Ненчо спечели по навик, ще го изпоти ли Веско Маринов?

Фицата и Жана бяха героите на вечерта
Обновена: 14 апр 2015 10:11 | 14 апр 2015 08:23, Александър Попов
32

Ненчо Балабанов като Мегън Трейнър. Снимка: Нова тв/Като две капки вода

Вече по навик, Ненчо Балабанов се качи отново на върха в "Като две капки вода". Той надви конкуренцията в образа на дебеличката Мегън Трейнър и показа за пореден път, че за него няма трудности да влезе в образа на жена.

Безспорно обаче героите на вечерта бяха Филип Аврамов и Жана Бергендорф, които потопиха зрителите в класики от българския и световния рок. Фицата плуваше в свои води с парче на AC/DC и заслужено застана начело в оценките на журито. След гласуването на участниците пък първа бе Жана Бергендорф, която опита "да свети като крушка" в кубинките на Милена.

Гласуването на зрителите обаче показа, че Ненчо е абсолютния фаворит на публиката и за четвърти път стана номер едно.

Много силно се представи и Маца в ролята на Бруно Марс, за което получи ласкави оценки и признанието, че това е било най-силното й представяне. Азис пък демонстрира перфектни крака в образа на Бионсе и отново предизвика възхищението на Хилда за актьорската си игра. По него си падна и Калеко Алеко, който трудно се удържаше от визията на американската звезда.

На обратния полюс отново бяха Джуджи и Нона, които се пробваха като Майкъл Джексън и Елвис Пресли. На Криско пък определено му бе трудно да влезе в кожата на Адел, но пък за пореден път показа, че критиките за пеенето му са неоснователни. Определено рапърът ще обърне на 180 градуса част от негативните мнения за себе си след участието в надпреварата.

Следващата седмица отново се очакват хитове в шоуто. Предстои да видим дали образът на Веселин Маринов ще изпоти Ненчо, а Азис ще се пробва да извиси глас като Янка Рупкина.

Маца ще трябва да се справя с образа на Мадона, а Жана ще бъде Тейлър Суифт. Бутонът на късмета отреди на Фицата да бъде Джеймск Браун, а Криско ще представи песен на Дими от Сленг. В борбата в дъното на класирането Джуджи ще представи Доли Партън, а Нона - Мерил Стрийп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
гладах предаването преди 9 години
Направи ми впечатление,че бутат Азис-нали идеята е да се доближи гласът до оригинала?Азис беше ужасен-виеше си неговата и съм изумен,че Хилда му даде висока оценка.Фицата и Жана бяха най-добри,а Ненчо по инерция вече печели.Журито доста често си противоречи в оценките-уж трябва да е едно-към едно,после направил шоу,изглеждал добре и пр.Изказването на арменеца е връх на изтъкването на Аз-а.Всяко изречение започва с Аз.Фънки трябва да е запазнат с певеца,а не да казва-този не съм го чувал.
20
5
 
7
 
! Отговори
като "Щурците&q преди 9 години
Айде-е-е , набързо ни наредиха - щом не гледаш "като две капки БОЗА ", значи гледаш турски сериали ! Да ви имам логиката !Еднакво противни са ми и турските/индийски и пр./ сериали и бозите , като това т. нар. шоу и се чудя как може да има толкоз скучаещи индивиди-мазохисти , които им прави кеф да им промиват мозъците !И ме е яд , че в това гледаемо време могат да сложа някое добро и сериозно предаване ! Уви !
19
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От това шоу не съм гледал ни едно предаване, все гледам мачове по него време. Няма ли да направят нещо ново, какви са тези изтъркани шоута, които се повтарят до втръсване.
18
15
 
9
 
! Отговори
Весела преди 9 години
Моля, ограничете рачков, прекалява с глупостите, по-малко да говори; и без това повечето участници се мъчат и един Ненчо, една Маца и Фица правят предаването
17
10
 
8
 
! Отговори
пред парадния вход преди 9 години
"... и вървях , и ми беше ужасно приятно , че без толкова работи мога ..." ...и най-вече без огромната кратуна на Рачко Пръдлето, откъдето извират лиготии и тъпотии безкрай и безспир , напълно в унисон със самото "шоу ".
16
1
 
