Петър в стрес след стрес теста в MasterChef

Мариела надви Диляна за имунитет в шоуто
6
Петър в стрес след стрес теста в MasterChef
Снимка: bTV

Петър, Елена и Дарин готвиха под напрежение на поредния стрес тест в MasterChef, който трябваше да прати един от тях на днешните елиминации.

Темата бе пролетни ястия. Елена заложи на суфле, гарнирано с пролетни цветя, които за нейна радост се оказаха ядливи. Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев останаха очаровани от нейната чиния и дори заявиха, че тя е достойна за мастер клас.

Дарин заложи на яхния от коприва, която обаче се оказа водниста. Петър пък предложи на журито палачинки с пролетна смес, но шеф Ангелов го скъса от критики - палачинката била сладка, а копривата сурова.

В крайна сметка Петър бе пратен на елиминации, а всички залози сочат, че той ще бъде следващият отпаднал. Състезанието обаче е такова, че и последният може да стане първи.

Мариела и Диляна пък излязоха в пряк дуел за имунитет. Специалният гост - шеф Юри Велев, сготви ризото с морски дарове, което бе и задачата на двете състезателки. Видимо, останалите участници подкрепяха Диляна, но в двубоя надделя Мариела. Тя продължи дразнещо да интимничи с журито, а при поставяне на значката опита закачка с шеф Ангелов като го предупреди да внимава "да не й спука силикона".

Тази вечер предстои отборната игра, след което и елиминациите. Там своите конкуренти очаква вече Петър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Цомбо преди 9 години
Цица брат :)
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това шоу ли е?Боза!
1
0
 
20
 
! Отговори
Зрител преди 9 години
Тя тази Мариела,следващия път да си направи деколтето до пода и може направо да печели наградата и шоуто да свършва.