Шепнели на Беновска кои таланти да продължат

Журналистката взела само 15 000 лева за едни 4 месеца
Обновена: 18 май 2015 14:09 | 15 май 2015 11:25, Александър Попов
47
Шепнели на Беновска кои таланти да продължат
Беновска вече не е част от журито. Снимка: България търси талант

Журналистката Илиана Беновска се разделила с "България търси талант", защото не била съгласна да е съучастник в търговията на таланти, призна тя в ефира на "Радио К2".

Беновска смятала, че шоуто е с идеалистични цели, дори и някой да я смята за наивна или глупава. Вярвала е, че се заражда една нова генерация от млади хора, които са носители на талант и позитивизъм и се опитват да създадат една по-смислена среда.

Още по темата

"Питам се каква беше дефиницията на "талант" в договора, който аз сключих, от името на радиото, нека да отбележа, на стойност 15 000 лева за 4 месеца. Талантът е нещо уникално и индивидуално, то не е групово и да се опитват да ми шепнат на мен в ухото кого трябва да класирам, без да са ми дали ясна информация, нарочно даже не са ми я дали, какво са избрали зрителите. И аз действам по свой критерий и казвам: "Този е талантлив", и после възниква конфликт – защо ти не номинира едикой си?", обясни журналистката.

Тя зададе и въпроса защо Ники Илиев, който е гласувал винаги както нея без да са се уговаряли, не го отстраняват. Журналистката попита също така колко пари остават в телевизията и за продуцентите, след като стойността на шоуто е приблизително няколко милиона, а тя е взела 15 000 лв.

"Въпросът е много голям, дали ние имаме право, аз, в лично качество, Илиана Беновска в жури, и институциите bTV, "Седем-осми", фирмата на Слави Трифонов, продуцент, да манипулираме духа, духовността на хората?", продължи с въпросите си Илиана Беновска и добави: "Допуснаха леля Мария да продължи чрез втори шанс, която пее силно цинични и кръвосмесителни песни. Аз какво да правя там, да се усмихвам със силно начервени устни, със силно накъдрена косичка, с хубави дрешки?", продължи с питанките Беновска.

Тя бе категорична, че няма да става участник в манипулации, на лъжи, на дезинформация на никого, срещу каквито и да било пари.

"Аз се разделих с "България търси талант", защото не бях съгласна да съм съучастник в търговията на таланти в името на шоуто, на зрелището, а може би и на продажбата и покупката!", още веднъж категорично подчерта тя и добави, че преди време е отказала и на предложението да участва във VIP Brother.

Илиана Беновска заяви в ефир, че не се е карала с Дарина Павлова и въобще не се кара с никой.

"Напоследък на няколко пъти ми се наложи да повторя, че ако има война, аз прилагам дипломацията, ако не спечеля с дипломация – печеля войната! Аз не се карам с никого, който не ми е на нивото", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Много ... преди 8 години
... мвлко!
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така една от *** на Б.Борисов се озова в това шоу?
29
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Илианче ,ако не те бяха изгонили от шоуто щеше да си слушаш в слушалката и да си играеш на дипломат и глупавата публика щеше да ти се възхищава, и нямаше да разбере,че сте имали предварителна уговорка.Точно така се прави Илианче ,така се стигат високи върхове.Мълчиш,когато ти е угодно и когато те нашутят вадиш бойното снаражение и стреляш по всеки който не ти изнася в дадения момент.
28
8
 
26
 
! Отговори
Lily преди 8 години
от парите на мафията у нас. Щом Трифонов е още на екран, значи мафията у нас продължава да дърпа конците. При това той работи в тясно сътрудничество с Бойко Борисов, а за зрителите разиграва пародии, правейки се, че го иронизира... Толкова е очевидно!! Дори Беновска да е била изгонена, била е изгонена от Сл.Трифонов, защото е отказала да изпънява "препоръките "му.И е отказала да участва в една отвратителна игра!!! Не съм й фен, но в случая я подкрепям.
27
3
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Е какво толкова е направила Беноффска;разкрила е кирливите ризи на това измислено шоу,измислено за да напълни джобовете на няколко медийни акули.Всичко в тези телевизии се прави за пари.Никой не го е...еня за народ,таланти,,безработица,емиграция,обезлюдяване на цели райони и региони на България.И Беноффска е комерсиална,работи само за пари,тя не е морален съдник на нацията;просто не се вписва в това измъчено от всякъде...шоу,защото винаги е държала микрофон пред политиците,а това...задължава.
26
5
 
