят. Щастливи сме, че продължаваме да предлагаме на българския зрител най-успешните телевизионни формати”, коментира Павел Станчев, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

На фона на нарастващата популярност на идеите за природосъобразен начин на живот и умората на все повече хора от шума на града, „Фермата” ще покаже как се справят участниците, свикнали с удобствата на модерния свят.

Те ще поемат предизвикателството да оцеляват в отдалечена селскостопанска ферма, като се състезават един с друг без течаща вода, електричество, канализация, телефони, интернет и каквато и да е друга връзка с цивилизования свят. За да се хранят, участниците във „Фермата” трябва лично да се занимават със земеделие и животновъдство в условия, характерни за живота отпреди 100 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Gancho galaba 12 преди 9 години
Kuk trqbva da se zpishaa za ychastie
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ли успяха да измислят, за да конкурират VIP Brother?!
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разликата е в това,че след шоуто звездите продължават с лукса.Всичко е порнография нагласена работа в телевизията,заблуждават зрителя с sms и награди!!!!!!!!!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За мене не представлява интерес, целият ми род е от село, а липсата на модерни удобства и отглеждането на собствената ми храна е ежедневие, което не ми прави впечатление. Е, да интернета и телевизията отдавна стигнаха и до селата, но да гледам как разни пу*ьовци не знаят от коя страна се хваща мотиката и как разни кифли ще гледат да не си изцапат ботушките с кал... само ще се изнервя.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като знам колко "оцеляват" във Сървайвъра- песни и игри, приличащи повече на телевизионна игра отколкото на истинско оцеляване, представям си какво "оцеляване" ще падне във "фермата"...
5
1
 
5
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 9 години
емо чолаков и славчо ще ги онождам в калните вени
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже, няма мира за нас! От простотия, в простотия! Не, че гледам БТВ.
3
0
 
5
 
! Отговори
fen преди 9 години
До #4Пеевски ще спечели ако е във формата, който предлагаш - прекалено бързо от стадото ще остане само вълната
2
0
 
12
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Че то точно така живеят хиляди в българските села... Любителите на наистина екстремните формати, преживяват с мизерни пенсии в градовете. Нещастни телевизионни клоуни. Омерзен съм от вас.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кого атакува бТВ и защо.....не може ли просто да излъчват