Крем карамел озори кандидатите в MasterСhef

Таня от Бургас е първата изгонена, обърнаха й чинията
20 мар 2015 10:17, Александър Попов
10
Крем карамел озори кандидатите в MasterСhef
Крем карамелът на Таня бе кошмарен. Снимка: bTV

Първата отборна игра и последвалите елиминации разпалиха страстите в MasterСhef България.

Кандидатите за слава зад печката бяха разделени на два отбора, като битката прерастна в междуличностна война.

Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев поставиха като задача тристепенно меню. Отборът, предвождан от Аврам се представиха по-зле и отидоха на елиминация. Изборът на меню и разпределението на ролите скара "червените", като в основата на скандала бе Таня от Бургас.

Целият отбор, заедно със загубилата стрес теста Диляна, се изправиха на елиминация, като трябваше да приготвят перфектният крем карамел с ягодово кули и портокалова сметана.

Изненадващо или не се оказа, че повечето готвачи никога не бяха приготвяли десерта. Комичните ситуации зад печката, объркани продукти и спасителен план "Б", съпътсваха елиминацията в продължение на час и половина.

Най-добре със задачата се справи Диляна, която бе първата спасена. Боян, който за първи път приготви крем карамел също се измъкна. Аврам пък измайстори крем карамел, който бе определен от журито като "аериран". Спаси го все пак вкуса.

В крайна сметка първата изгонена стана Таня. 32-годишната редакторка представи катастрофална чиния, която бе обърната от шеф Виктор Ангелов.

Журито остана повече от изненадано от факта, че десертът затрудни толкова участниците.

"Крем карамелът и палачинките са основните десерти, които се предлагат в ресторантите у нас и недоумявам как може да ви затрудни толкова", обобщи шеф Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: крем карамелMasterСhef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo haresvam predavaneto, jurito e super. Mnogo sa simpatichni i si podhojdat kato ekip.
7
0
 
6
 
! Отговори
Бо преди 9 години
В началото всички участници направо ми взеха акъла, сега пак! Един крем карамел да не могат да направят. Срамота. Иначе претенциите на някои от тях са големи ...
6
1
 
5
 
! Отговори
Samuilov преди 9 години
Звукорежисьора на предаването да си скъса дипломата, ако има такава. Може ли музикалния съпровод да доминира над говорната реч????
5
0
 
17
 
! Отговори
зрител преди 9 години
До ПетърНаистина предаването е хубаво, положително и възпитателно. Само с едно не съм съгласен, че учасниците се представят като аматьори. Аз готвя от 30 години в къщи и не режа лук като машина. Просто не ми се налага. За никъде не бързам, пък и няма как да придобиеш тази техника при положение, че режеш по 3 - 4 глави лук седмично.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са превзети горките шефчета.
3
1
 
4
 
! Отговори
До шеф преди 9 години
Да шеф!
2
3
 
28
 
! Отговори
шеф преди 9 години
Каката страда от повсеместната заблуда, че ако си е правила пластични операций означава, че има по голяма стойност и право на претенции . Как въобще са я допуснали до този формат. С изкуствен бюст, лифтинг, джуки, тежък грим и високи токчета в кухнята - пълен абсурд ! Фалшив човек се предполага, че ще готви фалшива храна. Тя нарече повърнята която приготви дестукториран крем карамел. Ужас !
1
8
 
21
 
! Отговори
Петър преди 9 години
Много приятно предаване, харесва ми много, журито е отлично подбрано, с добро и професионално поведение и безпристрастност. Препоръчвам го на всеки !