16
 
! Отговори
Lily преди 8 години
Изобщо не съм учудена и я поздравявам за решението да напусне и да не изпълнява инструкциите на продуцентите! Защото всичко в Тв шоу бизнеса у нас се контролира от един човек -Слави Трифонов и неговата фирма!!!Той приватизира най-популярните формати и задкулисно определя кой да продължи и кой да отпадне. Кой да представя БГ на детски Евровизии и..той именно стои зад лансирането на Крисия и другите двама, за сметка на много други много по-талантливи деца,които елиминира!. А Трифонов е спонсорир
25
7
 
11
 
! Отговори
V преди 8 години
За да й шепнат, би трябвало да е с микрослушалка. И не само тя, а всички от журито. Поредните манипулации, но тези със слушалките от известно време са класика в жанра.
24
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не обиждайте жената тя е много еродирана, помните ли след изборите какъв въпрос зададе на Бойко Борисов и направо го разби, нашия премиер половината думи във въпроса и нямаше представа какво означават. Само гледа, гледа клепа с очи и накрая сръчка Цветанов с лакът и му каза тихо оправяйсе сега ти с тая отговаряй и там какво пита. Само, че премиера забрави, че пред него има микрофон и се чу какво каза и залата прихна в смях. Тази ерудирана жена знае как да жили, не и пука премиер ли е медия ли е.
23
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази Беновска е уникален ***. Няма толкова долен *** на Тикваров като нея. Как я търпи Тъпака не ми е ясно но с нищо не помага зя авторитета му. Просто такъв няма.
22
1
 
9
 
! Отговори
malko e преди 8 години
smashen honorar
21
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А аз познавам един, който може да изпръцка Одата на гадостта - ето това е талант.
20
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изчадие искариотстко адово ! Вън !
19
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хехе, тая май не е разбрала, че в тези шоу програми всичко е режисирано. Явно не си е прочела добре договорките или пък е решила да се прави на голямата работа. Журито са само статисти, както и публиката, а в мастършеф дори и участниците са режисирани. Това е нормално и това е бизнес, какво се пени само. Супер смонатана е тая
18
3
 
52
 
! Отговори
пфу преди 8 години
Аз затова не го гледам.
17
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой учуден ли е, че на зрителите се дава само измамното усещане, че са част от играта, че те дърпат конците, докато всъщност продуцентите си правят какво си поискат? Зрителите са балъците, които пълнят гушите на продуцентите, а в крайна сметка се чудя кой е по-излъган, участниците, надяващи се, че победят с талант или зрителят, който живее с представата, че е нещо повече от касичка за пари за предаването?
16
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ми прилича на оная схема за телефонни измами и събиране на пари от наивните хорица. Същото е и тук, но прикрито под формата на ТВ игра. Няма ли кой да им направи проверка на тези игри по всяка телевизия вече дали са реални и как отчитат СМС, вот, средства? Сигурен съм, че ще е много забавно при една такава проверка. А иначе Слави си е *** от едно време още и печалбар, колко народ пропищя от него, но си води още предаването със съмнителен рейтинг... Голям продуцент и певец! Голям...
15
9
 
31
 
! Отговори
до учител 22 преди 8 години
Много ти дават щом защитаваш чалгаря,а скачаш на Беновска!Потревожи се малко и за другите от журито,които остават и най вече за продуцента с милионите които ги дипли от над 20 г.
14
30
 
14
 
! Отговори
Българин преди 8 години
"Журналистката взела само 15 000 лева за едни 4 месеца"Тази е безочлива. Ако аз бях продуцент нямаше да я пусна около предаването ,а не да я взема в журито.Не съм гледал до сега шоуто ,но след като тя се махна (ако продуцента я махнал -браво) с удоволствие ще го гледам .
13
17
 
38
 
! Отговори
учител преди 8 години
Аз пък като учител взех само едни 6000 за цяла година работа.Боже, чак ме досрамя да напиша цифрата.Толкова нерви, стаж -30-тина години, ученици от малцинството-само ядове и труд и...взех да се тревожа за г-жа Беновска.Е.... държавата .
12
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а наивниците пращат ли да пращат СМС, продуцентите пляскат с ръце и решават кой да продължи без значение от вота... С всички формати е така, не само с този, просто лесен начин за забогатяване от наивни хора...