Гонят Митовски от култовия сериал "Под прикритие"

БНТ планира да снима пети сезон, обяви Вяра Анкова
2 апр 2015 08:17,
12
Гонят Митовски от култовия сериал "Под прикритие"
Димитър Митовски. Снимка: архив, Булфото

Димитър Митовски най-вероятно няма да бъде ангажиран с продуцирането на 5-ия сезон на "Под прикритие". Въпреки това БНТ не се отказала от кримката и планира нови епизоди.

"Телевизията взе решение да има пети сезон на "Под прикритие", заяви генералният директор на БНТ Вяра Анкова, цитирана от "Монитор".

Управителният съвет е дал съгласие за прехвърлянето на всички права за използване на сериала от "Камера"(собственост на Митовски и Гочев) на "Камера Ентъртейнмънт" (собственост единствено на Митовски).

Това ще стане, като за целта бъде сключено тристранно споразумение между БНТ, "Камера" ООД и "Камера Ентъртейнмънт" ЕООД за заместване на страна по договорите за производство и използване на сериала "Под прикритие" сезони 1, 2, 3 и 4.

Според Анкова основен аргумент за решението за петия сезон е било изключително успешното разпространение на сериала в много държави, от което се очаква развитие на приходите от продажни права – тъй като договорите не са еднократни, а са за година напред за всички сезони, които има.

Заради големия интерес към "Под прикритие" се търси спазването на висок стандарт, поясни Вяра Анкова. Това предпоставяло и забавянето на проекта, за който още не е ясно с кои партньори ще се реализира, кой ще работи по сценария му и т.н.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Идиот преди 9 години
Сериалът е най-добрият правен в България след 89-та. Лошото е, че след първите два сезона последваха два разочароващи, особено последният, който си беше чисто смукане на пари. Дано новият сезон да е отново динамичен и с читав сценарий.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да ги разкриват вече всичките и да се приключва. а и ни е известно, че както винаги икономът е убиецът. баста на измислени сериали
6
2
 
18
 
! Отговори
Telespectateur преди 9 години
Първият сезон беше наистина класа. Във всяка серия имаше екшън, имаше любовна история, абе изобщо... всичко си имаше.С всеки следващ сезон обаче сериалът става все по-голяма боза.
5
3
 
3
 
! Отговори
do 1 преди 9 години
"Мноо си *** Саше" Управителният съвет е дал съгласие за прехвърлянето на всички права за използване на сериала от "Камера"(собственост на Митовски и Гочев) на "Камера Ентъртейнмънт" (собственост единствено на Митовски). Това означава, че управителният съвет има права с тези две фирми собственост на митовски и най-вероятно иска да направи 3странно споразумение между новия купувач на техните права във фирмите на Митовкси, и м/у тях. Новия купувач ще е новия продуцент! Капиш..? Повечко даскало!
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли да уточня че, сериалът бе излъчван във някои Балтийски републики , Полша Унгария както и Израел . Наистина има голям интерес и гледаемост както и интерес за продължението му! Не правя реклама , но и някои руски телевизии вече са изявили желание за излъчването му. Филм показваш действителноста на един народ . Няма нищо общо със индийските и турските сериали във които действията са доста мудни!
3
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Години наред от БНТ изнасят в пространството едни лъжи за гледаемостта на сериала в чужбина. Имали найсет поръчки от 150 страни. Често пътувам в чужбина и за този сериал не съм чул нито дума в пресата или от медиите навън. За България е гледаем, защото показва българската действителност, на мен също ми харесва. Обаче хайде стига с изхвърлянията.
2
5
 
5
 
! Отговори
koi преди 9 години
Нещо не ми хареса новия полицай под прикритие.... . Той не че стария беше много добър. Най добре да спре сериала и да направят нов друг. Иначе ще го наакат.
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"от "Камера"(собственост на Митовски и Гочев) на "Камера Ентъртейнмънт" (собственост единствено на Митовски). " По какъв начин по-точно го гонят Митовски? Иначе сериалът е страхотен, но доста несериозно отношение демонстрират... Правят някакви паузи по мнооого дълго време, без да пишат нищо- какво става, ще има ли... Аз забравих какво гледам вече...