Виктория Миткова с награда за телевизионен мениджмънт

Изп. директор на България он ер бе отличена за цялостна дейност в сектор медии
Обновена: 9 апр 2015 20:29 | 9 апр 2015 13:05,
21
Виктория Миткова с награда за телевизионен мениджмънт
Виктория Миткова

Изпълнителният директор на Медийна група България он ер бе отличена за цялостна дейност в сектор медии и насърчаване на позициите на жените в бизнеса и обществото.

Годишните награди на списание Бизнес лейди бяха връчени за четвърти път на изявени мениджъри в секторите банково и застрахователно дело, образование, медицина, медии и други.

Наградите са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

"Виктория Миткова е мениджър с визия и подкрепя добрите инициативи и отговорните компании. Застава и зад редица благотворителни кампаниии и се ангажира с обществено значими каузи", обосноваха решението си организаторите на церемонията.

Виктория Миткова с награда за телевизионен мениджмънт

Виктория Миткова е изпълнителен директор на Медийна група България он ер. Тя ръководи една от най-бързо развиващите се медийни групи в страната. България он ер работи в тясно сътрудничество със световния медиен гигант  Блумбърг ТВ.

"За своите над 15 години в медиите Виктория Миткова успя да изгради успешен модел за национална бизнес телевизия, радио верига, списания с над един милион читателска аудитория годишно и интернет сайтове, които обхващат теми от всички сфери на живота ни", допълват организаторите на церемонията.

"Нашата аудитория са активните хора, мениджърите, собствениците на малък и среден бизнес, служителите в компании, данъкоплатците, клиентите, експертите на фондовия пазар, студентите по икономика и бизнес администрация, с две думи – хората, които държат съдбата си в своите ръце и добавят стойност за развитието на България", казва Виктория Миткова и допълва, че многобройните награди за медийната група я правят уверена, че с екипна работа и много труд човек може да успее в родината си.

Виктория Миткова е магистър по право. Член е на Управителния съвет на Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори за трети пореден мандат. Като управител на агенцията Brand new ideas Виктория Миткова е и член на Българската асоциация на комуникационните агенции. Медийна група България он ер е член на Глобалния договор на ООН и подкрепя редица социални и благотворителни каузи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Браво преди 9 години
Браво!
4
3
 
6
 
! Отговори
Authority преди 9 години
ТВ действително е много добра. Няма Гали, турски сериали и т.н. помия за народонаселението - умна ТВ за умни хора.
3
3
 
17
 
! Отговори
Краси преди 9 години
Телевизията ми допада много, най-вече заради партньорството й с Блумбърг ТВ. Поздравления за наградата.
2
8
 
21
 
! Отговори
Профи преди 9 години
1. България он еър е най-добрата икономическа ТВ в страната - не случайно е партньор на Блумбърг;2. Не е вярно това за русофобството - икономиката е обективна наука ("парите не миришат"), но дори и да беше, това ли ти е признакът, по който определяш дали една ТВ е добра?
1
5
 
25
 
! Отговори
Максим преди 9 години
Браво, нямам честта да познавам г-жа Миткова, но телевизията е страхотна!