Дарин свали престилката в MasterChef завинаги

Заедно с Мариела се провалиха на елиминациите
17 апр 2015 08:17, Александър Попов
16
Дарин свали престилката в MasterChef завинаги
Дарин се провали в приготвянето на лаврак. Снимка: bTV

Участниците в MasterChef намаляват с всяка изминала седмица. Разделени на два отбора, състезателите имаха най-тежката задача до момента - да приготвят четиристепенно меню и да впечатлят взискателните си гости до момента – шеф готвачи от най-висок ранг.

Капитаните Ву и Стефан избраха различни подходи за да задоволят три от най-чувствителните небцета в България – шеф Цветомир Николов, шеф Иван Иванов, шеф Андрей Стоилов.

Морски водорасли с авокадо, хайвер и блини, царевична супа със скариди, агнешко и целувки с камембер и ягоди се конкурираха със стриди, равиоли, телешко с гъши дроб и профитероли.

Оценката бе категорична - победа за "червения отбор" с капитан Стефан.

Така "сините", заедно с провалилата се на стрес теста Диляна, застанаха зад печките в елиминационна битка.

Задачата бе да се сготви лаврак в пергамент със зеленчуци, сотиран спанак и крем от карфиол. Наглед лесната задача се оказа доста трудна и всички получиха критики от журито. Все пак най-добре се справиха Симеон и Кристина.

Най-лошите чинии бяха на Мариела Нордел и Дарин, които останаха последни пред журито. Въпреки, че филетирането на Мариела бе окачествено като "тотал щета" от шеф Михалчев тя се спаси на косъм от изгонването. Рибата на Дарин се оказа пресолена, той бе сбъркал начина на приготвяне в пергамента, а и нито една от гарнитурите му не бе оценена високо.

В крайна сметка той свали престилката завинаги и се раздели с мечатата да стане първият MasterChef. Но пък се закани да се завърне за победа във второто издание на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
До прасето Гошо преди 8 години
Гошо ще ме извиняваш ,но си много далеч от готварското изкуство.Да умееш да готвиш вкусно това си е цяло изкуство,то е нещо като да си купиш красива дреха и да и се насладиш на кройката на цвета на материята и .Готварството е като красивата жена опиташ я хареса ти ,видиш друга красавица и тя ти хареса и от нейните благини ти се понрави и така апетита идва с яденето.Колкото по вкусни и разнообразни ястия вкусиш,толкова апетита към готварството ти се засилва.А за готвача това е цяла наука.
11
0
 
0
 
! Отговори
неам нерви преди 8 години
То на майстор Рамзи мога само да мия мръсните чинии в Лондон , друг е въпроса , че ако ми се прияде "истинска" Мусака + Айрян арабски ресторанти там много .
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дарин е готин. Съжалявам, че така се развиха нещата за него. Впечатли ме много с уникалността на манджите които сготви до тук. Според мен Диляна, Симеон, Ву и фризьора освен, че са по-слаби готвачи от Дарин, но и забавляват много по-малко.Истински анти са ми Стефан и анорексичката. Кошмарно изкуствени са ми и като поведени и като готвачи. Дразни ме е и усещането за лансиране от страна на журЕто.Шоуто е уникално добро! А такова операторско и режисьорско майсторство не бях виждал!!! Евала!
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е Дарин и кой е Мастер Чеф и кво ме интересуват?
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маринела отдавна трябваше да бъде изгонена...особено след като изтърва тигана и всичко се разсипа. Да не говорим за арогантният й стил на изказване и фалшивото самочувствие. А поведението й е под всякаква критика-лека жена, плюеща против всички.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не страда за изгноването си този младеж - все пак го оценява някакъв псевдо-шеф със заведение в мазето на жилищен блок в Лозенец, където салатите са по 20 лв, понеже са "фюжън", а в същото време сервират шкембе чорба! И изобщо идеята за БГ Мастър шеф е доста изопачена, защото тези тримцата не могат да стъпят на изтривалката пред който и да е ресторант на Гордън Рамзи - паралела е като между магаре и мерцедес просто..
6
1
 
20
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Мариела наистина е много неприятна.Мисля,че не бива една графиня да си показва цицките.Много е грозно.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журито, за сега, изглежда обективно. Дарин е по-подготвен на теория, но може би има по-малък опит с готвенето.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимен 3Защото е жена с доста солидна банкова сметка и редовно посещава ресторантите на журито и прави големи сметки. Ако Вие имате ресторант и ви посещава редовен клиент и ви прави сериозен оборот ще имате специално отношение към него, нали така?! Биографията на Нордел е доста интересна - от брак с мексикански милионер до шветски граф!
3
0
 
46
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Тази Мариела е толкова неприятна, не знам защо я толерират. Все и се разминава.
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко,Дарин беше добър в готвенето,справяше се доста добре.Някак са ми странни критериите на журито не може хора като Диляна,Кристина да са все сред най - лошите ястия и да се спасят и да си тръгне друг,който е доста по - добър от тях,но то победителя е ясен още от сега де,те си правят просто шоу,но не е редно така.Най - много залужава да спечели Симеон.
1
20
 
23
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 8 години
.. големи шефове голямо чудо...фани единия удари другия...па и предване направили...една мешана скара е достаъчна..другото е снобизъм...да си слугуваш на *** и робуваш на манджата ..кат че ли това е най-важното нещо на света...