Фалшив Азис "светна" на дъното в "Като две капки вода"

Криско като тежкотоварната Ники Минаж с първа победа в шоуто
28 апр 2015 09:17, Александър Попов
12

Стефания Колева бе гостът в журито. Снимка: Като две капки вода

Поредното издание на "Като две капки вода" предложи възходи и падения, които бяха малко очаквани. На дъното се оказа Азис в ролята на Жана Бергендорф, който пя фалшиво, "заобиколи" оригинала на песента "Самурай" и заслужено получи четири тройки от журито.

Това пък даде възможност на Джуджи, която си е абонирана за най-ниските оценки най-после да се усмихне широко и да получи две петици от Фънки и Маги Халваджиян - нещо, което досега не й се беше случвало.

Все пак Азис успя да изплува от последната позиция благодарени на гласуването на феновете, а там очаквано се закотви Нона Йотова. Фолкпевецът пък демонстрира чувство за хумор и определи визията си като тази на домакинята Пеги от сериала "Женени с деца".

Във втори пореден лайв лидерът в генералното класиране не успя да впечатли, но и образът на Питбул не е никак атрактивен, какво да говрим за самата му песен. Заради зрителската подкрепа все пак Ненчо се закова на четвъртото място.

На първо място след вота на журито се оказа Маца, която се справи перфектно като Марлене Дитрих, а след като и участниците дадоха своите 5 точки на върха се намърда Филип Аврамов. Той за пореден път демонстрира, че е един от фаворитите за крайна победа в шоуто, като този път се размята на сцената като Пинк.

Зрителите обаче пренаредиха цялото класиране и в крайна сметка за първи път победата грабна Криско. Рапърът бе и най-атрактивен в образа на тежкотоварната рапърка Ники Минаж. Донякъде образът премина в пародия, но и Криско изглеждаше комично с "присадените" му задни части. Изпълнението му дори провокира и Фънки да покаже умения в популярния танц "туърк". Рачков и Зуека също показаха, "как са мятат, колко са раздват" и завъртяха задни части за кеф на публиката.

За съжаление на зрителите следващата седмица ще гледат вече познати образи. Бутонът на късмета отреди на Нона да бъде Майкъл Джексън, Жана ще се пробва като Бионсе, Азис ще бъде Стиви Уондър, а Маца ще се доказва като Шер.

Колоритът би трябвало да придаде Ненчо като Камелия Тодорова, Джуджи ще бъде Мая Нешкова, Фицата ще атакува с "Луната спи" на Нети, а победителят Криско ще влезе отново в женски образ - този на Ирина Флорин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
51
 
! Отговори
w преди 8 години
Васил смяташе себе си за безспорен победител, но много се радвам, че Ненчо и Криско го засенчиха, както с пеене, така и с актьорска игра
8
6
 
45
 
! Отговори
дсдс преди 8 години
Още от заглавието си личи, че статията не е безпристрастна. Нещо, което един журналист не бива да допуска - личното си мнение.
7
3
 
44
 
! Отговори
Бозаджиев преди 8 години
А аз се чудех защо вчера отведнъж спря да ме боли корема , а то било заради "Като две капки БОЗА "
6
12
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ромът е най-посредственият участник след Джуджи и Йота Нонова.
5
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потресаваща новина. Достойна за първа страница
4
0
 
46
 
! Отговори
Веско преди 8 години
Видя се кой има излишни пари за СМСи!
3
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо ме потресе тази новост
2
6
 
59
 
! Отговори
без фалш преди 8 години
Азис бил ли е някога истински?
1
4
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свлачища!