Жана взриви залата, но Азис спечели зрителите

Нона Йотова отново заслужено остана последна
5 май 2015 09:07,
16

Азис като Стиви Уондър. Снимка: Като две капки вода

Жана Бергендорф като Бионсе взриви публиката в залата на "Като две капки вода", но пък Азис като Стиви Уондър спечели поредния епизод на шоуто.

Жана, въпреки че имаше проблеми с гласа след предишното си превъплъщение, събра комплиментите на журито. Фънки описа изпълнението й на Listen и Crazy in Love като невероятно, а Магардич акцентира на хореографията й.

Победителят Азис изпя I just call to say I love you, което по думите на госта в журито – Милица Гладнишка, беше най-доброто му превъплъщение досега.

Джуджи изпя "Честит рожден ден“ на Мая Нешкова пред погледа на самата певица. Изпълнението й вдигна залата на крак, а журито я засипа с похвали.

Успешно беше и превъплъщението на Криско като Ирина Флорин. За рапъра това беше поредна женска роля и затова той заяви, че вече е свикнал да ходи с чорапогащник.

Филип Аврамов отново направи шоу, този път в ролята на Нети, въпреки че актьорът се оприличи по-скоро на Коцето Калки.

В дъното и на зрителския вот, и този на журито, заслужено застана Нона Йотова, която се доближи до Майкъл Джексън, но само визуално.

Бутонът на късмета следващия път реши да ни изненада и идният понеделник няма да гледаме нито Бионсе, нито Майкъл Джексън. Жребият отреди Нона да бъде Леа Иванова, Фицата – Дейвид Ковърдейл, Криско – Рей Чарлз, Маца – Заз, Джуджи – Чъби Чекър, Ненчо – Принс, Жана – Филип Киркоров, а Азиз – Звезди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
войвода преди 8 години
А на Жана как пък и се падна парче на Бионсе,което тя пя на полуфинала на Х-Фактор...
8
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОВА ПРОСТАШКО ПРЕДАВАНЕ , КАКТО И САМАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ,, ДОКАЗВАТ КОЛКО МНОГО Е ЗАТЪПЯЛА ПРОТИВНАТА НАЦИЯ БЪЛГАРСКА..........
7
1
 
10
 
! Отговори
войвода преди 8 години
За Ненчо никой нищо не спомена,а той е единствения който няма неуспешно представяне досега и както Хилда каза "той е като хамелеон който успява да се преобрази във всичко" и заслужено води класацията.Не прави чест на останалите участници,че вчера никой не му даде 5-те си точки...Всеки дава на другия по приятелство и симпатия а не по заслуги,true BG story :)
6
2
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Фънки е гнусен за гледане и досаден за слушане.
5
2
 
13
 
! Отговори
75 преди 8 години
Има ли жертви от взрива ?
4
6
 
17
 
! Отговори
уважение преди 8 години
моля, уважавайте читателите си и слагайте "платена публикация" над тези пасквили. интелигентен човек трудно би гледал подобна помия, дори срещу заплащане!
3
6
 
9
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
Така са взривили залата ,че интелектуалното ниво на публиката е паднало под критичния минимум , и затова 3 часа покъсно зрителите са продължавали да маркират ритъма на сърцето си ,щракайки с пръсти , а някои са им сложили слушалки с " вдишай 1-2-3 издишай , вдишай ....."
2
2
 
5
 
! Отговори
Мноо убаво преди 8 години
Сърцето мое в ръцете твои , нека то да си играе ... ша ляляля
1
9
 
25
 
! Отговори
boc преди 8 години
Простащина!Щом Азисовци печелят сърцата на публиката, няма надежда за България!