18
 
! Отговори
zlatena преди 9 години
Както каза Камен Воденичаров талантливите хора като Ненчо Балабанов в България трябва да се показват и подкрепят от умните хора в България.Лошото е ще след четвъртата победата на Ненчо която си я напълно заслужи тръгнаха много злобни коментари от страна на злобни коплексирани хора по негов адрес.Но хубавото тука е ще той има нас неговите фенове които го подкрепяме и обичаме и няма да се влия е от злобни изказвание
15
2
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
артист милионер в България????????:):):) а дано ама на дали
14
16
 
10
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Ненчо вчера беше зле!
13
1
 
29
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Харесва ми упоритата работа на участниците в шоуто, има отлични попадения! Но, честно казано, Нона започва страшно да ме дразни. И не разбирам прехвалените думи на журито към нея: един - единствен сполучлив образ - този на Етиен Леви. Такова фалшиво пеене, като нейното, и Джуджи няма. Последната я разбирам и нямам чак такива изисквания. А Ненчо си е талантище: питам се не какво може, а какво не може да пресъздаде и изпее. Успех на всички!
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама много сте интересни, като не Ви харесва нещо не го гледайте. Всички имате по сто и отгоре канали превключете телевизора. Аз като не харесвам нещо не го гледам, но и не мога да го коментирам, щом коментирате значи гледате. Направете си изводи.
11
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Джуджи и Нона се излагат, не им е мястото в това иначе интересно шоу.Не могат пеят и са жалки в напъните си, защото се чуват само фалшиви тонове, а артистичността я няма.Този, който ги е избрал да участват, е направил голяма грешка. Независимо заради пари или връзки.Теглят рейтинга на предаването надолу.Няма ли начин да бъде спряно участието им?
10
8
 
3
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
чакай да позная ,сигурно вярваш в илюминатите,планЪТ РанЪт и световната конспирация срещу теб ,все измислени да пречат на умната ти главица да живее добре и да забогатее.Горкото то -умно,умноо ,пък все му пречат /даже и телевизионните предавания/
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА, трудно е , да се признае,че талантливите хора, напр.Н.Б са много малко - останалите...."шоу" да става ! Мъка, Халваджиян , мъка !
8
19
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
СУПЕР НЕПРИЯТНО ПРЕДАВАНЕ !ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ И НАСАЖДАНЕ НА ЧУЖДА КУЛТУРА И ЧУЖДИ ЦЕННОСТИ.Всъщност какво ли друго могат да ни предложат сатанистите от НОВА ? ....
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 5То пък като теб ли да са хората-пробит ***,продажник-***,раздаващ мнения по опорни точки изпълнени с простащина,неграмотност и дебилност. Като не ти харесва предаването-не го гледай.Ама нали за жалкия надник в рубли,трябва да направиш 1 сюнет с политически привкус на Белата Златка ! ***!
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
умните хора могат да правят разлика между реалния живот и телевизионно предаване за забавление ,Рачков и Зуека са п оталантливи от 2рия коментиращ -но какво пък .В БГ е пълно с екземпляри като бай ти ***,порода *** -***,които са естествено ***,та нямат нужда от телевизонно предаване, което да ги затъпява...
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДо номер 5 а ти за кой гласуваш? Нека позная или за Батака или за СерГейя нали?
4
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На марси риис умни и мислещи хора не и трябват тук. Трябва и една чалгизирана ,проста тълпа . Зомбирани ,промити мозъци , които знаят само да псуват , да пият ракия и да гласуват за боко тиквата и така ...
3
8
 
10
 
! Отговори
ужас преди 9 години
Аман от тези простотии, нарочно промиват мозъците на хората.... трябват им *** роби.
2
2
 
38
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Ненчо е неоспорим млад талант.Не познавам песните и визията на певачката Мегън,но сигурно и тя самата би се...харесала в неговата интерпретация.Колкото до другите,всеки...лайф е мъка за Джуджи,Нона и пренавитата Жана.Айде първата не е певачка,ама другите,що са ги пазарили,да се...излагат.