Еленско месо повали трима в MasterChef

Петър отива на трети пореден стрес тест
11
Еленско месо повали трима в MasterChef
Снимка: MasterChef

Кандидатите за званието първи MasterChef показват все по-добри умения и те получиха заслужени похвали от журито Андре, Виктор и Петър. Новата седмица за готвачите стартира със специалитет от сьомга, като всички се справиха отлично.

Все пак тримата, които заслужиха да презентират чиниите си като най-добри бяха Боян, Каролина и Стефан. След кратко съвещание журито определи като шедьовър ястието на Стефан. Победата го прати днес на дуел, в който може да спечели неприкосновеност. Стефан имаше и предимството да избере основния продукт за теста за креативност, както и възможността за по-дълъг престой в склада.

Темата на състезанието бе дивечово месо, като Стефан предпочете еленско месо пред това на фазан и глиган. Стратегията му бе да даде шанс и на по-слабите готвачи, за да има по-лесен противник в битката за имунитет.

Еленското месо обаче се оказа нелека задача и готвачи, които до този момент се представяха добре катастрофираха. Най-много това важи за Симеон, чиято чиния дори не бе опитана и логично попадна в троката, която ще се бори за оцеляване в стрес теста тази вечер. Компания ще му прави Петър, който отива за трети пореден път в неприятната битка на провалилите се, както и вегетарианката Юлияна.

За имунитета пък ще се борят Стефан и Кристина, която се справи най-добре с еленското месо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Тиквоний преди 9 години
До 11Знаят,знаят... Ти май не знаеш...
4
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ква е тая помия и кой я гледа?
3
8
 
33
 
! Отговори
bravo преди 9 години
шоуто е номер едно. браво. за пръв път едно реалити, което доставя удоволствие без да натоварва с прекомерна злоба, интригантстване, чалга халтура и позьорство. браво. продължавайте все така.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Юлияна е чаровна, но не е за това шоу. Омръзна ми да се мръщи на месото. В друг тип предаване трябва да участва.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стефан и Аврам ще се борят за имунитет днес. Добро утро на всички :)