След 12 години: "Двама мъже и половина" свърши

Чичо Чарли оживя във финалния едночасов епизод
20 фев 2015 13:05,
31
След 12 години: "Двама мъже и половина" свърши
Снимка: Архив Reuters

След 12 години и 262 епизода хитовата комедия "Двама мъже и половина" на телевизия Си Би Ес приключи. И да, чичо Чарли е жив, или поне беше до финалните моменти на едночасовия епизод, предаде Асошиейтед прес.

Целият епизод настройва зрителите за завръщането на "покойния" Чарли Харпър, докато феновете на скандалния актьор Чарли Шийн, който играеше ролята, очакваха и неговата поява на финала. Чичо Чарли наистина е жив и се завръща - в края на епизода се появява напомнящ за него силует, но само за да се срещне с окончателната си гибел. В образа на "Смазания Чарли" обаче не е Чарли Шийн.

Излъчването на сериала "Двама мъже и половина" започва през септември 2003 г. Поредицата е приспособена за Чарли Шийн и имиджа му на лошо момче в реалния живот.

През 2011 г., след осем сезона в ролята на Чарли Харпър Шийн е уволнен от шоуто заради поредица от скандални прояви и остър конфликт със създателя му Чък Лори.

Сериалът продължи с появата на нов герой, Уолдън Шмид, в чийто образ се превъплъти Ащън Къчър, а чичо Чарли "беше убит" на старта на деветия сезон.

За финала на "Двама мъже и половина" се завърна актьорът Ангъс Т. Джоунс, който играеше ролята на племенника на чичо Чарли, Джейк, в продължение на десет сезона.

В епизодични роли в последния епизод се появят Арнолд Шварценегер, Джон Стамос и Крисчън Слейтър.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
4
 
! Отговори
DO 13 преди 9 години
До АнонименСпор няма, че с Чарши Шийн сериала беше по-добър, но това не го прави по-малко алкохолик и наркоман.Въпреки големия хит, предполагам продуцентите са искали поне малко по-нормално поведение от Шийн. Той, обаче, реши да изпробва до къде може да стигне и да доказва, че може да е още по-голамо ла**о.Иначе, повечето български тийнеиджърчета, промоти от българската действителност го обожествяват.Хайде сега, започвайте с минусите.
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето че и правилото "няма незаменими хора" си има изключение... В този случай, в този сериал и в тази роля Чарли Шийн се оказа абсолютно незаменим. След него сериалът вече не беше същия и съвсем логично, агонизирайки, умря.
27
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сериалът с Аштън Къчър вече не е същият! Аштън е досадник.
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахо,къв Крисчън Слейтър те гони бе пич.Аштър Кътчър го смени.Иначе спор няма,че Чарли е велик.
25
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно му признавам на Чарли - знае как да си играе с нервите на хората (визирам постоянните нападки към Аштън и Чък Лори) и въпреки това пет пари не дава какво се говори за него самия. А сериалът за мен свърши още след края на 8-ми сезон.
24
24
 
5
 
! Отговори
хаха преди 9 години
Рейтингите на Двама мъже след Чарли бяха много високи, докато Психотерапия на некадърника Чарли бяха пълен провал. Този човек няма нито една майсторска роля в киното и трябва да целува краката на Чък Лори, че го накара да играе себе си, без да добавя актьорско майсторство (защото никакъв го няма горкия). А после тръгна да лае човека (Чък Лори), който накара хората да говорят за Чарли, а не за глезения некадърен син-връзкар на големия Мартин Шийн.
23
23
 
4
 
! Отговори
хаха преди 9 години
Още навремето, когато изхвърлиха алкохолика от сериала ви казах, че сериала ще се освежи и точно така стана (защото с Чарли се беше изчерпал). Изкараха още 4 сезона и то много хубави.И всичко това заради генияа на сериалите - Чък Лори. На този човек всички сериали са му хит, а Чарли беше просто един от многото герои в пъзела. Добре, че беше Алън да носи сериала на гръб в последните два сезона на Чарли.Като ви казах навремето, че Чарли за нищо не става и шоуто му ще е провал не вярвахте.
22
2
 
28
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
След Чарли, почти, не съм го следил.Той бе велик патрон, на нашия орден!
21
6
 
13
 
! Отговори
хахо преди 9 години
Сериалът беше велик , докато участваше батко Чарли . Когато го замени Кристианчо Слейтъров (на който мястото му въобще не е там )сериалът ле-е-еко (и не съвсем)се из*р***сти .
20
0
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
А най-великият му игрален филм на Чарли Шийн е в " Beyond the Law"!Просто изумителна игра от Чарли както и на Майкъл Медсън!В този филм впрочем двамата правят най-великите си роли!Който не е гледал филма е пропуснал много!Саундтрак от филма....Chris Rea- Road to Hell!Наздраве!
19
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плосък хумор за хора, които избират охранители, турци и пожарникари за управници!
18
0
 
6
 
! Отговори
vazelin преди 9 години
goliam serial zalko ze svurshva
17
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С риск да ме нападнат феновете, благодарни сме им, крайно време беше да отърват зрителите от този агонизиращ сериал. Когато нещо се прави без желание и само за пари, резултатът е очевиден.
16
12
 
1
 
! Отговори
Spirt преди 9 години
До АнонименДоста хора. Това, че на теб не ти харесва, поради незнайно какви причини, не означава, че останалите трябва да сме съгласни с мнението ти. Да, сериалът е супер, а изчезването на Чарли внася нотка свежест, тъй като образът му се беше поизносил. Според мен можеше да има още много сезони, но това си е мое мнение.
15
2
 
41
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Чичо Чарли е най-великата роля в сериал, и то не за друго, а защото човека просто играеше себе си.
14
2
 
64
 
! Отговори
74687 преди 9 години
Сериала без Чарли е като Таратор без мляко и краставици :)гола вода
13
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чарли Шийн няколко пъти е бил предупреждаван от "много високо място" да си мери приказките,а неговия неизменен отговор е бил:"Правете като вятъра!"Изобщо не му пука от никой и нищо!За това го изкараха и алкохолик,и побойник,и какво ли не...И за това го отстраниха от филма!Само дето на него не му дреме!
12
2
 
32
 
! Отговори
хубав си беше преди 9 години
сериала,ама се поизноси.Пък и хлапето вече порасна,та не ставаше вече за детски пинизи.Но ще се помни.Както Приятели.Те пък одъртяха.Панта рей.
11
55
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази глупост някой гледа ли я?! Аз повече от половин минута не я издържам и това е докато превключвам каналите да намеря нещо.
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Финала е много зле. Гледах го преди малко.