Криско се качва на сцената на "Като две капки вода"

Рапърът се страхува най-много от високи токчета
1 мар 2015 14:31,
14
Криско се качва на сцената на "Като две капки вода"
Снимка: Нова тв

Рапърът Криско ще има свое запазено място на сцената на „Като две капки вода“ в новия сезон, който стартира на 3 март от 20 часа по Нова телевизия.

Един от най-провокативните рапъри с хитове като „Почивни дни“, „Видимо доволни“ и „Било к‘вот било“ ще докаже, че желанието му да експериментира преодолява дори и границите на рап музиката.

„Голям фен съм на шоуто и чакам с нетърпение да скоча в първия образ! Миналата година Мая Бежанска ме имитира и ми беше страшно забавно. Време е и аз да се срещна с това предизвикателство“, казва Криско, който вече усилено загрява за изпълнението си.    

Известният бг рапър, който мечтае поне за един ден да прилича на Фред Дърст /вокалист на култовата банда “Limp Bizkit”/, ще влезе в кожата на поп, рок, естрадни и много други изпълнители, които червеният бутон на шоуто може да му поднесе, но сам признава, че се страхува най-много от високите токчета, които могат да саботират танцовите му умения. 

С дуетната половинка на Мария Илиева се оформя и великолепната шесторка с участници – Азис, Джуджи, Жана Бергендорф, Ненчо Балабанов и Филип Аврамов. Още две дами предстоят да бъдат обявени на самия старт на шоуто във вторник вечер, обявиха от екипа на шоуто.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Men преди 9 години
Тия *** музикални реалитита прецакаха бг музиката. В момента се бълват уникални простотии по радио и телевизия. А в същото време стойностните неща на независими изпълнители не се пускат дори веднъж. Да ви е честита дриско културата, по зле е и от чалга.
9
2
 
0
 
! Отговори
снежи преди 9 години
Цялото семейство със сигурност ,ще го гледаме.
8
1
 
8
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 9 години
Кои е пък този ???? Някои знае ли ???
7
2
 
6
 
! Отговори
qwerty преди 9 години
Жалко,беше ми любимо предаване.
6
2
 
9
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Е не щом Анита Мейзер няма да участва изобщо няма да го гледам това нещо. Защо бе НОВА защо не сте я поканили?
5
2
 
11
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Да, тази " новина " ме отказа със сигурност да гледам предаването. Щом и това нещо е участник - не, няма как да застана пред телевизора. Маги, нарочно ли го правиш или какво?
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Азис и Криско...Честито...Аз това няма да го гледам!
3
1
 
11
 
! Отговори
Батка преди 9 години
Едно разглезено л.йно е тоз миско.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какма новина! Какво вдъхновение!Десетки матеватици, физици, спортисти и музиканти напразно доказнат по света, че българите са способен и талантлив народ!Никой не може да ме убеди в това изкуство и в таланта на това дрогерано ако.
1
2
 
14
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
В тези...две капки,бая...халтура се насъбра;явно си е...платила.