Атанас и Антония си казаха "Да" на сляпо

Представиха трите двойки в "Женени от пръв поглед"
Обновена: 18 мар 2015 09:36 | 18 мар 2015 09:34, Александър Попов
39
Атанас и Антония си казаха "Да" на сляпо
Снимка: Нова тв

Първата двойка, която се венча без да познава своята половинка вече е факт.

В първото издание на "Женени от пръв поглед" бяха представени трите двойки, които ще живеят заедно един месец като напълно законно семейство. Те бяха подбрани от експертите в проекта - двойка мачмейкъри, семеен терапевт, сексолог и духовен наставник, като изборът им бе единодушен.

Първи пред олтара застанаха Атанас и Антония. Те бяха определени като перфектни един за друг - жизнерадостни, със сходна житейска история и общи представи за семейството и бъдещето.

26-годишната Антония бе видимо развълнувана от възможността да се види като булка и грееше от щастие при всеки момент от подготовката за сватбата. Е, когато застана пред вратата на ритуалната зала призна, че се тресе от страх. Атанас също трудно сдържаше емоциите от факта, че ще сподели живота си с напълно непозната. И двамата имаха подкрепата на своите близки, като единствено сълзите бяха заради факта, че тържеството ще премине без техните починали бащи.

Другата двойка, която ще видим в предсватбена треска, са Гергана и Георги. Двамата имат всичко, успели са в своите области, липсва им само семейството. Гергана е мениджър, а Георги IT специалист. Експертите ги определиха като "остри камъни", а дали това ще ги обедини тепърва ще разберем.

Трета е двойката на Стефан и Светлана. За двамата е характерно, че са превърнали хобитата си в своя професия, създали са хармония в живота си, като липсващата брънка е половинката, с която да споделят ежедневните радости и проблеми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама вие взехте, че повярвахте. Това със сигурност са статисти, дори по избраните им имена си личи, че не са истинските.
24
1
 
2
 
! Отговори
сс преди 9 години
а ве туй голям хипопотам, ко пишат всичките,че били "сладури". тоз нерез, ако го впрегна в една каруца, ще изоре цялото лозе за нула време. Мене ако ми пратят такова, напускам и шоу и всичко , е*ал съм ти и предаването.
23
1
 
10
 
! Отговори
17 преди 9 години
Нов сеир за масовия зрител...не е особено оригинално.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредното глупаво предаване...
21
0
 
11
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Не предполагах, че след извращения от типа на Бай Брадър, простотията има накъде да се развива, но явно - може. Да сключваш брак с непознат пред камери... Тия нормални ли са? А като са започнали да дават първите моменти от брачния живот на двама непознати, дали дават и клипче от първата им брачна нощ след 00:00?
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народът е казал: "Котка в торба се не взема"! Тоя си взима жена. /Респективно тя-мъж/ Трябва да се напише статия на тема :" Вересиите Господни в България". Да правиш панаир от семейството.......... Не беше ли то нещо свято или пак съм в заблуждение!?
19
6
 
8
 
! Отговори
az преди 9 години
Не ги знам тия психолози какво гледат, но от км се вижда, че тия двамата не си подхождат въобще. Тя е някаква скромна старомодна мома, а той прилича на лекооо комплексиран мъж тип тиха вода. Нормално е да не му харесва жената, а тя изглежда фалшиво весела, жена с план, готова да се омъжи на всяка цена за когото и да е. Не съм гледала предаването, само по снимка тълкувам.
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горкия! Със сигурност трябва да е ***, дано поне е взел много пари..
17
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То пък голям келепир да се ожениш. След определен период от време жената ти втръсва до припадък, само като и чуеш гласа и ти идва да се скриеш някъде. Децата пък като порастнат си тръгват, някои отиват в чужбина и не им виждаш очите с години. Изобщо какъв е този зададен калъп, всеки се стреми да се ожени, после започва да се оплаква. Гледайте си живота и не се занимавайте с глупости.
16
3
 
24
 
! Отговори
Фея преди 9 години
Тези са много готини, май ще се получат нещата.Момичето е много позитивно, момчето също е готино!Успех!
15
1
 
26
 
! Отговори
традициите преди 9 години
Едно време вместо мачмейкъри и сексолози, родата е решавала кой ще вземат в семейството и кой не, и тъй като крушата не пада по-далеч от дървото са проверявали цялото семейство на кандидатите. Не е "свободен избор", но често е бил правилен избор . Никой не ти мисли по-доброто от родителите ти, а на 25 години с бошуващи хормони и с нула житейски опит, надали най-добре избираш...
14
0
 
6
 
! Отговори
faiona преди 9 години
До АнонименЕми не, всъщност си има такъв формат "Married at first sight", който върви в Щатите 2ра година и си е точно същото, само без попа който незнайно защо са намесили тука. 90 дни преди сватбата е съвсем друга идеята, там са двойки, които се познават и са се виждали и всичко.
13
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичко е на късмет в брака.. и аз понякога си мисля, че е по-добре други хора да ти изберът половинката. Иначе много често човек се обърква в мислите и плановете си. Отделно много фактори ти заслепяват погледа. Като си млад е важно секса да е хубав, после е важно жената да е добра домакиня, после е важно да е от добър род, за да са ти здрави децата и т.н. и т.н. За това е добре човек да се жени на 24-5 години, докато още не е осъзнал какво прави.
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До готиния със сините очи ....Да имаш страхотни телесни показатели,явно затова си успял да си намериш жена....)
11
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми бяха симпатични и двамата - добродушковци от обикновенни семейства с вяра в доброто. Особено момчето ми наълни сърцето с подредената си стаичка в общежитието, и как се радваше в магазина за костюма. Надявам се като се опознаят да са щастливи заедно :)
10
3
 
38
 
! Отговори
az преди 9 години
Беше повече от явно,че момчето е разочаровано.:(
9
30
 
18
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
До Анонимен10Не те знам, мъжко ли си, женско ли си, *** ли си ама ще ти отговоря. Не съм малко жалко човече (като теб най вероятно) а съм си готин. 190 см. 125 кг. със сини очи. Имам си хубава работа, собствен дом, жена и две деца.А тези които участват в това предаване... Пълни нещастници които не могат да си намерят да не говорим половинката в живота ами дори и гаджета нямат. Пълни прошляци. Кобилите се надяват да се омъжат за богати и да не работят повече а мъжете искат манекенки :D
8
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Първата двойка, която се венча без да познава своята половинка вече е факт."Идиотизма перминава в нови измерения.
7
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛьольоЕх Льольо,Льоло....Ти от перфектните ли се?! Каквото ти е името ,такъв си и ти явно.Май си едно злобно,нещастно човече,което живее за оплюва,мрази и да недоволства от всичко....Нямаш очи за нищо ценно и хубаво !
6
26
 
16
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
*** двойката - тая кобила с големи зъби, той не стига че фъфли ами и заеква... тея няма да мелят брашно заедно. След медения месец ще има развод. Може да пуснат друго предаване в което да се залага кой първи от двойката ще побегне към съда да пуска молба за развод :D Първата двойка е ужасна като такава... да видим другите две и после резила на Нова телевизия за неуспешното предаване. А тръбяха че е много хубаво. Хубаво дръжки, голяма излагация :D