Утре ще преобладава...

"Време за времето" е новото предаване на телевизия България Он Ер
Обновена: 23 апр 2015 09:54 | 23 апр 2015 09:25,
1
Утре ще преобладава...
Красимир Кирев. Снимка: България Он Ер

Как времето "управлява"  икономиката на една страна, какви отражения дава върху производството, инфраструктурата, културата, народопсихологията, как се прави прогнозата, какъв труд остава скрит зад всекидневното: "Утре ще преобладава...", какво означава "народна метеорология" и дали "работи" и до днес.

Това, както и още много актуална информация от изминалата седмица, коментари и анализи на специалисти, ще бъде фокусът на новото предаване на националната телевизия България Он Ер - "Време за времето".

От 26 април, всяка неделя, от 19.00 часа, Красимир Кирев, автор и водещ на "Време за времето" ще кани и по един специален гост в студиото, който ще представя непознати или малко известни факти от областта на метеорологията.

Красимир Кирев е международен редактор. Магистър е по Международни отношения и проблеми на сигурността от  СУ "Св. Климент Охридски". Вярва, че е крайно време въпросите с климатичните промени да излязат извън конферентните зали на ООН и да стигнат до всеки човек на Земята. А най-прекият път към това са медиите.

Не пропускайте първото издание на единственото по рода си предаване в българския ефир - "Време за времето". Само по националната телевизия България Он Ер, тази неделя от 19.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари