Каролина "сготви" Боян по азиатски в MasterChef

Стефани пък се провали на стрес теста
Обновена: 7 май 2015 08:50 | 7 май 2015 08:32, Александър Попов
4
Каролина "сготви" Боян по азиатски в MasterChef
Шеф Анди Фу води поредния мастер клас. Снимка: bTV

Каролина се изправи срещу Боян в битката за имунитет в MasterChef, като двамата имаха възможност да се запознаят с техниката на шеф Анди Фу. Той е готвил в най-елитните ресторанти в Азия и Европа, а в майсторския клас представи рецептата на традиционното в Китай пиле Кун Пао.

Освен пилето и зеленчуците, които трябваше да са в определена форма, двамата претенденти за гарантирано място в шоуто и следващата седмица трябваше да се справят с оризови нудли във формата на къщичка за птици.

Каролина и Боян определено се затрудниха с нудлите, като и двамата сбъркаха техниката. Тези на Боян обаче бяха определени от шеф Михалчев като ластик. В крайна сметка значката отиде заслужено при Каролина, а Боян не успя да спечели имунитет за трети път.

Тримата, показали най-слаб резултат в състезанието за креативност - Диляна, Стефани и Мариела, пък се явиха на поредния стрес тест. Те имаха задачата да приготвят веган ястие, като имаха право да си изберат по един помощник. Така до Мариела застана Стефан, на Стефани помагаше Аврам, а Диляна се довери на Каролина.

Победителката за имунитет - Каролина, спаси Диляна, която никога не бе готвила на такава тема. Двете приготвиха впечатляваща супа, което им осигури зелена светлина към мястото за спасение - балкона.

Палачинка без яйца, по-скоро дебелината й, провалиха иначе интересното хрумване на Стефани и тя ще трябва да се бори тази вечер за оставане в MasterChef.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
10
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Само преди 1-2 дена писахте за разчленено и варено дете .... може ли сега за това глупаво предаване да сложите такова заглавие. Не мога да повярвам, че поне един в екипа ви не е казал:"Колеги това е малко неуместно точно сега".
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За пореден път българина доказва, че не разбира нищо от препинателни знаци, а от всичко друго.
1
2
 
16
 
! Отговори
Т. Дончева преди 8 години
В стремежа си да сте оригинални пишете толкова глупави заглавия, че си помислих, канибализъм ги е завладял тези от МастърШеф.