Петър се сбогува с MasterChef

Заедно с Аврам се представиха зле на елиминацията
10 апр 2015 11:14, Александър Попов
9
Петър се сбогува с MasterChef
Снимка: bTV

Кандидатите да станат номер едно в първото издание на MasterChef имаха нелеката задача да впечатлят с тристепенно меню свои родни и приятели.

Те се разделиха на два отбора - син с капитан Диляна, и червен, начело на който застана Мариела Нордел. Диляна видимо не се справи с ролята си на капитан, като Боян и Симеон демонстративно и иззеха функциите. Синият отбор заложи на свежа салата и основно с пилешко и свинско месо.

Конкурентите им пък "цъкаха" като часовник, но избраха ястия, които са характерни за изисканите ресторанти в Монте Карло. Това обаче им изигра лоша шега, тъй като гостите гласуваха за традиционните за страната ни меса, вместо за скаридите. Това шокира Мариела, която само заради спечеления имунитет не замина с целия отбор на елиминации.

В битката за оцеляване готвачите трябваше да приготвят три вида пилешко, което за изненада на журито ги затрудни максимално.

Най-лошите чинии бяха презентирани от Аврам и Петър, като сухото месо на последния му изигра лоша шега. Така Петър стана четвъртият изгонен от шоуто, като и той самият призна, че силите му са били до този етап.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
УТИ преди 9 години
Как па един не упръжи свинско с праз !
7
10
 
6
 
! Отговори
Некой си... преди 9 години
Алоооооо, Плевнелиев, шо чекаш бре? Веднага да се обяви тридневен траур заради отпадането на Петър! Всички останали - минута мълчание!
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те по добре да се научат да пържат яйца!
5
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е,ако спечели тази елена ще е голям позор при наличието на такива амйстори като Боян,Симеон Мариела ,съжалявам,но ленчето извънземното,дето прилича на алф,ако спечели ще е много нечестно,ако има втори сезон,никой няма да ходи да участва,тия тримата *** сами ще си готвят.Стига сте я побутвали тази,била болна,ами ок,дайте да и дадем направо наградата.Вчера дадоха и майка й и баща й и те противни като нея.
4
8
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Беше един от малкото забавни персонажи.. В общи линии, беше несправедливо неговото елиминиране. Имаше хора, които се представиха доста по-зле от него, като например Стефан със суровото пилешко.. Все повече намирисва на нагласена работа тоя Мастършеф..
3
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То още от сега се знае, че победител ще е Елена....платила си е за това! Аман от нагласени конкурси.
2
18
 
13
 
! Отговори
фен преди 9 години
Това беше най-готиния учасник. Жалко!
1
13
 
15
 
! Отговори
Chef преди 9 години
Крайно време беше, тоя не ставаше за нищо!